joi, 12 septembrie 2013

A opta persoană decedată în inundaţiile de la Galaţi este fetiţa de 8 ani scăpată din ...
Peste catev azile trebuia sa mearga la scoala, insa scoala a vrut altfel. La numai opt ani, o fata din localitate Cudalbi a ajuns un nume trecut pe o statistica sumbra a inundatiilor de la Galati. Este cea de opta victima, a opta persoana care si-a pierdut viata. A fost smulsa de viitura chiar din bratele tatalui sau. Tragedia s-a intamplat in curtea casei, spun autoritatile. Trupul a fost tarat d
Şoferiţa care a împuşcat în cap un bărbat, fostă CÂNTĂREAŢĂ.
UPDATE. Femeia care a ranit un sofer, joi, in Piata Dorobanti din Bucuresti, dupa o altercatie in trafic, se numeste, potrivit unor surse din Politie, Alexandra-Aiana Constantin, fosta cantareata, cunoscuta la inceputul anilor 2000 din grupul pop TNT. _ _ _ _ _ Femeia care l-a impuscat in cap pe un barbat, dupa ce s-au sicanat in trafic, a fost gasita de politie si se afla la sectia 1 pentru cerce
Guerrilla Marketing a murit. Trăiască Guerrilla Marketing!.
Metodele traditionale de marketing au fost date uitarii si oamenii de marketing au iesit la atac pe campul de lupta numit acum publicitate. Miza este mare si trofeul este cel pe care orice antreprenor si om de marketing si-l doresc: fidelitatea consumatorului. Neconventionalul este termenul care insumeaza cel mai bine caracteristicile si abilitatile guerrilla marketing, instrumentul care a revolut
Detalii importante, privind licenţa proiectului Roşia Montană rămân secrete. ...
Victor Ponta a anuntat, joi, ca poate face publice doar o parte din datele cuprinse in licenta proiectului Rosia Montana, deoarece aceasta are caracter confidential si ca legile Romaniei nu permit desecretizarea. Premierul a explicat ca licenta de exploatare este valabila timp de 20 de ani, pana in anul 2019. Redeventa care revine statului roman, negociata initial la 2% si renegociata apoi la 4%,
Ambasada SUA la Chişinău critică decizia Rusiei de a impune embargou vinurilor din Republica Moldova
Ambasada Statelor Unite la Chişinău critică decizia Rusiei de a interzice importurile de vinuri din Republica Moldova, apreciind că este vorba de o "presiune politică".
Naţionala României a urcat în clasamentul FIFA
Echipa naţională de fotbal a României a urcat două locuri şi se află pe poziţia 31, cu 739 de puncte, în clasamentul FIFA-Coca Cola pe luna septembrie, conform ierarhiei ce a fost publicată, joi, pe site-ul oficial al forului fotbalistic mondial.
ANALIZĂ: Pregătirea copiilor pentru noul an şcolar îi costă pe părinţi cel puţin 400 de lei
Cumpărăturile pentru începerea noului an şcolar, în toi zilele acestea, îi lasă pe părinţi cu minimum 400 de lei mai puţin în portofele, banii fiind daţi pe uniformă, ghiozdan şi rechizitele de bază, urmând să apară noi cheltuieli după începerea şcolii.
Nevoile familiilor siriene sinistrate de conflict sunt estimate la 1,4 miliarde de dolari americani
Nevoile familiilor siriene sinistrate de conflict sunt cifrate la 1,4 miliarde de dolari americani (1,05 miliarde de euro), a anunţat un oficial de rang înalt sirian, precizând că doar 43% din aceste nevoi sunt satisfăcute.
Borbely: E problema USL să-şi rezolve criza internă. Pe noi nu ne preocupă intrarea la guvernare
Vicepreşedintele politic al UDMR Laszlo Borbely spune că "e problema USL să-şi rezolve criza internă", iar reprezentanţii Uniunii nu sunt preocupaţi în acest moment de intrarea la guvernare, ci de a face "o opoziţie constructivă".
Şova: Nu putem da HG pe Roşia Montană, iar asumarea răspunderii ar însemna să decidem peste Parlament
Ministrul Dan Şova a precizat, joi, că Guvernul nu poate da o hotărâre în cazul Roşia Montană şi nici nu poate să-şi asume răspunderea în Parlament, pentru că ar însemna să decidă peste capul legislativului.
Ponta: Îmi doresc ca în PSD şi USL să luăm decizia politică pe Roşia Montană după dezbatere
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că îşi doreşte ca atât la nivelul PSD, cât şi al USL, decizia politică în privinţa proiectului Roşia Montană să fie luată după dezbaterea parlamentară, opinând că "nu are sens" că fie anunţată o decizie politică înaintea discuţiilor.
ASPA a intensificat programul de prindere a câinilor din Capitală: Trei firme, 11 maşini şi 32 de hingheri. Cât costă prinderea unui câine
Unsprezece maşini, cu un număr total de 32 de hingheri, acţionează în prezent în Bucureşti pentru strângerea câinilor fără stăpân de pe domeniul public, după ce au fost semnate contracte cu trei din cele şapte firme care s-au prezentat la licitaţia pentru acest serviciu, informează ASPA.
Cât mai avem de aşteptat până apare maşina care se conduce singură - FOTO
Daimler, compania care produce maşinile Mercedes-Benz şi Smart, a anunţat că, până în 2020, va scoate pe piaţă un model capabil să se conducă singur, informează Daily Mail, în ediţia electronică.

Niciun comentariu: