luni, 11 noiembrie 2013


Niţu a cerut o analiză a numărului de dosare care se vor prescrie odată cu noile coduri penale
Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, luni, că a solicitat o analiză la nivel naţional a numărului de dosare care ar urma să se prescrie odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal şi a celui de Procedură Penală.
Ministerul Sănătăţii: Vaccinarea antigripală nu a început deoarece virozele au avut activitate de intensitate joasă
Ministerul Sănătăţii anunţă că nu a demarat campania de vaccinare antigripală întrucât activitatea virozelor respiratorii a fost de intensitate joasă şi nu a fost înregistrat niciun caz de gripă, instituţia precizând că vor fi asigurate un milion de doze de vaccin, dintre care 400.000 de la Cantacuzino.
Prima armă imprimată 3D a fost testată. Cum arată şi cum funcţionează - VIDEO
O companie americană a realizat prima armă de foc tipărită 3D, un pistol bazat pe modelul 1911, folosind 30 de componente metalice, sinterizate laser.
Conducerea PNL a recomandat excluderea lui Sorin Rosca Stanescu din partid: Este o infrangere a mea faptul ca nu se confirma autenticitatea acestor documente
Conducerea Partidului National Liberal a votat luni pentru excluderea senatorului Sorin Rosca Stanescu din partid. Votul a fost secret, 47 liberali au votat pentru excludere si doar cinci impotriva excluderii. Decizia de luni a Biroului Politic National va fi supusa si aprobarii Delegatiei Permanente a PNL.
​Exclusiv AUDIO Dosarul mitei de la Hidroelectrica: Cum incerca Eugen Bradean sa-i convinga pe colegii sai sa accepte contractul cu firma lui Rares Criste si cum il apara Ioan Mihaila
Hidroelectrica ar fi pierdut peste 350 de milioane de lei daca ar fi fost incheiat contractul cu Energon Power&Gas si, in plus, o astfel de tranzactie ar fi creat terenul potrivit pentru vechii "baieti destepti" care cer in instanta daune de 1,6 miliarde de lei. Aceste informatii apar intr-o inregistare obtinuta de HotNews a sedintei Consiliului de Supraveghere (CS) din 22 octombrie
Filmul 3D rusesc care a stabilit recorduri spectaculoase în Rusia şi China - TRAILER
Filmul "Stalingrad 3D", primul lungmetraj rusesc produs cu tehnologia Imax 3D, a obţinut cele mai mari încasări înregistrate vreodată în Rusia în weekendul premierei, respectiv cele mai mari încasări din China reuşite de un film străin care nu a fost produs la Hollywood, informează screendaily.com.
Cinci reţete cu cartofi prăjiţi
La capitolul mici plăceri vinovate recunoaştem că ne lăsăm adesea ispitite de... o porţie straşnică de cartofi prăjiţi.
Înlocuitorul lui Papici la secţia dosare grele a DNA şi Mariana Alexandru, procuroarea dosarelor Năstase, avize pozitive de la CSM. UPDATE
Gheorghe Popovici, propus pentru funcţia de şef al secţiei I a DNA, Mariana Alexandru propusă pentru funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei a II-a şi Dănuţ Volintiru propus adjunct al secţiei I a DNA au fost audiaţi de Consiliul Superior al Magistraturii. Dacă vor primi avizul CSM şi decretele de numire ale preşedintelui României cei trei vor conduce cele mai importante secţii din cadrul DNA.

Niciun comentariu: