joi, 19 septembrie 2013

Româncă ucisă cu un cuţit în inimă la Rimini cu o zi înainte de plecarea spre țară

Steaua, învinsă în primul meci din Liga Campionilor
Steaua a debutat cu o înfrângere miercuri, 18 septembrie, în Grupa E a Ligii Campionilor pe terenul echipei germane Schalke. Din păcate, în pofida evoluţiei bune a "roş-albaştrilor", întâlnirea s-a încheiat cu scorul de 3-0. Următorul meci al românilor în grupa E va avea loc pe 1 octombrie, când Chelsea Londra va face deplasarea la Bucureşti.
Sub titlul "Dovada că fotbalul e uneori nedrept", site-ul oficial al campioanei României a publicat o scurtă cronică a partidei din Germania, în care nesincronizarea dintre Tătăruşanu şi Szukala este văzută drept "momentul cheie al partidei". "Deşi scorul a fost unul dur, realitatea din teren a fost cu totul alta. Schalke nu a fost superioară Stelei şi numai norocul a facut ca nemţii să deschidă scorul în minutul 67, după o neânţelegere între Tătăruşanu şi Szukala. Acela a fost momentul în care jocul s-a rupt, deoarece, în tentativa de a egala, roş-albaştrii s-au deschis şi le-au permis nemţilor să ducă scorul de pe tabelă la un 3-0 neverosimil", a notat site-ul Stelei.
Românii, lăudaţi de nemţi
Steaua a fost învinsă de Schalke, însă opinia generală a fost că diferenţa de scor nu a fost conformă cu realitatea din teren. De aceeaşi
Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG
Astăzi ar fi trebuit să plece în ţară, româncă ucisă cu un cuţit în inimă la Rimini
O româncă de 33 de ani, cameristă sezonieră într-un hotel din Rivabella di Rimini, a fost găsită moartă cu un cuţit înfipt în inimă. La faţa locului a intervenit poliţia din Rimini.
Potrivit primelor informaţii, femeia a fost găsită moartă astăzi la ora 11 în bucătăria hotelului Pensione Scilla. Corpul a fost găsit de gestionarul structurii hoteliere, care în aceste zile nu mai are turişti.
Femeia terminase sezonul de muncă şi îşi primise retribuţia, scrie Rimini today.
Chiar astăzi, 19 septembrie, urma să plece cu un autocar în România. În trecut, femeia îşi pieduse un fiu de 12 ani, înecat în România.

A ucis o româncă de 18 ani și apoi a abuzat sexual de cadavru, contabil italian arestat lângă Milano

Româncă de 26 de ani, ucisă la Bitonto (Bari)

A ucis o româncă lângă Ancona, întreprinzător italian arestat

Româncă ucisă de fostul soţ la Foligno. Criminalul s-a sinucis.

Angelica Timiş, 35 de ani, ucisă de fostul iubit italian

Româncă de 19 ani, ucisă de un italian în Calabria

Ancona: înjunghiată mortal la 26 de ani

Citeşte mai mult...
Visit Website
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
Evernote 
MARI
+TAG

Niciun comentariu: