luni, 11 noiembrie 2013


STEAUA - OŢELUL şi DINAMO - PANDURII, în sferturile CUPEI ROMÂNIEI 2013-2014. LIVE
STEAUA - DINAMO este doar unul dintre meciurile care pot avea loc în SFERTURILE CUPEI ROMÂNIEI 2013-2014. TRAGEREA LA SORŢI pentru meciurile din sferturi va avea loc luni, de la ora 16, la Casa Fotbalului, şi va fi transmisă LIVE de gândul.
Cupa Romaniei: Steaua - Otelul si Dinamo - Pandurii in sferturi
Luni a avut loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorti a partidelor din "sferturile" Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Otelul Galati, Dinamo cu Pandurii, iar Petrolul cu FC Vaslui.
Victor Ponta raspunde la criticile Consiliului Investitorilor Straini: Nu putem fi El Dorado pentru toata lumea
Romania nu poate fi "El Dorado pentru toata lumea", fiind tara cu taxele cele mai mici din Europa, a declarat luni premierul Victor Ponta, dupa ce reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini (FIC) au transmis ca masurile fiscale anuntate de Guvern determina o reconsiderare a pozitiei pe piata autohtona din partea investitorilor, scrie Agerpres.
Sorin Roşca Stănescu a fost exclus din PNL.
Biroul Politic al PNL a votat, luni, excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din randurile partidului cu 47 de voturi pentru si 5 impotriva. Sorin Rosca Stanescu i-a rugat pe colegii sai liberali, ca indiferent de rezultatul votului, sa nu il judece foarte aspru. "Le-am spus colegilor liberali ca niciun senator nu poate verifica conturi bancare cu atat mai mult cu cat acele virari de bani
Paul: Decizia USL de a respinge proiectul Roşia Montană, ca o moţiune de cenzură aplicate sie însăşi
Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, că decizia USL de respingere a proiectului Roşia Montană este echivalentul unei moţiuni de cenzură aplicate sie însăşi şi arată inconsistenţa şi lipsa unui proiect pentru România.
BERD a îmbunătăţit prognoza de creştere economică a României pentru anul următor, de la 2,2% la 2,4%
Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a îmbunătăţit prognoza de creştere economică a României pentru anul următor de la 2,2%, nivel anticipat în luna mai, la 2,4%, dar a avertizat că perspectivele pe termen scurt sunt limitate în continuare de evoluţia slabă a zonei euro.
Dâmboviţa: Femeie la spital după ce a fost muşcată de câini pe câmp. Proprietarul animalelor, cercetat
O femeie de 43 de ani din judeţul Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată de mai mulţi câini, în timp ce culegea ciuperci pe un câmp, proprietarul animalelor fiind cercetat pentru că a lăsat patrupedele nesupravegheate.
Două din trei hoteluri din România sunt de vânzare
Peste 70% dintre hotelurile din România sunt de vânzare, pentru că nu sunt profitabile, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoş Răducan.
​​VIDEO Un pui de caprioara in varsta de 5 luni, din New Jersey, a supravietuit timp de noua zile cu o sageata in cap
Un pui de caprioara, in varsta de 5 luni, din New Jersey, a supravietuit timp de noua zile cu o sageata in cap, scrie www.breitbart.com. Sageata a fost indepartata de medici, sambata, dupa ce localnicii au chemat asociatiile pentru protectia animalelor, care au capturat caprioara si au transportat-o la un centru veterinar. Dupa interventia chirurgicala, animalul a fost eliberat in salbaticie.
Octavian Belu şi Mariana Bitang au părăsit lotul de gimnastică.
Octavian Belu si Mariana Bitang au parasit lotul national de gimnastica. Cei doi si-au dat demisia. Ministrul sportului, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru B1Tv ca a vorbit cu cei doi, cu putin timp inainte sa apara aceasta stire, si ca nu se putea problema plecarii lor de la lot. Adrian Stoica, presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, stie insa despre plecarea celor doi antrenori, potrivit
Va fi mai urat decat tot ce-ati vazut pana acum
Asistam la o noua tentativa de anihilare a presedintelui Traian Basescu, in paralel cu manifestarea unor intentii explicite din partea USL de a prelua controlul asupra unor institutii cheie din stat, intr-un context intern si extern partial favorabil unor actiuni in forta. S-a redeschis, asadar, razboiul pentru "eliberarea justitiei de basism". Se anunta o noua inclestare, poate cea mai
De ce fug adolescenţii de pe Facebook
Adolescenţii renunţă la Facebook în favoarea altor aplicaţii de comunicare instantanee precum WhatsApp, WeChat şi Kakao Talk, din cauza faptului că părinţii lor au început să folosească tot mai mult această reţea de socializare, informeză theguardian.com.
Monica Niculescu a urcat o poziţie în clasamentul WTA
Jucătoarea Monica Niculescu a urcat de pe locul 60 pe locul 59, cu 1.035 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp ce Irina-Camelia Begu a coborât trei poziţii, până pe locul 127, cu 499 de puncte.
Scene dramatice în Filipine, în timpul şi după trecerea taifunului Haiyan - VIDEO, FOTO
Taifunul Haiyan ar putea fi declarat cea mai mare catastrofă naturală din Filipine, după ce trecerea sa prin arhipeleag a lăsat în urmă mii de morţi şi a provocat numeroase distrugeri.
David Beckham, devastat de decesul bunicii sale
Bunica lui David Beckham, Peggy West, a murit vineri, la vârsta de 85 de ani, în urma unui atac cerebral, fostul fotbalist declarându-se "absolut devastat" de decesul acesteia.

Niciun comentariu: