marți, 15 octombrie 2013

O femeie muşcată de un maidanez a primit 3.000 lei despăgubire de la primărie.
O femeie din judetul Iasi a primit 3.000 de lei de la autoritatile locale, dupa ce a cerut despagubiri pentru ca a fost muscata de un maidanez, in anul 2008. Femeia a avut nevoie de 9 zile de ingrijiri medicale dupa muscatura de la gamba si s-a prezentat cu un act care demonstra acest lucru la primarul din acea vreme din Targu Frumos, Gheorghe Tataru, relateaza EVZ."Primarul m-a primit in aud
Protest al localnicilor în zona unde Chevron începe amplasarea primei sonde de explorare
Aproximativ 150 de localnici din Siliştea au protestat, pe toată durata zilei de luni, în faţa perimetrului din comuna Pungeşti, unde compania Chevron şi-a adus primii specialişti cu care să înceapă lucrările de amenajare a platformei unde va fi amplasată prima sondă de explorare a gazelor de şist.
Italia îşi va consolida dispozitivul în Marea Mediterană
Premierul Italiei, Enrico Letta, urma să se întâlnească luni după-amiază cu cei mai apropiaţi colaboratori, pentru a discuta despre consolidarea dispozitivului militar şi "umanitar" în Marea Mediterană, în urma a două naufragii soldate cu aproximativ 400 de morţi într-o săptămână.
Ponta, la Iaşi: Uneori e mai mare coada celor care se bagă în faţă decât a celor ce stau la coadă
Premierul Victor Ponta a spus, luni seară, la Iaşi, în cadrul Serii Valorilor, unde sunt premiate personalităţile municipiului, că el nu se aşează niciodată în faţă la moaşte, dar că problema României este că "uneori e mai mare coada celor care se bagă în faţă decât a celor ce stau la coadă".
Eforie: Scandalul romilor evacuaţi continuă.
Autoritatile orasului Eforie au transmis, ieri, ca vor continua sa aplice legea in cazul tuturor cetatenilor care au efectuat lucrari de construire, neautorizate in conditiile legilor in vigoare, pe domeniul public al localitatii. Primaria Eforie va demola in continuare constructiile ilegale, dar spune ca orice ajutor venit din partea organizatiilor neguvernamentale este binevenit in aceasta situa
Fratele lui Elan Schwartzenberg si alte opt persoane, urmarite penal intr-un dosar privind preluarea Realitatea Media
Procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Fabian Schwartzenberg, fratele lui Elan Schwartzenberg, si alte opt persoane, acuzate de comiterea de infractiuni ce au avut ca scop influentarea deciziilor privind SC Realitatea Media SA si preluarea controlului asupra acesteia, informeaza un comunicat al DNA.Maricel Pacuraru, adus la DNA, pentru a fi audiat in dosarul "Realitatea M
Extrema dreaptă franceză destabilizează Guvernul şi opoziţia.
Frontul National (FN, extrema dreapta) a obtinut o victorie intr-un scrutin local in Franta si au destabilizat Guvernul socialist si opozitia de dreapta, care acuzau reciproc, luni, in contextul in care populatia este satula de insecuritate si criza, transmite Mediafax. Candidatul FN Laurent Lopez, un fost cadru in domeniul comercial si fost boxer, in varsta de 48 de ani, a castigat, duminica, in
Încă un ministru din Cabinetul Ponta, acuzat că a copiat din alte lucrări, pentru a obţine ...
Un ministru important din Cabinetul Ponta este acuzat ca a copiat din alte lucrari, pentru a obtine un titlu universitar. Intra pe site-ul "Romaniei libere" la ora 22:30 pentru a afla despre cine este vorba.
Ungureanu: Am început discuţiile pentru o foarte strânsă colaborare cu Mişcarea Populară
Preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, s-a aflat în vizită la Chişinău alături de Eugen Tomac, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, el arătând, potrivit unui comunicat remis luni seară, că au început discuţiile pentru o foarte strânsă colaborare cu această formaţiune.
Conflictul din Siria are consecinţe devastatoare pentru refugiaţii palestinieni, avertizează ONU
Conflictul din Siria are consecinţe devastatoare pentru refugiaţii palestinieni în această ţară, a avertizat ONU luni, după ce bombardamente au vizat în weekend o tabără de refugiaţi din provincia Deraa (sud).
Toader: Hemoragia PPDD către PSD va continua. PSD e pregătit să guverneze singur
Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, luni, că nu are semnale privind plecări din PDL către PSD şi PNL, el adăugând că "hemoragia" din partea parlamentarilor PPDD către formaţiunile din USL se va mări, arătând că, în aceste condiţii, PSD este pregătit să guverneze singur.
O rochie Yves Saint Laurent, vândută la licitaţie cu aproape 119.000 de euro - FOTO
Vânzarea la licitaţie a uneia dintre cele mai importante colecţii private de haute-couture şi de prêt-à-porter din ultimul sfert al secolului al XX-lea a debutat luni, la Hôtel Drouot din Paris, unde o rochie creată de Yves Saint Laurent a fost adjudecată cu aproape 119.000 de euro.
Dan Diaconescu relansează mâine OTV
Dan Diaconescu relansează mâine postul OTV, dar deocamdată pentru publicul din Italia și printr-un semnal de promo pentru cabliștii din Romania, după cum acesta a

Niciun comentariu: