duminică, 17 noiembrie 2013

Un pachet de ţigări pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

AY

Cer noros, ceaţă şi temperaturi normale. Prognoza meteo până miercuri.
Meteorologii anunta ca vreme ava fi normala pentru aceasta perioada dar cerul va fi mai mult noros, iar seara si dimineata se va inregistra ceata. Temperaturile maxime se vor situa in intervalul 9-17 grade, insa noaptea, in unele zone, minimele pot cobori sub pragul inghetului. Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Luni: Temperaturile minime ajung pana la -6 grade, in Transi
Vicepreşedintele serviciilor secrete libiene a fost răpit
Vicepreşedintele serviciilor secrete libiene, Mustapha Nuh, a fost răpit, duminică, de persoane rămase neidentificate, la Tripoli, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate, citate de AFP.
Laserul ajută la tratarea fără durere a problemelor dentare.
Laserul a devenit o metoda tot mai cautata si mai folosita in cabinetele stomatolgice, cu rezultate rapide si eficiente in procesul de intretinere a danturii. Datorita tehnologiei de ultima generatie, persoanele care sar peste vizitele periodice la medicul stomatolog pot beneficia de tratamente silentioase si fara durere. Tehnologia ultramoderna cu laser permite efectuarea rapida a procedurilor st
Fotografii panoramice ale unora dintre cele mai frumoase locuri din lume. GALERIE FOTO
O echipă de fotografi amatori din Rusia au realizat, "tacit", unele dintre cele mai detaliate panorame din lume
Câteva persoane au protestat în faţa Ministerului Public, cerând eliberarea lui Traian Berbeceanu
Câteva persoane au protestat, duminică, în faţa Ministerului Public, cerând eliberarea din arest a fostului şef al BCCO Alba-Iulia Traian Berbeceanu, acţiunea fiind susţinută şi de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual.
Corlăţean merge la reuniunea şefilor diplomaţiilor din UE, care pregăteşte summit-ul de la Vilnius
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, va participa, luni, la Bruxelles, la reuniunea miniştrilor de Externe din statele membre ale UE, care vor evalua stadiul pregătirilor reuniunii la nivel înalt dedicată Parteneriatului Estic, ce se va desfăşura la Vilnius în perioada 28-29 noiembrie 2013.
Venezuela a închis peste 100 de oameni de afaceri "burghezi", pentru că practicau preţuri incorecte
Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, a intensificat o campanie împotriva afacerilor private, trimiţând la închisoare peste 100 de oameni de afaceri "burghezi", parte a ceea ce preşedintele numeşte un "război economic" împotriva preţurilor incorecte.
Actriţa Angelina Jolie a primit un Oscar onorific
Actriţa Angelina Jolie a fost recompensată cu un Oscar onorific, pentru contribuţia sa la dezvoltarea industriei cinematografice, dar şi pentru implicarea în acţiuni umanitare, distincţia fiindu-i înmânată în cadrul galei Governors Awards, care s-a desfăşurat, sâmbătă seară, la Los Angeles.
Un pachet de ţigări pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.
Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. 'Fumul de tigara contine peste 4.000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic
MAE: Expulzarea suporterilor români reţinuţi în Grecia va fi pusă în aplicare în cel mai scurt timp
Măsura expulzării celor 8 suporteri români reţinuţi în Grecia pentru deţinerea de fumigene şi torţe este gestionată de Poliţia elenă pentru străini şi va fi pusă în aplicare în cel mai scurt timp, informează MAE, precizând că misiunea diplomatică română a intervenit pentru accelerarea formalităţilor
National Bank of Greece vinde divizia de imobiliare într-o tranzacţie de peste un miliard de euro
Banca elenă National Bank of Greece (NBG), care deţine Banca Românească, a ajuns la un acord cu o firmă din Marea Britanie pentru vânzarea diviziei de imobiliare printr-o tranzacţie care evaluează compania la peste un miliard de euro, au declarat surse apropiate situaţiei.

Niciun comentariu: