duminică, 17 noiembrie 2013


Dragnea, despre impozitarea Bisericii: Eu nu sunt de acord să punem impozit şi pe credinţă
Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, răspunzând unei întrebări, că el nu este de acord cu impozitarea activităţii Bisericii sau cu eliminarea scutirilor de care beneficiază aceasta, menţionând că subiectul nu a fost discutat în Guvern.
STUDIU. De ce un mic dejun cu ouă şi cârnaţi te ajută să slăbeşti
Cercetătorii de la Universitatea din Missouri au realizat un experiment ale cărui rezultate au demonstrat că micul dejun englezesc poate fi de ajutor celor care încearcă să slăbească.
Un grup de medici americani desfiinţeză cartofii prăjiţi. Ce substanţă cangerigenă conţin
Agenţia Americană a Alimentelor şi Medicamentelor recomandă renunţarea completă la cartofi prăjiţi în alimentaţie, arătând că aceştia conţin acrilamidă, o substanţă considerate cancerigenă.
Administrarea preventivă a medicamentelor anticolesterol, recomandată de cardiologii americani
Cardiologii americani recomandă administrarea preventivă a medicamentelor anticolesterol pentru adulţii sănătoşi, dar care prezintă un risc crescut de boli cardiovasculare, se arată în Ghidul clinic actualizat al Colegiului american de cardiologie (ACC), publicat marţi.
Ce s-a întâmplat cu puştiul din „Singur acasă“, Macaulay Culkin
Cu siguranţă vă mai amintiţi de poznaşul Kevin McCallister (Macaulay Culkin) din „Home Alone” sau de energica Cady Heron (Lindsay Lohan) din „Mean Girls”.
Cinci femei din Marea Britanie au fost înţepate pe stradă. Poliţia a publicat primele imagini cu suspectul
Poliţia din Birmingham, Marea Britanie, este în căutarea unui bărbat suspectat că ar fi înţepat cu ace hipodermice cinci femei care se aflau în zona centrală a oraşului, potrivit Daily Mail.
STUDIU: Persoanele îndrăgostite dau dovadă de o capacitate de concentrare scăzută
Capacitatea de concentrare a unei persoane este afectată în cazul în care aceasta se află la începutul unei noi relaţii sentimentale, arată rezultatele unui studiu desfăşurat de către cercetătorii americani.
Un tânăr din Japonia a ajuns celebru datorită picturilor sale suprarealiste pe piele. GALERIE FOTO
Hikaru Cho, un tânăr artist din Japonia, s-a făcut remarcat în lumea artei prin picturile sale suprarealiste pe piele, scrie Huffington Post.
Sergio Ramos va deveni tată pentru prima oară
Fundaşul formaţiei Real Madrid, Sergio Ramos, a anunţat, într-un mesaj postat pe Twitter, că va deveni tată pentru prima oară, iubita sa, prezentatoarea TV Pilar Rubio, fiind însărcinată.
Trafic de organe: Liban, ţara unde refugiaţii sirieni primesc până la 15. ...
In ciuda crizei economice ce a determinat o crestere economica sub 1,5%, in Liban exista o industrie care nu a fost atinsa de recesiune – traficul de organe, informeaza cotidianul spaniol El Mundo, citand saptamanalul german Der Spiegel. Este vorba de refugiatii sirieni, cu varste care incep de la 14 ani, ce sunt nevoiti sa-si vanda rinichii sau ficatul pentru a supravietui in Tara Cedrilor. Publi
SUA îndeamnă toate părţile din Libia la "reţinere"
Washingtonul s-a declarat "profund îngrijorat" de violenţele din Tripoli, soldate cu cel puţin 40 de morţi, şi a îndemnat toate părţile implicate în conflict să dea dovadă de "reţinere".
Cel puţin 11 morţi într-un atac asupra unui comisariat de poliţie din China
Cel puţin 11 persoane au fost ucise într-un atac asupra unui comisariat de poliţie din provincia chineză Xinjiang, a anunţat sâmbătă agenţia oficială China Nouă.
VOCEA ROMÂNIEI: "Cel mai frumos duet al serii". Gestul care i-a lăsat pe toţi muţi de uimire: Ce a făcut el, în mijlocul piesei - FOTO, VIDEO
Etapa confruntărilor a continuat, sâmbătă, la emisiunea "Vocea României", reprezentaţia duetului Stela Anita şi Andrei Hanghiuc reuşind să impresioneze juraţii prin spontaneitate.
HC Zalău a fost eliminată în mod dramatic din Cupa EHF la handbal feminin
Echipa de handbal Feminin, HC Zalău a ratat în mod dramatic, calificarea în optimile de finală ale Cupei EHF, după ce a fost învinsă la loviturile de la 7 metri de echipa cehă Most. Echipa lui Gheorghe Tadici s-a bătut singură în partida retur cu Banik Most. Româncele au scăpat printre degete calificarea în optimile Cupei EHF. Handbalistele au reușit să revină în joc, la doar trei goluri diferență
Semnificaţii istorice pentru ziua de 17 noiembrie
La data de 17 noiembrie 1985 era ucis, prin tortură, în arestul securităţii, disidentul anticomunist Gheorghe Ursu. A fost denunţat la Securitate că ţine un jurnal de către două tinere îndoctrinate. I se face o percheziţie la domiciliu şi i se ridică 61 de caiete reprezentând însemnările zilnice pe perioada 1949-1984 şi alte manuscrise.

Niciun comentariu: