joi, 19 septembrie 2013


Protocol între Educaţie şi Turism: Cifra de şcolarizare pentru studii superioare va scădea, iar cea pentru şcolile de meserii va creşte
Ministrul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a anunţat, joi, că a încheiat un protocol cu ministrul Educaţiei în baza căruia va scădea cifra de şcolarizare pentru studiile superioare la învăţământ de stat şi va creşte cifra de şcolarizare pentru şcolile de meserii.
Pricopie: La orele de literatura română ar putea participa şi scriitori, pentru a-i ajuta pe elevi
Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a declarat, joi, că doar 3% dintre elevi citesc textele de lectură obligatorie şi a precizat că la cursurile de limba şi literatura română ar putea participa şi scriitori, care să le "întindă o mână de ajutor" copiilor, pentru a înţelege operele literare.
Ninel Mogoşeanu este bestia de om care a violat-o pe jurnalista de la Europa FM
Ninel Mogoşeanu este bărbatul care pe 10 septembrie, a luat-o de pe stradă, în plină zi, pe jurnalista de la Europa FM și a violat-o într-un parc de pe Calea Dorobanților, fără ca cineva să intervină.  Ninel Mogoșeanu, este recidivist, el fiind condamnat în 2006, de Tribunalul Bucureşti, la 11 ani de închisoare pentru tâlhărie şi viol, sentinţa rămânând definitivă în martie 2007. În iunie 2013, M
HELI - cel mai dur thriller mexican se lanseaza in Romania
Sombrero. Mariachi. Veselie si o grozava bucatarie. Telenovele siropoase si drame furtunoase. Bunici si mame care au plans la Salome si au iubit-o pe Thalia in rolul Rosalindei, tineri care au ras cu cei de la Rebelde. Pe scurt, Mexicul s-a afisat pe micul ecran intr-o manta de sentimentalisme, de pe urma carora ne-am ales cu o serie de expresii:  "te quiero", "estoi emarasada"
RFI: Angela Merkel, un pragmatic desavarsit
Noua Doamna de Fier a Europei nu era cotata in tinerete cu nicio sansa de a avea succes in politica. Intre timp, Angela Merkel se prezinta din nou in fata alegatorilor si cere un al treilea mandat consecutiv in fruntea Executivului federal de la Berlin, scrie Laurentiu Diaconu-Colintineanu, pe RFI.ro.
CRIZA ECONOMICĂ şi softwere-ul fără licenţă. ...
'Unul din trei calculatoare din mediul de afaceri cu software contrafacut instalat este deja sau va fi infectat cu malware pana la sfarsitul anului 2013, se arata intr-un studiu publicat de IDC', in luna martie a acestui an. Politistii au verificat, anul acesta, 587 de firme si persoane fizice si au intocmit 282 de dosare penale. Peste 150 de persoane sunt cercetate pentru 253 de infractiuni. Prop
ONG: România poate atrage fonduri UE de 9 ori mai mari decât ce obţine din exploatarea Roşia Montană
Roşia Montană poate să atragă fonduri europene în perioada 2014-2020, România având posibilitatea să obţină de la UE de nouă ori mai mult decât suma obţinută din exploatarea aurului de la Roşia Montană, potrivit ONG-uri şi sindicaliştilor confederaţiei "Cartel Alfa" .
LISTA TORŢIONARILOR. Deţinut la Periprava: Îl ştiu pe Ficior. Un ţăran îndesat, ce umbla ţanţoş şi ştia să bată bine
Clujeanul Traian Neamţu e unul din foştii deţinuţi de la Periprava, condamnat la 10 ani pentru că a vrut să îl împuşte pe Gheorghiu-Dej. La 79 de ani, îşi aminteşte de torţionarul Ion Ficior ca de "un tip de ţăran îndesat, dur, care umbla ţanţoş, cu cizmele lustruite" şi care "ştia să bată bine".
Secretarul general al NATO îi îndeamnă pe europeni să achiziţioneze avioane fără pilot
Secretarul general al NATO Anders Fogh Rasmussen a îndemnat joi ţările europene să achiziţioneze şi mai multe avioane fără pilot şi să îşi consolideze industria apărării, care rămâne "prea naţională şi fragmentată", relatează AFP.
Iohannis: Pentru Europa, e mai important cine e cancelar în Germania decât cine e preşedintele CE
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că, "pentru Europa, e mai important cine e cancelar în Germania decât cine este preşedintele Comisiei Europene", pentru România fiind "mai bine" ca Angela Merkel să câştige alegerile în Germania, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Niciun comentariu: