joi, 12 septembrie 2013


Şova: Dacă nu se adoptă proiectul, Gold Corporation poate emite pretenţii pentru 2 miliarde dolari
Ministrul Dan Şova a declarat, joi, că, în cazul în care proiectul Roşia Montană nu va fi adoptat, Gold Corporation poate emite pretenţii la despăgubiri de 2 miliarde de dolari, care înseamnă 550 milioane dolari cheltuieli pe investiţii realizate şi 1,5 miliarde profitul estimat.
Bashar al-Assad confirmă intenţia de a plasa sub control internaţional arsenalul chimic sirian
Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a confirmat că intenţionează să plaseze sub control internaţional arsenalul chimic sirian, conform unui interviu acordat unui post de televiziune rus, informează AFP.
Blaga: Multe din lucrurile propuse de PDL au fost acceptate de Ponta. Să nu se răzgândească
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că multe din lucrurile propuse de PDL au fost acceptate de şeful Guvernului "cel puţin verbal" şi că PDL aşteaptă ca acesta să nu se răzgândească.
România a atras 1,5 miliarde de euro prin obligaţiuni pe 7 ani plasate pe pieţele externe
România a atras joi 1,5 miliarde de euro de pe pieţele externe printr-o emisiune de obligaţiuni denominate în euro cu scadenţa la şapte ani, la o dobândă de 2,95 puncte procentuale peste midswap, indicatorul de referinţă al pieţei, au declarat pentru MEDIAFAX surse bancare.
Şoferii au sunat la poliţie după ce au văzut această maşină în trafic. Despre ce este, de fapt, vorba
Zeci de şoferi din SUA au sunat la poliţie după ce au văzut o femeie legată într-o maşină.
Descoperirea unui grup de cercetători: Avem dovada că există viaţă extraterestră
Un grup de cercetători din Marea Britanie susţine că are dovezi privind existenţa vieţii extraterestre.
VIDEO. Apariţie neaşteptată pe străzile unui oraş american. "Părea ireal totul!"
Locuitorii din Gatlinburg, Tennessee, au avut parte de o surpriză zilele trecute, când pe străzile oraşului a apărut un urs.
O farsă făcută de o adolescentă de 18 ani s-a încheiat TRAGIC
O tânără de 18 ani din Colorado a murit împuşcată de unul dintre prietenii săi, căruia a vrut să-i facă o farsă, scrie Huffington Post.
Vânzările de tablete vor depăşi pentru prima dată livrările de PC-uri în trimestrul al patrulea
Vânzările de tablete, precum iPad şi Kindle Fire, le vor depăşi pentru prima dată pe cele de PC-uri în trimestrul al patrulea, susţinute de comenzile din perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit analiştilor firmei de cercetare IDC, citaţi de Financial Times.
UE avertizează Rusia că "ameninţările" la adresa statelor foste sovietice sunt "inacceptabile"
Comisia Europeană a avertizat Rusia că este "inacceptabil" să recurgă la ameninţări împotriva statelor foste sovietice care încearcă să aprofundeze relaţiile cu Uniunea Europeană, după suspendarea importurilor de vinuri din Republica Moldova, relatează BBC News online.
Mormântul uneia dintre cele mai influente "femei fatale" din istoria Chinei, descoperit de arheologi
Arheologii chinezi au descoperit mormântul unei politiciene din secolul al VII-lea e.n., considerată una dintre cele mai puternice femei din istoria clasică chineză, a anunţat joi postul naţional de radio din această ţară.
Programele TVR, difuzate din nou în Republica Moldova, după stingerea litigiului cu acest stat
Claudiu Săftoiu , preşedintele-director general al SRTv, şi Lilian Apostol, agent guvernamental al Republicii Moldova, semnează joi Acordul de soluţionare amiabilă a cererii depuse de TVR împotriva acestei ţări la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, transmite televiziunea publică.

Niciun comentariu: