marți, 15 octombrie 2013

SONDAJ: Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare, personalităţile istorice cele mai apreciate de români
Mihai Viteazul şi Ştefan cel Mare sunt personalităţile istorice cele mai apreciate de români, în timp ce Regina Maria conduce topul personalităţilor feminine cele mai importante din istoria românilor
Sfidarea lui Bashar al-Assad: Premiul Nobel pentru Pace ar fi trebuit să fie al meu
Preşedintele sirian, Bashar al-Assad, a declarat, în glumă, că Premiul Nobel pentru Pace ar fi trebuit să fie primit de el şi nu de Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW).
Asociatia Pro Democratia, scrisoare deschisa privind procesul de descentralizare adresata liderilor partidelor parlamentare: Nu impartiti Romania in feude!
Presedintele Pro Democratia, Ionut Tata, avertizeaza intr-o scrisoare deschisa adresata liderilor partidelor parlamentare, ca adoptarea Ordonantei de Urgenta initiata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice privind luarea unor masuri de descentralizare a unor competente exercitate de ministere si celelalte organe de specialitate ale administratiei publice central implica un r
Predoiu, despre Gerea: E un parlamentar respectabil, dar înţeleg că nu are nicio tangenţă cu domeniul
Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat că Andrei Gerea, propus de PNL ministru al Economiei, este "un parlamentar respectabil", dar care nu are nicio tangenţă cu domeniul respectiv" şi a apreciat că guvernarea "înseamnă mai mult decât doi oameni care vorbesc la televizor prin rotaţie".
Poliţia olandeză a arestat angajaţi ai aeroportului Amsterdam-Schiphol pentru trafic de cocaină
Poliţia olandeză a arestat mai mulţi angajaţi ai aeroportului Amsterdam-Schiphol, suspectaţi că au scos cocaina ascunsă la bordul unor avioane provenind din America Latină, a anunţat marţi un purtător de cuvânt al jandarmeriei aeroportului.
Ministerul grec de Externe anunţă spargerea sistemului intern de e-mail de către Anonymous
Ministerul grec de Externe a anunţat că sistemul intern de e-mail al instituţiei a fost spart de hackeri şi că este în curs o investigaţie pentru stabilirea amplorii pagubei, relatează Ekathimerini online.
Vânzările magazinului IKEA din România au crescut cu 10% în anul de catalog 2013
Magazinul IKEA din România a încheiat anul de catalog 2013 (1 septembrie 2012 - 31 august 2013) cu vânzări de 440 milioane de lei (aproape 100 milioane de euro), în creştere cu aproximativ 10% faţă de anul anterior.
FOTO: Serile Lipatti: Concertele de la Conac se apropie de final. ...
In penultimul concert de la Conacul Lipatti (8 octombrie) publicul a avut parte de un recital de pian foarte pretentios: pianistul Viniciu Moroianu, pianist concertist cu o experienta bogata, unul dintre greii pianisti ai tarii, si-a ales programul intr-o legatura profunda cu spatiul de la Fundateanca. Piesa lui Paladi, Preludiu si fuga, ne-a dus cu gandul catre preludiile si fugile bachiene, asem
Mihai Bendeac rupe tăcerea: Ni s-a interzis invitarea lui Radu Banciu la iComedy. Ni s-a spus că parodiile noastre nu trebuie să conțină nimic despre Antena 3.
Mihai Bendeac explică ce s-a întâmplat cu emisiunea iComedy, care nu va mai fi sâmbătă în programul Antena 1. În această săptămână, Radu Banciu a

Niciun comentariu: