miercuri, 21 august 2013

Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu lui Florin Cioaba la Sibiu, la locuinta familiei sale


Cum să te specializezi încă din facultate.
Atunci cand termini facultatea intrebarile cele mai frecvente sunt: Unde sa ma angajez? De ce nu vrea nimeni sa ma angajeze? Cu ce m-a ajutat pe mine facultatea? Imi voi gasi oare un loc de munca in domeniul meu? De ce vor angajatorii doar oameni cu experienta? Cum fac rost de experienta? Voi avea un salariu bun? Si intrebarile tot continua. In ziua de astazi facultatea nu iti mai garanteaza un lo
Mii de marinari români riscă să-şi piardă locurile de muncă.
20 august a fost data la care a intrat in vigoare Maritime Labour Convention (MLC). Este un fel de 'biblie' marinarilor, care ofera drepturi si protectie vaste celor 1,25 de milioane de marinari din intreaga lume. Au aderat la ea cele mai importante state din lume care au activitati in domeniu. Romania ocupa locul al zecelea in lumea in ceea ce priveste numarul de personal navigant, nu a ratificat
Programul "Litoralul pentru toţi" se va desfăşura în perioada 2 - 29 septembrie. Care sunt tarifele pentru un sejur de şase nopţi
Programul "Litoralul pentru Toţi", ediţia de toamnă, care se va desfăşura în perioada 2 - 29 septembrie a fost lansat de Asociaţia Litoral-Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT).
Sindromul Stockholm îşi păstrează misterul, la 40 de ani după ce a fost definit
Sindromul Stockholm, a cărui definiţie a fost inspirată dintr-o luare de ostatici în Suedia, rămâne învăluit în mister, la 40 de ani după ce a fost definit, în ciuda intrării sale în vorbirea curentă.
Cher revine în topurile muzicale după o pauză de 12 ani. Ascultă piesa cântată de artista de 67 de ani - VIDEO
Cântăreaţa americană Cher a revenit în topurile muzicale după o pauză de 12 ani, cu o piesă nouă, intitulată "Woman's World", şi un nou videoclip, care a fost lansat în exclusivitate marţi pe site-ul britanic tabloidului Daily Mail.
Trenuleţ pentru turişti, inaugurat la Rezervaţia de urşi de la Zărneşti - FOTO
Un trenuleţ care va transporta turiştii prin Rezervaţia de urşi "Libearty" de la Zărneşti a fost inaugurat, marţi, de Asociaţia de protecţie a animalelor "Milioane de prieteni" Braşov, pentru ca vizitatorii să poată observa comportamentul urşilor în habitatul lor natural.
Un schelet uman a fost găsit în spatele unui liceu din Cluj, în timpul unor săpături
Un schelet uman a fost găsit, miercuri, de o echipă de muncitori care făceau săpături în spatele Colegiului Naţional "George Coşbuc" din Cluj-Napoca, locuitorii din zonă afirmând că în trecut în acea zonă ar fi existat un cimitir.
Expoziţii, spectacole şi concerte, organizate de ICR cu ocazia Zilei Limbii Române
Expoziţii de fotografii, facsimile şi manuscrise, spectacole de teatru, recitaluri de poezie, concursuri şi concerte vor fi organizate de Institutele Culturale Române (ICR) din străinătate cu ocazia Zilei Limbii Române, care este sărbătorită pe 31 august.
Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu lui Florin Cioaba la Sibiu, la locuinta familiei sale
Presedintele Traian Basescu i-a adus un omagiu autointitulatului rege al romailor, Florin Cioaba, miercuri dupa-amiaza, la locuinta din Sibiu a familiei sale, unde este depus sicriul.
"Elysium", cel mai VIZIONAT film SF din România.
Filmul SF "Elysium", lansat in cinematografie in luna martie, este cel mai vizionat de publicul romanesc, arata un comunicat al Asociatiei de Film Romania. Pelicula ii are in rolurile principale pe Jodie Foster si Matt Damon si este regizat de cineastul sud-african Neill Blomkamp. Citeste si 'Sunt o baba comunista“, varianta de criza economica "Elysium" urmareste lupta dintre milioane de pamanteni
Preşedintele Traian Băsescu, la Sibiu, la locuinţa familiei Cioabă
Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri după-amiază, la locuinţa din Sibiu a familiei Cioabă, unde este depus sicriul cu trupul neînsufleţit al autointitulatului rege al romilor, Florin Cioabă. Băsescu a plecat după aproximativ 15 minute, spunându-le jurnaliştilor că nu vrea să facă declaraţii.
Stewardesă la Qatar Airways: compania face recrutări la Bucureşti, pe 1 septembrie. Cât poţi câştiga
Compania aeriană Qatar Airways a deschis o nouă sesiune de recrutare de însoţitori de bord în Bucureşti.

Niciun comentariu: