luni, 11 noiembrie 2013

Condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare pentru Dorin Lazăr Maior, menţinută la recurs
Curtea de Apel Mureş l-a condamnat, luni, la şapte ani de închisoare cu executare pe preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor, Dorin Lazăr Maior, pentru şantaj, în dosarul "Romexterra", menţinând astfel decizia Judecătoriei Târgu Mureş din luna martie, iar decizia este definitivă.
François Hollande, huiduit la Paris cu ocazia unei ceremonii de comemorare a zilei de 11 noiembrie
Ceremonia desfăşurată la Paris cu ocazia zilei de 11 noiembrie, dată care marchează sfârşitul Primului Război Mondial, a fost perturbată, fapt rar, de către manifestanţi veniţi să scandeze împotriva preşedintelui francez, François Hollande.
CE ar putea investiga Germania din cauza dezechilibrelor macroeconomice
Comisia Europeană ar putea decide miercuri să lanseze o investigaţie aprofundată împotriva Germaniei, din cauza excedentului excesiv al contului curent, care depăşeşte 6% din PIB din 2007.
Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, avizati favorabil de CSM pentru conducerea Sectiei I din DNA
Magistratii Gheorghe Popovici si Danut Volintiru, candidati la functiile de procuror-sef si respectiv procuror-sef adjunct ai Sectiei I din Directia Nationala Anticoruptie (DNA), au fost avizati favorabil, luni, de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), informeaza Mediafax.
FOTO cutremurătoare cu arhipelagul filipinez, după ce a fost lovit de un supertaifun.
Case distruse din temelii, stalpi de electricitate smulsi, cadavre in moloz si supravietuitori flamanzi, asa arata arhipelagul filipinez dupa trecerea uneia dintre cele mai puternice furtuni de pe planeta, taifunului Haiyan. Palo si Tacloban, capitala provinciei Leyte,sunt orasele cele mai afectate de taifunul Haiyan, care a traversat vineri centrul arhipelagului, ajungand pe coasta de est, inaint
Războiul din lumea lor.
Crin Antonescu si Victor Ponta fac un joc periculos. Pe de o parte, sunt obligati sa lase publicului impresia ca stau in aceeasi barca si ca vaslesc in aceeasi directie. Doar sunt la guvernare impreuna si au o majoritate parlamentara care-i obliga, fiind rodul votului dat de milioanele de romani care ii acuzau pe Basescu, Boc si Ungureanu ca le-au furat salariile, pensiile, chiar demnitatea. Pe de
Românii pot deconta parţial tratamentele făcute în străinătate. Cum ar putea acoperi o asigurare privată de sănătate diferenţa
Românii se pot trata în străinătate, iar tratamentul poate fi decontat de stat. Parţial, însă, afirmă preşedinetele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Cristian Buşoi, care precizează că serviciile medicale acordate românilor în spitalele din ţările membre Uniunii Europene vor fi suportate de stat la tarifele din ţară.
Melodii cântate de Adele şi Rihanna, preferate de bebeluşi, în defavoarea cântecelor de leagăn
Bebeluşii preferă melodiile unor artişti precum Adele, Rihanna şi Bruno Mars în defavoarea cântecelor de leagăn, conform unui sondaj efectuat pentru compania de jucării B. Toys.
Comisia Europeană premiază localitatea tulceană Jurilovca, pentru turism accesibil. Autorităţile primesc "vizitatori de toate vârstele din întreaga Europă"
Comisia Europeană va premia, luni seară, 19 localităţi europene, printre care şi Jurilovca din Tulcea, pentru turism accesibil persoanelor în vârstă şi celor cu nevoi speciale, se arată într-un comunicat al Executivului de la Bruxelles.
Procurorul general a cerut o analiza la nivel national a dosarelor in pericol de a se prescrie
Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a declarat luni ca a dispus efectuarea unei analize la nivelul national in legatura cu dosarele in care exista riscul prescrierii faptelor, in contextul intrarii in vigoare la inceputul anului 2014 a noului Cod penal.
Românii, campionii din sud-estul Europei la NEMULŢUMIRI cu privire la taxe şi politicieni.
Romanii sunt printre cei mai nemultumiti cetateni din Europa de Sud-Est in ceea ce priveste sistemul de taxare si prestatia politicienilor, transmite Mediafax. Marja de toleranta fata de noi cresteri de taxe este foarte redusa in cazul romanilor, potrivit unui studiu Daedalus, realizat inainte de anuntarea noilor masuri fiscale. "Doar unul din zece romani se declara multumit sau foarte multum

Niciun comentariu: