miercuri, 21 august 2013


Silaghi, la ieşirea de la DNA: Viaţa mea în ultimul an este un lung şir de coincidenţe
Deputatul liberal Ovidiu Silaghi a declarat miercuri, la ieşirea de la DNA, că viaţa sa în ultimul an este un lung şir de coincidenţe şi a arătat că a fost chemat la DNA cu două zile înainte ca Traian Băsescu să anunţe dacă îl numeşte sau nu ministru la Transporturi.
Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu va fi depus la Casa Fotbalului
Trupul neînsufleţit al lui Costică Ştefănescu, decedat marţi, va fi depus în sala "Florea Dumitrache" a Casei Fotbalului începând de joi, de la ora 14.00, până vineri la ora 15.00, informează frf.ro.
Ce avere are cel mai bogat om din Congresul american
Fostul comerciant de alarme auto Darrel Issa, un republican din California, era în 2012 alesul cel mai bogat din Congresul american, potrivit unui clasament publicat marţi.
Licitatia pentru constructia Salii Polivalente de 12.000 de locuri din Complexul Lia Manoliu a fost lansata. Valoarea contractului: 65 de milioane de euro
Primaria Capitalei a demarat licitatia pentru proiectarea si constructia noii sali polivalente din complexul Lia Manoliu. Viitoarea sala ar urma sa aiba minim 12.000 de locuri, va fi realizata in apropierea Arenei Nationale, iar contractul are o valoare maxima de 65 de milioane de euro, cost ce include si un an de mentenanta dupa finalizarea lucrarilor. Odata semnat contractul, constructia noii sa
10 întrebări şi răspunsuri despre NOILE EXAMENE pe care Ministerul Educaţiei le introduce începând din anul şcolar 2013/2014
Evalurările după model internaţional, cu testări obligatorii ale elevilor de clasa a II-a, a IV-a şi a VI-a, intră în şcoala românească începând cu anul şcolar 2013/2014. Anunţul a fost făcut marţi de către ministrul Educaţiei, Remus Pricopie.
Facebook si companii mari precum Samsung si Nokia lanseaza un proiect pentru a duce internetul la oameni care acum nu si-l permit
Facebook si alte cinci companii de tehnologie au demarat un proiect care sa faca accesibil internetul si pentru oamenii care acum nu si-l permit, consortiul propunandu-si sa lucreze pentru lansarea unor smartphone-uri cu preturi mici si pentru conectarea la internet a unor comunitati cu venituri mici. Din grup mai fac parte Samsung, Ericsson, Nokia, Opera Software si MediaTek Inc.
TOPUL celor mai bine plătiţi actori de televiziune
Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", este cel mai bine plătit actor de televiziune, potrivit revistei TV Guide.
Băsescu: Este strigător la cer că Guvernul nu a asigurat certificatele de depozit pentru agricultori
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la Fundulea, că Guvernul are "o mare responsabilitate în sabotarea agricultorului român anul acesta", el menţionând că îi este cunoscut faptul că, deşi producţia este mare, producătorii nu pot beneficia de certificatele de depozit.
Cursul a urcat peste 4,45 lei/euro
Moneda naţională a revenit pe depreciere după primele transferuri de miercuri, iar cotaţiile au urcat peste 4,45 lei/euro, în linie cu evoluţia valutelor din regiune şi într-o piaţă cu volume ridicate, spun dealerii.
STEAUA - LEGIA LIVE. Steaua, mare favorită la calificarea în grupe. Ce cotă are să câştige trofeul
STEAUA - LEGIA, partidă din play-off-ul Champions League 2013-2014, se dispută miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Partida STEAUA - LEGIA este transmisă LIVE la TV de Digisport şi de Dolcesport.
Trabucurile lui Hermann Göring, scoase la licitaţie
Un set de trabucuri descoperite în locuinţa liderului nazist Hermann Göring la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial vor fi scoase la licitaţie miercuri, informează bbc.co.uk.
Şova a depus PLÂNGERE la DNA pentru dispariţia contractului original cu Bechtel.
Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS) a depus la Directia Nationala Anticoruptie o plangere legata de pierderea contractului incheiat intre statul roman si compania americana Bechtel, se arata intr-un comunicat al DPIIS, remis redactiei. Citeste si Ponta il sfatuieste pe Sova sa reclame la Parchet lipsa contractului cu Bechtel Departamentul pentru Proiecte d
Meciul Steaua – Legia, difuzat de două televiziuni. Jocul Petrolului se va vedea la Pro TV
Steaua se va bate cu Legia pentru un loc în grupele Champions League. Meciul, care se va disputa pe Arena Națională, va fi transmis de

Niciun comentariu: