luni, 11 noiembrie 2013

Bâlbâială la Guvern: Ministerul de Finanţe anunţă vreme polară, Ponta şi meteorologii ...
Premierul Victor Ponta a declara, luni, dupa sedinta USL, ca nu stie despre prognoza potrivit careia, peste Romania vor veni mase de aer polare. Citeste si: VIDEO. Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare Mai mult, premierul spune ca nu stie nici despre ordonanta de urgenta privind fondurile pentru iarna si ca ar trebui sa existe ceva in acest sens, la Ministerul Finantelor.
Microsoft face angajări în România
Microsoft face angajări în mai multe state din Europa, printre care şi România. Compania a anunţat acest lucru şi la conferinţa Microsoft Summit, care s-a defăşurat la Bucureşti în perioada 6-7 noiembrie.
STUDIU. Care sunt cele mai dorite dispozitive electronice de către tinerii din România
Tinerii români născuţi între 1990 şi 2000, numiţi şi mileniali, reprezintă principala ţintă a companiilor producătoare de electronice, raportului de cercetare YouBus.
Românii, printre cei mai nemulţumiţi cetăţeni din Europa de Sud-Est privind taxele şi politicienii
Românii sunt printre cei mai nemulţumiţi cetăţeni din Europa de Sud-Est în ceea ce priveşte sistemul de taxare şi prestaţia politicienilor, având o marjă foarte redusă de toleranţă la noi creşteri de taxe, potrivit unui studiu Daedalus realizat înainte de anunţarea noilor măsuri fiscale.
Botoşani: Percheziţii la contrabandişti de ţigări. Doi poliţişti de frontieră şi un primar sunt vizaţi
Aproape 80 de percheziţii au loc, luni, în judeţele Botoşani, Suceava, Neamţ şi Timiş, pentru destructurarea a două grupări specializate în contrabandă cu ţigări care acţionau la graniţa cu Republica Moldova, în acest dosar fiind vizaţi şi doi poliţişti de frontieră şi un primar din Botoşani.
Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, acumulând titluri de 5 mld. dolari
Fondul american Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor al Ucrainei, după ce a acumulat titluri de stat cu o valoare nominală de 5 miliarde dolari, reprezentând aproape 20% din obligaţiunile guvernamentale ucrainiene aflate în circulaţie pe plan extern.
MAE: Consulatul onorific din Liechtenstein a fost redeschis pentru a promova interesele României
Consulatul onorific din Liechtenstein a fost redeschis pentru a reprezenta şi promova, în cooperare cu Ambasada României la Berna, interesele statului român în Principatul cu 35.000 de locuitori, a precizat, la solicitarea MEDIAFAX, Ministerul de Externe.
INS: Numărul naşterilor şi al căsătoriilor, în scădere în luna septembrie
Natalitatea şi numărul căsătoriilor au fost, în septembrie, în scădere faţă de august, însă numărul naşterilor a fost cu 145 mai mare faţă de aceeaşi lună a anului precedent, potrivit datelor făcute publice luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Cat costa intretinerea unei masini second-hand, de la taxele de inmatriculare, pana la cele cu parcarea
O masina second-hand nu este usor de intretinut, iar costurile ce deriva ii pot surprinde pe multi in mod neplacut. Autovit.ro a facut o analiza despre costurile totale de intretinere a unei masini second-hand defalcate pe tipuri de cheltuieli. Rezultatele arata ca cei care folosesc masina foarte rar pot avea cheltuieli de sub 4.000 de lei/an, insa cei care conduc des trebuie sa-si puna deoparte p
Victor Piturca: Sper sa nu se vada absenta lui Chiriches, pentru a ajunge la Mondial trebuie sa marcam
Romania a intrat in linie dreapta cu pregatirea pentru barajul cu Grecia, tricolorii urmand sa se dueleze cu elenii pe 15 si 19 noiembrie. "Sper sa nu se vada absenta lui Vlad Chiriches. Pentru a ajunge la Mondial trebuie sa marcam", a declarat Victor Piturca, selectionerul primei reprezentative.
VIDEO. Victor Ponta: Băsescu a crescut TVA, noi o scădem.
Victor Ponta: 'Reducerea construbutiilor de asigurari sociale de la 1 ianuarie si este un sprijin pentru mediul de afaceri pentru ca este vorba de o scadere procentuala de 5% la angajator', a declarat Victor Ponta, dupa sedinta USL de luni. // Mai mult, bugetul pe 2014 ar urma sa fie adoptat la inceputul lunii decembrie, in timp ce raspunderea pe legea descentralizarii va fi asumata pe 19 noiembri

Niciun comentariu: