miercuri, 21 august 2013


Dorin Cioabă: Facem toate demersurile ca înmormântarea să fie vineri. Îl aşteptăm şi pe Băsescu
Dorin Cioabă a declarat, miercuri, că familia sa face toate demersurile ca Florin Cioabă să fie înmormântat vineri, chiar dacă lucrările la cavou nu vor fi finalizate şi că la funeralii sunt aşteptaţi foarte mulţi oameni din străinătate, dar şi Traian Băsescu.
Kodak şi-a restructurat afacerile şi va ieşi din faliment. Care sunt planurile companiei
Grupul american Eastman Kodak, fosta glorie a fotografiei, a obţinut avizul instanţei de judecată pentru a ieşi din faliment, după ce şi-a restrâns semnificativ operaţiunile în timpul restructurării, focusând operaţiunile pe imagistică digitală şi printare.
US Air Force se confruntă cu o lipsă operatori pentru avioane fără pilot
Forţele aeriene americane au nevoie de mai mulţi operatori pentru avioane fără pilot decât sunt capabile să formeze, o problemă cauzată în special de lipsa voluntarilor pentru această specialitate, constată un colonel al US Air Force într-un studiu.
Frauda la Bacalaureat 12 profesori, elevi si parinti din Mangalia au fost trimisi in judecata
Procurorii DNA au dispus trimiterea in judecata a 12 profesori, elevi si parinti din Mangalia, acuzati de fraudarea bacalaureatului. Potrivit rechizitoriului, in luna iulie 2013, Gheorghe Amza - presedintele comisiei de bacalaureat de la centrul de examen din cadrul Liceului Tehnologic "Ion Banescu" din Mangalia, a primit de la mai multi elevi 3.000 euro si contravaloarea cazarii intr-un hotel din
Traian Băsescu ar putea participa la funeraliile lui Florin Cioabă.
Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor, a declarat miercuri ca tatal sau, Florin Cioaba, va fi ingropat vineri. Fiul lui Cioaba spune ca este foarte probabil ca la ceremonie sa participe si presedintele Traian Basescu, potrivit B1.ro. 'Vineri cu siguranta facem inmormantarea. Vom face toate eforturile ca vineri sa-i oferim in situatie de urgenta, pentru ca vin oameni din strainatate
REVISTA PRESEI: Lupta dintre medici la căpătâiul lui Năstase. ...
'De ce suntem manipulati prin cercetari de piata', se intreaba jurnalistii de la Cotidianul. Ei mai spun ca 'SRI si-a pus oameni si in conducerea institutelor de sondaje'. Romanii au devenit (peste noapte) mari iubitori de SRI si DNA. Partidul Miscarea Populara are de la 'prima strigare' peste 5% intentie de vot. Toate acestea si multe alte subiecte agreate de Palatul Cotroceni au fost servite opi
Campionul mondial la box Vitali Klitschko ar putea candida la alegerile prezidenţiale din Ucraina
Pugilistul ucrainean Vitali Klitschko, în vârstă de 42 de ani, a declarat marţi că intenţionează să se prezinte în calitate de "candidat unic al opoziţiei" la alegerile prezidenţiale din martie 2015 din Ucraina, împotriva actualului şef al statului, Viktor Ianukovici.
Preşedintele Băsescu a ajuns la Fundulea, unde participă la "Ziua Cercetării Procera"
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri, la Fundulea, în judeţul Călăraşi, unde participă la "Ziua Cercetării Procera".
Conducerea comisiei de bacalaureat de la Liceul "Bănescu" Mangalia şi elevi, trimişi în judecată
Preşedintele, vicepreşedintele şi membrii comisiei de bacalaureat de la Liceul "Ion Bănescu" din Mangalia, elevi şi părinţi ai acestora au fost trimişi în judecată de procurorii DNA, care îi acuză de dare şi luare de mită pentru fraudarea examenului susţinut în iunie-iulie.
Programul metroului va fi prelungit, cu ocazia meciului Steaua - Legia Varsovia
Administratia Metrorex a anuntat ca programul metroului va fi prelungit cu o ora si jumatate, pentru a veni in sprijinul celor care participa la meciul de fotbal Steaua Bucuresti - Legia Varsovia de pe Arena Nationala, ce va incepe la ora 21.45.
Dorin Cioabă: Tata a fost omorât cu zile, este caz de malpraxis şi pot dovedi cu acte
Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor care a murit la Spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya, a declarat, miercuri dimineaţă, că tatăl său "a fost omorât cu zile", el acuzându-i de malpraxis pe medicii turci.
Chivu a fost operat. Nu se cunoaşte perioada de indisponibilitate a jucătorului
Fundaşul formaţiei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a fost operat cu succes la un deget de la piciorul drept, intervenţia chirurgicală având loc la Miami, informează presa italiană.
Ovidiu Silaghi, audiat la DNA în dosarul referendumului
Deputatul liberal Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, s-a prezentant, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în cazul denunţului formulat de senatorul Valer Marian privind referendumul.
Valorile “feminine” ar putea fi un avantaj pentru viitorii lideri.
Un nou studiu facut public de centrul de cercetare Pew (o organizatie de tip Think tank care pune la dispozitie analize pe diverse teme de interes) arata ca la nivelul Statelor Unite ale Americii mamele care au si un loc de munca, sunt fie singurele sau principalele furnizoare de venituri in proportie de 40%. De ce este ascest aspect important? Potrivit Harvard Business Review acest procent arata
Cum ajung jurnaliştii în patul politicii.
Departe de a nu dormi noaptea de grija decaderii morale a presei si a lumii, societatea romaneasca inghite fara noduri fenomene din ce in ce mai desucheate de concubinaj intre presa si politica. Raportul judecatorului Brian Leveson dupa scan­dalul din trustul de presa al miliardarului Murdoch a insemnat un moment de reflectie si de analiza pentru presa din Marea Britanie. Cum s-a ajuns la intercep
Ovidiu Silaghi la DNA: „E cea mai proastă glumă pe care am auzit-o în viaţa mea”. ...
UPDATE. 'Nu ma retrag din viata politica', a mai declarat Silaghi. --- Slaghi a iesit de la discutiile cu procurorii DNA. El neaga acuzatiile. El a mai spus ca este surprinzator faptul ca in data de 21 este chemat la DNA, cand pe 23 presedintele trebuia sa spuna daca ma numeste ministrul transporturilor. ---- Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a ajuns miercuri dimineata la Directi
ÎNŞELĂCIUNI BANCARE: Cum a luat un bărbat CREDIT, cu acte false şi garantând cu bunurile ...
Un barbat de 56 de ani,administratorul unei firme, ar fi luat credit de la o banca in valoare de peste 190.000 de lei, folosindu-se de documente falsificate. Mai mult, politistii bucuresteni au constatat faptul ca, suspectul ar fi garantat pentru creditul solicitat cu un utilaj in valoare de aproximativ 500.000 de euro, apartinand unei alte societati comerciale, la care a indeplinit anterior funct
Fostul ministru al Transporturilor Ovidiu Silaghi, audiat la DNA
Deputatul liberal Ovidiu Silaghi, fost ministru al Transporturilor, s-a prezentant, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi audiat în cazul denunţului formulat de senatorul Valer Marian privind referendumul.

Niciun comentariu: