joi, 19 septembrie 2013

Medicii protesteaza pentru a doua zi consecutiv in fata Ministerului Sanatatii
Angajatii din sistemul de sanatate protesteaza joi in fata Ministerului Sanatatii, pentru a doua zi consecutiv, transmite Realitatea TV. Manifestantii cer o finantare adecvata a sistemului sanitar, dublarea salariilor rezidentilor, o gtila de salarizare bazata pe performanta, o legislatie care sa garanteze independenta profesionala a celor care lucreaza in sistemul public si privat si "respec
Şapte persoane, între care trei poliţişti şi un jandarm, reţinute pentru furt de produse petroliere
Şapte persoane, între care trei şefi de post din Poliţia Dâmboviţa şi un jandarm, au fost reţinute, fiind acuzaţi că au furat produse petroliere din conducte magistrale, producând un prejudiciu de aproximativ 1,2 milioane de lei.
Europa League: Pandurii - Dnepr (20:00)/ Cristi Pustai: Nu avem presiune
Echipa Pandurii Targu-Jiu va debuta in grupele Europa League impotriva lui Dnepr Dnepropetrovsk, din Ucraina. Meciul de pe "Cluj Arena" va fi in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si Protv si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:00.
Ministrul francez de Interne, despre intrarea Romaniei si Bulgariei in Schengen: Sunt mai mult decat rezervat
Ministrul de Interne francez, Manuel Valls, a declarat joi la postul de radio France Inter, ca este rezervat fata de intrarea Romaniei si Bulgariei in spatiul Schengen la 1 ianuarie 2014, precizand ca nua  fost luata deocamdata o decizie in acest sens, transmite Le Figaro. Valls s-a aratat ingrijorat de "o explozie" a infractionalitatii in Franta, cauzata de grupuri din zona Balcanilor,
Presa germana: Schalke a avut nevoie de rabdare pentru a trece de Steaua, o echipa puternica
Presa din Germania il lauda pe Kevin Prince Boateng dupa meciul Schalke - Steaua (3-0), jurnalistii fiind de parere ca fotbalistul din Ghana a adus un plus de valoare la Gelsenkirchen. "Schalke a avut nevoie de rabdare pentru a trece de Steaua, o echipa puternica. A fost un meci extrem de dificil", sunt de parere gazetarii nemti.
Grecia înregistrează creştere economică, pentru prima dată de la declanşarea crizei.
Grecia a inregistrat in trimestrul al doilea crestere economica pentru prima data de la declansarea crizei si se indreapta spre recuperare, a declarat ministrul de Finante elen, Yannis Stournaras, citand estimari guvernamentale, transmite Mediafax. "Pe baza dovezilor disponibile, economia a crescut in trimestrul al doilea fata de primele trei luni ale anului, pentru prima data de la inceputul
Transportul elevilor către localităţile în care sunt şcolarizaţi, decontat pe tarif mediu naţional
Comisia de Învăţământ din Camera Deputaţilor s-a pronunţat prin vot în favoarea unei propuneri legislative care reglementează decontarea, pe baza unui tarif mediu naţional, a cheltuielilor de transport pentru elevii şcolarizaţi în altă localitate decât cea de domiciliu.
Băncile europene cer BCE un nou program de lichiditate pe temen lung
Băncile europene au început să facă lobby pe lângă Banca Centrală Europeană (BCE) pentru adoptarea unui nou program de lichiditate pe termen lung, care să devină activ la expirarea actualei linii de finanţare, prin care băncile au împrumutat circa 1.000 de miliarde de euro.
Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează a 60-a aniversare a revistei Playboy
Top-modelul britanic Kate Moss va poza goală pe coperta numărului care marchează cea de-a 60-a aniversare a revistei Playboy.
Un lituanian din misiunea UE în Kosovo a fost ucis într-o ambuscadă
Un membru al misiunii Uniunii Europene în Kosovo (EULEX) a fost ucis, joi dimineaţă, în apropierea oraşului Zvecan, informează B92.net. Alţi doi poliţişti au fost răniţi şi se află acum în spital.
Preşedintele Bashar al-Assad susţine că Siria nu este "în război civil", ci este atacată de Al-Qaida
Preşedintele sirian Bashar al-Assad a afirmat că ţara sa nu este "în război civil", ci este atacată de "zeci de mii de jihadişti", majoritatea Al-Qaida, într-un interviu pentru postul de televiziune american FoxNews difuzat miercuri seată, relatează AFP.
Rezultate de marţi şi miercuri din Liga Campionilor
Rezultate înregistrate în partidele disputate, marţi şi miercuri, în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor:
Fiica lui Tony Blair, ameninţată cu arma în timpul unei tentative de furt la Londra.
Fiica lui Tony Blair a scapat nevatamata dupa ce a fost amenintata cu arma de doi barbati in timpul unei tentative de furt, relateaza The Independent, in editia electronica de joi, conform Mediafax. Kathryn Blair, in varsta de 25 de ani, a fost amenintata in timp ce mergea pe o strada din centrul Londrei impreuna cu prietenul ei si un grup de prieteni. Scotland Yard a confirmat ca un incident care

Niciun comentariu: