marți, 15 octombrie 2013

Dan Diaconescu, prima emisiune din Italia
Marti, la ora 20 ora Italiei, ora 21 in Romania, pe canalul Romit Tv va fi difuzata emisiunea "Editie speciala" in cadrul careia este invitat si Dan Diaconescu. Studioul central al Romit Tv, cel in care are loc atat productia programelor cat si transmisia lor, se afla la Roma, in apropierea Vaticanului.
Remedii naturiste: cum se tratau durerile de ureche şi răcelile în urmă 350 de ani
Frecarea măcrişului pe gingii sau introducerea unei bucăţi de pâine în ureche sunt doar două dintre cele mai bizare remedii naturiste care se foloseau în urmă cu 350 de ani
O femeie şi un copil de etnie romă, stropiţi cu acid, în sudul Italiei
O femeie este cercetată în Italia după ce a aruncat acid, din balconul locuinţei, spre o mamă de etnie romă şi spre copilul acesteia, în vârstă de un an şi jumătate, în oraşul Napoli, relatează site-ul ziarului Corriere della Sera.
Consiliul Europei înfiinţează, la Bucureşti, un oficiu de luptă împotriva criminalităţii informatice
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, şi Secretarul General Adjunct al Consiliului Europei, Gabriella Bettaini-Dragoni, au semnat, marţi, un memorandum privind înfiinţarea, la Bucureşti, a unui Oficiu pentru combaterea infracţiunilor cibernetice.
Italia pregăteşte taxe mai mici pe muncă şi scutiri fiscale angajatorilor pentru creştere economică
Guvernul italian vrea să reducă fiscalitatea pentru angajaţii cu venituri medii, să stimuleze angajările prin deduceri fiscale, să înlesnească reducerea creditelor neperformante din sectorul bancar şi să impoziteze suplimentar pensiile mari şi câştigurile de capital.
STUDIU. 90% dintre europenii de la oraş trăiesc într-un mediu prea poluat
Aproape 90% dintre europenii care stau la oraş sunt expuşi unui nivel de poluare cu particule şi la o concentraţie de ozon care depăşesc nivelurile recomandate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS)
Poliţia rusă a arestat un bărbat azer acuzat de crima care a provocat revolte la Moscova
Presupusul criminal al unui tânăr rus, o faptă care a provocat revolte împotriva imigranţilor la Moscova, un bărbat originar din Azerbaidjan, a fost arestat în regiune şi transferat cu elicopterul în capitală, a anunţat poliţia marţi, relatează AFP.
Herta Müller, Larry Watts şi Lucian Boia se întâlnesc cu cititorii la Salonul de Carte Bookfest Iaşi
Herta Müller, Andrei Kurkov, Lucian Boia, Ioana Pârvulescu, Larry Watts, Emil Brumaru şi alte personalităţi de renume se vor întâlni cu cititorii la Bookfest Iaşi, în perioada 25 - 27 octombrie, la Sala Paşilor Pierduţi de la Universitatea "Al. I. Cuza", informează un comunicat remis MEDIAFAX.
STUDIU: Un compus care se găseşte în varză ar putea reduce efectele secundare ale radioterapiei
Un compus care se găseşte în varză ar putea proteja bolnavii de cancer în timpul radioterapiei şi ar putea reduce efectele secundare provocate de acest tip de tratament, potrivit unui studiu al cercetătorilor americani.
STUDIU: Diferenţe majore între judeţe privind costurile pentru copiii din sistemul de protecţie
Costurile medii anuale pentru copiii din sistemul de protecţie diferă semnificativ de la un judeţ la altul, indiferent dacă este vorba despre sistemul rezidenţial, asistenţa maternală sau centrele de zi, rezultă din primul recensământ al sistemului public de protecţie a copilului.
Şova, despre exproprierile de la Roşia Montană: "E neimportant dacă le face RMGC sau nu"
Ministrul Marilor Proiecte, Dan Şova, aflat pentru a doua oară în faţa comisiei speciale pentru Roşia Montană, a declarat că problema exproprierilor de către RMGC este mai utilă decât dacă ar face-o integral statul român pentru că "e mai rapidă" această modalitate.
ROMÂNIA – ESTONIA, meciul care poate duce România la baraj. Toate calculele despre cum ajungem la baraj şi ce adversar putem întâlni acolo
ROMÂNIA – ESTONIA este meciul care poate duce ROMÂNIA la barajul pentru CM 2014 din Brazilia. ROMÂNIA – ESTONIA se va disputa diseară, de la ora 21.00, pe Arena Naţională din Bucureşti.
Mâncare gratis pentru câinii adoptaţi din adăposturi.
Cetatenii si ONG-urile care adopta un caine dintr-unul din adaposturile Primariei Capitalei vor primi mancare pentru el timp de doua luni, de la centrul Dogtown, care a primit la randul sau o donatie de 22 de tone de mancare pentru caini din Germania. Citeste si: Bucurestenii nu se inghesuie sa adopte maidanezi Cele 22 de tone de mancare pentru caini, donate de Issa Foundation din Germania, au aju
Dominaţia motoarelor diesel ar putea lua sfârşit în Europa. Vezi ce spun producătorii.
Europa este una dintre pietele majore in care motoarele diesel au capatat o cota tot mai mare, de la un an la altul, in prezent 55

Niciun comentariu: