miercuri, 21 august 2013

LIVE: STEAUA - LEGIA. Ce lovitură pentru Reghe: arma secretă s-a rupt!
STEAUA - LEGIA LIVE - partidă din play-off-ul Champions League 2013-2014, se dispută miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Partida STEAUA - LEGIA este transmisă LIVE la TV de Digisport şi de Dolcesport
Cum arătau marile vedete în tinereţe
Cum arătau marile vedete în tinereţe
Autorităţile din Sumatra vor să le dea un test de virginitate tuturor elevelor de liceu
Autorităţile din insula indoneziană Sumatra au anunţat recent că, începând din anul 2014, toate elevele de liceu ar putea fi supuse unui test de virginitate, relatează International Business Times.
BMW are probleme cu furnizarea la timp a pieselor de schimb. Care este motivul
BMW, cel mai mare producător de maşini de lux la nivel mondial, are probleme să livreze la timp pieţele de schimb din cauza unui nou sistem de distribuţie, obligând clienţii din întreaga lume să aştepte pentru reparaţii, transmite Bloomberg.
WikiLeaks: Sentinţa în cazul Bradley Manning reprezintă o "victorie strategică"
Condamnarea lui Bradley Manning, găsit vinovat de scurgerea a sute de mii de documente secrete americane, la 35 de ani de închisoare reprezintă "o victorie strategică semnificativă", luând în considerare o reducere posibilă a pedepsei, a apreciat miercuri site-ul WikiLeaks.
Anca Petrescu, arhitecta Casei Poporului, internată în stare gravă în spital după ce a suferit un accident rutier
Arhitectul-şef al Casei Poporului, Anca Petrecu, se află internată în stare gravă la Terapie Intensivă, după ce în 5 august a făcut un accident de maşină, a declarat soţul acesteia George Mărculeţ pentru gândul.
Consiliul de Securitate ONU se va reuni pentru a discuta despre criza din Siria.
Consiliul de Securitate al Natiunilor Unite se va reuni miercuri seara, cu usile inchise, pentru consultari pe tema Siriei, insa nicio decizie nu va putea fi luata daca Rusia, un aliat al regimului sirian, va recurge la veto, relateaza Mediafax. Franta, Marea Britanie si Statele Unite au cerut sesizarea imediata a Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite pentru analizarea circumstantelor pres
STENOGRAME. Cum încerca directorul APIA să ia MITĂ fără să fie prins.
Directorul general adjunct al APIA, Aurel Pana, si George Mugur Voinea au pus muzica in masina cu care l-au plimbat pe directorul societatii Argus, Ioan Pauna, pentru a nu fi interceptati cand discutau cu acesta, pe ton amenintator, despre contractele prin care trebuia ascunsa mita, relateaza Mediafax. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) arata, in referatul cu propunerea de arestare
Agitaţie pe pieţele bursiere din SUA, după ce Goldman Sachs a fost victima unei erori informatice
Goldman Sachs a inundat marţi piaţa bursieră americană cu ordine pentru opţiuni de acţiuni, din cauza unei erori de programare, fapt care a agitat pieţele şi a zdruncinat încrederea investitorilor în infrastructura tranzacţiilor electronice.
Avocatul Poporului: Sute de copii din Prahova au părinţii plecaţi din ţară sau suferă de boli grave
Sute de copii din Prahova se află în situaţii dificile, având părinţi plecaţi la muncă în străinătate sau suferind de sindromul Down, HIV/SIDA sau alte boli din cauza cărora sunt încadraţi în grad de handicap, potrivit unei statistici prezentate de biroul teritorial Ploieşti al Avocatului Poporului.
CAZUL SNOWDEN: Premierul Angliei ar fi la originea presiunilor asupra ziarului The Guardian - presă
Premierul britanic David Cameron l-a trimis pe secretarul său de cabinet la cotidianul The Guardian pentru a face presiuni şi a distruge documentele secrete furnizate de Edward Snowden.
Programele scolare vor include educatia fizica si practicarea sportului la toate nivelurile de invatamant preuniversitar - strategia 2013-2030 a Ministerului Tineretului si Sportului
Programele scolare vor include educatia fizica si practicarea sportului la toate nivelurile de invatamant preuniversitar, se arata in proiectul de "Strategie in domeniul Sportului pentru perioada 2013-2030" lansat in dezbatere publica de catre Ministerul Tineretului si Sportului. Potrivit documentului, bazele sportive didactice vor fi multifunctionale si vor fi puse la dispozitia comunitatii local
VIDEO SUA: Zeci de mii de maidanezi pe strazile orasului Detroit, aproape pustiu din cauza crizei
Zeci de mii de caini fara stapan au aparut pe strazile si in casele abandonate din orasul american Detroit, amenintand oamenii ramasi in aceasta zona, relateaza Bloomberg, citeaza Mediafax.
STENOGRAME în dosarul de corupţie Pană - Voinea: Cei doi au pus muzică în maşină, sperând să nu fie interceptaţi
Directorul general adjunct al APIA, Aurel Pană, şi George Mugur Voinea au pus muzică în maşina cu care l-au plimbat pe directorul societăţii Argus, Ioan Păuna, pentru a nu fi interceptaţi când discutau cu acesta, pe ton ameninţător, despre contractele prin care trebuia ascunsă mita.
Chiricheş este CAP de listă la Tottenham! Telenovelă sau transfer realizabil?.
Vlad Chiriches este in continuare pe lista scurta a transferurilor pe care oficialii lui Tottenham vor sa le faca in aceasta toamna. Transferul iminent al lui Garthe Bale la Real Madrid pentru o suma record, de circa 100 milioane euro, le-ar umple conturile britanicilor, i-ar astfel lucrurile s-ar simplifica mult in cazul aducerii lui Chiriches, potrivit express.co.uk. Stelistul este din nou cu un
Rusia consideră că presupusul atac chimic din Siria este "o provocare plănuită de mult"
Suspiciunile privind atacul cu arme chimice din regiunea Damasc reprezintă "o provocare plănuită de mult timp", acuză Rusia, unul dintre principali aliaţi ai regimului Bashar Al-Assad.

Niciun comentariu: