joi, 12 septembrie 2013

Bărbat dat în urmărire internaţională de autorităţile olandeze pentru crimă, prins la Mangalia
Un bărbat din Mangalia, dat în urmărire internaţională pentru o crimă comisă în oraşul olandez Linburg, a fost prins de poliţiştii constăţeni, urmând să fie prezentat Curţii de Apel Constanţa pentru confirmarea mandatului internaţional de arestare emis pe numele său.
Bulgaria vrea să deschidă un proces în cazul atentatului de la Burgas
Bulgaria intenţionează să deschidă în primul trimestru al anului viitor un proces privind atentatul antiisraelian comis pe 18 iulie 2012 la Burgas (est), soldat cu şase morţi, a anunţat joi procurorul general Sotir Ţaţarov.
Şedinţă de urgenţă a USL, în acest moment. Reacţia lui Ponta la atacul lui Antonescu: Nu m-aţi auzit în trei ani criticându-l în public
Liderii USL, în frunte cu Victor Ponta şi Crin Antonescu, au o întâlnire, la ora transmiterii acestei ştiri, la cabinetul preşedintelui Senatului. La discuţii mai participă Daniel Chiţoiu, Radu Stroe, Dan Radu Ruşanu şi Liviu Dragnea.
Agenţia Naţională a Medicamentului: Veniturile agenţiei se pot dubla dacă ar exista resurse adecvate
Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale (ANMDM) ar putea genera dublul veniturilor anuale obţinute în prezent, de 18 milioane euro, dacă ar avea resurse umane şi financiare corespunzătoare şi dacă s-ar reduce birocraţia, potrivit preşedintelui agenţiei, Marius Savu.
Dosarul privind fuga din ţară a lui Omar Hayssam, amânat pentru că martorii nu au fost citaţi
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a amânat, joi, pentru 26 septembrie procesul privind fuga din ţară a lui Omar Hayssam, instanţa stabilind un nou termen pentru că nu au fost citaţi patru martori şi nu au fost ataşate la dosar documente de la Serviciul Român de Informaţii.
Ponta, despre proiectul Roşia Montană: Consider, şi-mi asum asta, că anumite aspecte de interes public pot să le fac publice - LIVE TEXT
Premierul Victor Ponta şi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură şi Investiţii Străine, Dan Şova, susţin, la această oră, o conferinţă de presă.
Iohannis, întrebat despre conflictul Ponta-Antonescu: Nu e nici primul, nici ultimul. USL va continua
Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, consideră că recentele controverse între liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu sunt datorate "lipsei de comunicare", apreciind că "nu este nici primul, nici ultimul" conflict dintre cei doi, dar că "USL va continua".
Un judecător de la Curtea de Apel Oradea a fost trimis în judecată pentru luare de mită
Judecătorul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel Oradea, a fost trimis în judecată pentru că ar fi pretins de la două persoane condamnate pentru corupţie să cumpere de la cumnatul lui o maşină cu aproape 10.000 de euro mai mult decât preţul real, pentru a le da o soluţie favorabilă în dosar.
Peste 600.000 de oameni de la periferia Damascului au nevoie urgentă de ajutor umanitar
Peste 600.000 de persoane au nevoie urgentă de ajutor umanitar la periferia rurală a Damascului, capitala Siriei, a anunţat miercuri Biroul ONU pentru Ajutor Umanitar (OCHA).
Capturarea unui asteroid: NASA a găsit trei candidaţi potenţiali
NASA a găsit trei mici asteroizi care corespund potenţial criteriilor de mărime şi de greutate pentru viitoarea ei misiune robotizată ce vizează capturarea unui astfel de corp ceresc, a anunţat miercuri un cercetător de la agenţia spaţială americană, citat de AFP.
​HARTA INTERACTIVA Orasele cu cel mai mare numar de caini fara stapan din Romania si topul oraselor fara maidanezi
Bucuresti, Constanta si Galati sunt orasele cu cel mai mare numar din caini fara stapan din toata tara. In jur de 100.000 de maidanezi traiesc pe strazile celor trei orase, iar mii de persoane au fost muscate de caini numai anul acesta. La polul opus se situeaza Targu Mures, Vaslui si Zalau, potrivit presei locale. Vezi in articol numarul de maidanezi pe fiecare oras resedinta de judet, o fotograf
Peste 20 de ONG-uri cer comisarului Viviane Reding reducerea duratei arestării preventive în UE
APADOR-CH şi alte 21 de organizaţii neguvernamentale care militează pentru drepturi civile în Europa i-au trimis o scrisoare deschisă comisarului pentru Justiţie, drepturi fundamentale şi cetăţenie Viviane Reding, prin care îi solicită reducerea duratei arestării preventive în UE.
"Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur", la Festivalul de Film din Capalbio - VIDEO
Peliculele "Nuntă în Basarabia", "Despre oameni şi melci" şi "Amintiri din epoca de aur" vor fi proiectate, de vineri până duminică, la Festivalul de Film "Karawan - Il sorriso del cinema romeno" din Capalbio, Italia, potrivit site-ului Institutului Cultural Român (ICR).
RISC DE EPIDEMII la Galaţi, sursele de apă fiind distruse la inundaţii
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, spune că în judeţ există pericolul izbucnirii unor epidemii, în condiţiile în care sursele de apă au fost colmatate în urma viiturilor.
Bătrân elveţian spitalizat după ce a fost împins de o cerşetoare nemulţumită de suma primită
Doi cetăţeni români au fost reţinuţi marţi, în Elveţia, pentru provocare de leziuni corporale minore, leziuni corporale grave din neglijenţă şi pentru infracţiuni în virtutea Legii privind străinii, relatează Le Matin în ediţia electronică de miercuri.

Niciun comentariu: