marți, 15 octombrie 2013


VIDEO Catalin Predoiu: PDL va depune o motiune simpla. Guvernul Ponta - complice la esecul CFR Marfa
PDL va depune o motiune simpla impotriva Guvernului pe tema privatizarii CFR Marfa, intrucat au fost afectate atat interesele companiei, cat si interesele generale ale Romaniei, a anuntat marti prim-vicepresedintele formatiunii Catalin Predoiu, informeaza Agerpres.Blaga: Procesul de privatizare a CFR Marfa, o manareala de la cap la coada. Ramona Manescu raspunde: Vasile Blaga trebuie sa sustina ac
Doctorii din şcoli nu vor fi concediaţi, promit autorităţile.
Doctorii din scoli nu vor fi disponibilizati pentru a putea preveni epidemiile de boli in institutii de invatamant, a declarat, marti, secretarul de stat Adrian Pana, citat de Mediafax. Adrian Pana a anuntat ca autoritatile vor reorganiza reteaua de asistente medicale si doctori din scoli pentru ca activitatea lor sa nu se suprapuna cu activitatea medicilor de familie. "Vreau sa fie foarte cl
Doi bărbaţi au murit striviţi de buşteni, după ce încărcătura unui camion a căzut într-o staţie de autobuz
Doi bărbaţi au murit, marţi, în localitatea Tureac din Bistriţa-Năsăud, după ce mai mulţi buşteni s-au desprins din încărcătura unui camion care circula pe DN 17 şi s-au prăbuşit peste oamenii care aşteptau într-o staţie de autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Proprietarii ar putea acoperi o parte din despăgubiri în cazul poliţelor obligatorii de locuinţe
Proprietarii care încheie poliţe obligatorii de locuinţe ar putea acoperi o parte din despăgubiri în limita unei sume, prin acceptarea unei franşize, o eventuală decizie urmând să fie adoptată peste şase luni, după analiza istoricului daunelor PAID, a declarat vicepreşedintele ASF, Daniel Tudor.
Droguri în valoare de 80.000 de euro, găsite în locuinţa unui tânăr, ascunse sub pat
Aproape şapte kilograme de canabis, în valoare de 80.000 de euro, au fost găsite, în urma unei percheziţii făcute de poliţişti, în locuinţa unui tânăr din Arad, sub pat, tânărul fiind reţinut pentru trafic de droguri de risc, transmite corespondentul MEDIAFAX.
ROMÂNIA-ESTONIA. Pronosticul lui Dumitru Dragomir
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat , marţi, că echipa naţională va câştiga partida cu Estonia, programată în această seară în preliminariile CM 2014, dar nu crede că România poate învinge cu scorul de 5-0.
ROMÂNIA-ESTONIA. Aproximativ 750 de poliţişti asigură ordinea la meci
Aproximativ 750 de poliţişti au fost mobilizaţi, marţi şi miercuri, pentru asigurarea ordinii cu ocazia meciului de fotbal care se va disputa între selecţionatele României şi Estoniei, informează Poliţia Română.
CCR a amânat verdictul de care depinde soarta torţionarilor, a dosarelor Mineriadelor şi Revoluţiei. Cum a rezolvat în 1969 Curtea Constituţională din Germania un caz similar. UPDATE
Bundestagul german, şi Curtea Constituţională au decis încă din 1965, respectiv 1969 că infracţiunile de omor, genocid şi altele similare sunt imprescriptibile. Pe 15 octombrie Curtea Constituţională din România va decide daca legea 27/2012 care prevede că aceste infracţiuni sunt imprescriptibile este sau nu constituţională.
Concluziile unei anchete din 1979 privind asasinarea lui Kennedy, puse sub semnul întrebării
O nouă carte publicată recent în Statele Unite pune sub semnul întrebării concluziile formulate la sfârşitul unei anchete realizate de Congresul american în 1979, potrivit cărora asasinarea preşedintelui John F. Kennedy, în urmă cu 50 de ani, a fost rezultatul unei "conspiraţii nedefinite".
Dragomir: Vom învinge Estonia, dar nu cred că putem câştiga cu 5-0
Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, marţi, că echipa naţională va câştiga partida cu Estonia, programată în această seară în preliminariile CM 2014, dar nu crede că România poate învinge cu scorul de 5-0.
Viitorul campus APPLE: Cum va arăta clădirea în formă de navă spaţială la care visa Steve Jobs - FOTO
Oficiali ai Apple au publicat recent imagini cu o machetă gigantică a viitorului sediu al companiei, care, cu un design inovator, se apropie de campusul de vis al lui Steve Jobs.
Cum a reuşit o grupare de turci şi români să ”spele” 18 milioane de euro, bani ...
Politistii si procurorii DIICOT au facut, marti dimineata 42 perchezitii, in sapte judete si in Capitala, la locuintele unor suspecti de evaziune fiscala, in domeniul panificatiei, dar si la mai multe firme conduse de acestia. Este vorba despre 37 de persoane, cetateni romani si turci care au facut tranazactii ilegale cu grau si produse de panificatie, prejudiciind statul cu aproximativ 18 milioan

Niciun comentariu: