joi, 19 septembrie 2013


Blaga nu crede in despartirea lui Ponta de Antonescu: Ii leaga ciolanul. Cainele nu pleaca de la abator
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, ca liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu vor ramane impreuna intrucat "ii leaga ciolanul", iar "cainele nu pleaca de la abator", adaugand insa ca cei doi vor trebui "sa plateasca" pentru "toate promisiunile neonorate din campanie", relateaza Mediafax.
Uniunea Nationala a Notarilor Publici desfiinteaza intentia Guvernului de a acorda secretarilor de primarie atributii notariale/ De ce se tem cel mai tare notarii
Uniunea Nationala a Notarilor Publici se opune initativei Guvernului de a acorda secretarilor de comune atributii notariale, se arata intr-un punct de vedere transmis Hotnews.ro. Opinia biroului executiv al UNNPR este ca "promovarea unei asemenea initiative nu face decât să creeze o bresa în siguranta circuitului civil care si asa din cauza crizei economice este destul de firav". Vicepre
FOTO. Femeia cu cele mai mari unghii din lume. A ajuns în Cartea Recordurilor după ce nu şi-a mai tăiat unghiile de 23 de ani
Christine Walton nu şi-a mai tăiat unghiile din anul 1990, iar în prezent acestea măsoară peste trei metri lungime
Descoperire sub ocean: bacteriile care trăiesc 100 de milioane de ani
O specie nemaiîntâlnită de bacterii care îmbătrânesc într-un ritm extraordinar de lent a fost descoperită de cercetători, scrie phys.org.
Polemică în Marea Britanie după eutanasierea a doi câini care asigurau securitatea prinţului William
Doi câini din cadrul dispozitivului de securitate al bazei militare din Ţara Galilor în care prinţul William era pilot de elicopter au fost eutanasiaţi vineri, provocând furia apărătorilor animalelor şi obligând Ministerul Apărării să ofere explicaţii.
Bogdan Olteanu, BNR: Dacă CA va decide să cumpere aur, BNR va trebui să aleagă cel mai mic preţ din piaţă
Banca Naţională a României este obligată să cumpere aur în condiţii cât mai sigure şi la cel mai mic preţ potrivit cotaţiilor internaţionale şi va trebui să respecte aceste criterii dacă decide regândirea achiziţiilor pentru tezaurizare, a declarat viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu.
Blaga crede că Macovei s-a grăbit când a cerut demisia lui Oltean: "Ar fi trebuit să aibă aceste discuţii în interiorul partidului"
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, crede că europarlamentarul democrat-liberal Monica Macovei "s-a grăbit" atunci când a cerut demisia lui Ion Oltean, anchetat de DNA, din funcţia de vicepreşedinte al partidului.
Lufthansa cumpără avioane Boeing şi Airbus de 19 miliarde dolari, cea mai mare comandă din istoria sa
Deutsche Lufthansa a comandat 59 de avioane Boeing şi Airbus de dimensiuni mari, în valoare de 19 miliarde de dolari, cea mai mare achiziţie de aeronave efectuată vreodată de operatorul aerian german.
Cum arată cele 16 trenuri noi pe care Metrorex le-a cumpărat din Spania. Pe ce magistrală vor circula. GALERIE FOTO
Metrorex a achiziţionat 16 garnituri noi de metrou pentru care a plătit 97 de milioane de euro fără TVA şi care vor circula pe Magistrala 3 (Preciziei-Anghel Saligny) începând cu anul viitor.
Târgul Imobiliar Project Expo deschide mâine sezonul reducerilor imobiliare de toamnă.
Targului Imobiliar Project Expo, care se va desfasura in perioada 20-22 septembrie, la Palatul Copiilor prezinta atat discounturi de pret la apartamente si vile, cat si cu oferte speciale care se refera la apartamente mobilate sau variante de finantare pentru toti potentialii clienti. Intrarea este libera. Una dintre noutati este faptul ca cele mai multe oferte din cadrul evenimentului se refera l
Procurorul care a făcut public numele jurnalistei violate este verificat de CSM, pentru a fi sancţionat
Procurorul Mihaela Beldea, purtătoare de cuvânt a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, este verificată în prealabil de Inspecţia Judiciară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce a făcut public numele jurnalistei unui post de radio bucureştean, violată de recidivistul Ninel Mogoşeanu.

Niciun comentariu: