joi, 12 septembrie 2013

BURSA TORONTO: Acţiunile Gabriel Resources au închis în creştere cu 15%.
Actiunile Gabriel Resources, care controleaza Rosia Montana Gold Corporation, au inchis miercuri pe bursa de la Toronto in urcare cu 15,38%, la 75 centi, dupa ce au pierdut peste 55% din valoare in primele doua sedinte bursiere din aceasta saptamana, informeaza Mediafax. Rulajul a fost in continuare relativ ridicat, de peste 2,4 milioane de actiuni, fata de cateva sute de mii intr-o sedinta obisnu
Adriean Videanu, la DIICOT: Nu am niciun fel de relaţie cu Ioan Niculae.
Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, s-a prezentat joi la sediul DIICOT pentru a fi audiat in dosarul de complot si subminare a economiei nationale. El a declarat ca le va prezenta anchetatorilor toate documentele care i-ar putea dovedi nevinovatia. "Nu am niciun fel de relatie cu Ioan Niculae", a declarat Adriean Videanu la intrarea in sediul DIICOT. Procurorii DIICOT au incep
Liviu Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.
Ovidiu Silaghi s-a prezentat la DNA
Fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, s-a prezentat joi la DNA, fiind citat, potrivit unor surse judiciare, pentru a i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale pentru trafic de influenta in forma continuata, transmite Agerpres.
Oltchim, cazanul sub presiune cu capac BNR-Ministerul Finantelor
“Pacat de combinatu’ asta, a furat fiecare ca-n codru (…) Daca Ponta si Antonescu mai merg o juma’ de an asa cred ca dispar de tot… Statul trebuie sa dea oamenilor de munca…” - aceasta au fost cele trei fraze cheie ale unei emisiuni inspirate ale Realitatea TV( joi, 5 Septembrie). Oltchim intra in agonia finala si se va sparge curand buba politica de acolo. Oras in faliment, Valcea pe butuci, sal
Premierul Victor Ponta şi Şova fac declaraţii la ora 13:00
Premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, fac declaraţii de presă, astăzi, la ora 13:00, la sala Spiru Haret din Palatul Parlamentului.
Cum a reuşit o femeie să-l găsească pe cel care a violat-o în copilărie: "Facebook m-a ajutat să-mi fac dreptate"
Melina Thomas (42 de ani) a fost violată atunci când avea 13 ani de Orville Vaughan. Ea nu a avut curaj să meargă la poliţie decât după aproape 30 de ani de la dramaticul eveniment, dar acolo i s-a spus că nu sunt suficiente dovezi pentru a-l pune sub acuzare pe violator.
Lovitură pentru naţionala României: am putea juca fără spectatori ultimul meci din preliminarii
FIFA a anunţat că va începe o acţiune disciplinară împotriva României, din cauza incidentelor de la meciul cu Ungaria de vinerea trecută.
Cercetat penal, după ce a sustras o tonă de fier vechi, din curtea unei locuinţe
News La data de 11.09.2013, Poliția orașului Ștefănești a fost sesizată de către C. A. din localitatea Stînca, orașul Ștefănești, județul Botoșani, cu privire la faptul că, în perioada 05-09.09.2013, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței cantitatea  de aproximativ 1.000 kg fier vechi.
CODUL RUTIER 2013: Ce rişti dacă treci cu maşina pe roşu
News Şoferii care produc accidente rutiere după ce au trecut pe culoarea roşie a semaforului riscă să rămână fără permis de conducere pentru trei ani şi să primească între 125 şi 200 de puncte-amendă, potrivit proiectul de Ordonanţă de Urgenţă care modifică Legea circulaţiei pe drumurile publice şi care a fost postat, miercuri, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne spre dezbatere publică.

Niciun comentariu: