marți, 15 octombrie 2013

Cine este Andrei Gerea, propus la Economie după 23 de ani în PNL

Războiul pentru Realitatea TV: Maricel Păcuraru şi doi avocaţi , învinuiţi oficial. ...
DNA a confirmat azi dezvaluirile Romaniei Libere de ieri cu privire la punerea sub invinuire a lui Maricel PACURARU si a avocatilor Mircea Mirel AMARITEI si Sorin Ionut BARBU in dosarul " Preluarea Realitatea TV". "Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit ca cei trei invinuiti, in cadrul procedurii insolventei SC Realitatea Media, au derulat actiuni infractionale, incl
Cine este Andrei Gerea, propus la Economie după 23 de ani în PNL
Andrei Dominic Gerea, propus de PNL pentru portofoliul Economiei, are 45 de ani şi a absolvit în 1997 Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Cibernetică, Statistică şi Informatică Economică, primul său loc de muncă fiind ca electronist automatizări, la Automatica SA.
Piaţa imobiliară din Franţa: Străinii bogaţi cumpără proprietăţi de lux la Paris, în timp ce francezii pleacă din cauza taxelor
Revenirea cumpărătorilor bogaţi din Orientul Mijlociu, SUA şi Rusia, împreună cu o scădere de peste 10% a preţurilor într-un an au revigorat piaţa imobiliară de lux din Paris, în blocaj după plecarea multor francezi înstăriţi, inclusiv actorul Gerard Depardieu, din cauza taxelor ridicate.
Cercetătorii români denunţă lipsa transparenţei în instituţiile fundamentale ale României.
Asociatia cercetatorilor romani trimite o scrisoare deschisa catre Academia Romana in care denunta lipsa transparentei in institutiile fundamentale ale Romaniei. Asociatia propune ca Academia Romana sa dea un exemplu de transparenta, prin publicarea pe site-ul institutiei a candidaturilor noilor membri ai Academiei, cu cel putin 60 zile inaintea votului din Adunarea Generala. "Suntem convinsi
Cum ar putea arăta bicicleta viitorului - VIDEO
Un dispozitiv de transport care funcţionează cu baterii şi a fost prezentat la un salon de tehnologie japoneză ar putea deveni bicicleta viitorului.
Un bărbat din SUA şi-a înscenat propria răpire, pentru a putea ieşi la bere cu prietenii
Un bărbat din Texas a pus la cale un plan ciudat ca să poată ieşi la bere cu prietenii, fără a fi certat de soţie: şi-a înscenat propria răpire, scrie Metro.
SRI a raspuns organizatiei Active Watch la intrebarea: Ce sunt eco-anarhistii?
Sintagma "structuri extremiste, eco-anarhiste" desemneaza "structuri care au ca metode de actiune comiterea de acte violente in urmarirea unor obiective, permanente ori conjuncturale, legate de protectia mediului", a raspuns luni Serviciul Roman de Informatii (SRI) unei solicitari trimise de organizatia ActiveWatch Agentia de Monitorizare a Presei. Clarificarile au fost solicit
Van Gaal si misterul unei declaratii: Romania e favorita sa ajunga la baraj
Louis Van Gaal a vorbit, la conferinta de presa, despre cine va incheia Grupa D pe locul doi. "Turcia e puternica, dar Romania are cele mai mari sanse sa ajunga la baraj. Noi vom juca la cel mai inalt nivel", a precizat tehnicianul olandez.
Cum arăta Tom Cruise înainte să fie celebru
Astăzi, le admirăm pentru talentul şi frumuseţea lor şi suntem fermecaţi de lumea plină de strălucire din care fac parte.
Lungmetrajul românesc "Quod Erat Demonstrandum", în competiţia Festivalului de Film de la Roma
Pelicula "Quod Erat Demonstrandum", cu titlul iniţial "Evadarea", în regia lui Andrei Gruzsniczki, va avea premiera mondială în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Roma (8 - 17 noiembrie), fiind unul dintre cele 18 titluri care intră în cursa pentru trofeele evenimentului.
Maricel Păcuraru, Mircea Amariţei şi Sorin Barbu, urmăriţi penal în dosarul privind Realitatea Media
Maricel Păcuraru, Mirel Mircea Amariţei şi Sorin Ionuţ Barbu sunt urmăriţi penal, fiind acuzaţi că, în cadrul procedurii insolvenţei Realitatea Media, au antedatat contracte de cesiune, pentru a prejudicia societatea, a anunţat, marţi, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).
Dispozitive explozive improvizate pe aeroportul din Los Angeles
Un dispozitiv improvizat a explodat luni noapte pe aeroportul internaţional din Los Angeles, în timp ce un altul a fost detonat după aproximativ 24 de ore, a anunţat poliţia, citată de Los Angeles Times, în ediţia electronică.
Andrei Gherea a fost propus pentru a prelua ministerul Economiei
Biroul Politic Naţional al PNL va decide mâine înlocuitorul lui Varujan Vosganian în fruntea ministerului Economiei, liberalii urmând să aleagă între varianta unui tehnocrat sau a unui membru de partid pentru acest minister.
Romania - Estonia (21:00)/ Ziua decisiva
Pentru nationala lui Victor Piturca lucrurile sunt clare inainte de ultimele meciuri din Grupa D: tricolorii trebuie sa invinga Estonia, iar Olanda sa nu piarda in Turcia. In aceste conditii, echipa nationala a Romaniei ajunge la barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Meciul Romania - Estonia va fi in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21:00.
Tolea Ciumac, audiat la DIICOT în dosarul privind recuperări de bani, tâlhărie şi şantaj
Tolea Ciumac s-a prezentat, marţi, la DIICOT pentru a fi audiat ca martor în dosarul în care au fost arestate şapte persoane, printre care şi cetăţeni israelieni, pentru recuperări de bani cu violenţă, lipsire de libertate, tâlhărie şi şantaj.
Bogdan Glavan: Evazionistul- un dusman si tradator, fata de tara si popor! Un raspuns pentru Cristian Socol.
Cristian Socol le raspunde celor care l-au criticat (pe el si pe Ioana Petrescu) pentru ca indeamna insistent publicul sa isi achite obligatiile fiscale. O face furnizand inca un motiv de condamnare a evaziunii/ externalitatile negative pe care cei care nu platesc impozite le impun societatii, scrie profesorul de economie Bogdan Glavan pe blogul lui.
DNA: Maricel Pacuraru, Sorin Ionut Barbu si Mircea Mirel Amaritei, urmariti penal pentru actiuni infractionale in cadrul procedurii de insolventa a Realitatea Media
Sorin Ionut Barbu - partener de afaceri si asociat al lui Elan Schwartzenberg, Mircea Mirel Amaritei - avocat in cadrul Realitatea Media si Maricel Pacuraru - om de afaceri, asociat al lui Cozmin Gusa, sunt urmariti penal de procurorii DNA pentru "actiuni infractionale" in cadrul procedurii de insolventa a SC Realitatea Media. "Din probele administrate pana in prezent, s-a stabilit

Niciun comentariu: