duminică, 17 noiembrie 2013

Incendiu în Heculane: O persoană a murit.
Proprietarul unei cabane din Baile Herculane a murit, dupa ce locuinta a luat foc, informeaza B1. Incendiul ar fi pornit de la un aparat electric de incalzit amplasat necorespunzator intr-o anexa a locuintei, construita din lemn si acoperita cu placi de azbociment. Citeste si: INCENDIU la spitalul Floreasca din Capitala In urma incendiului, proprietarul locuintei, in varsta de 67 de ani, a murit.
Aglomeratia - rai sau iad. Esti mai fericit intr-o multime? Un nou studiu ar putea explica de ce
Aglomeratia la metrou, cea din magazine in sezonul sarbatorilor sau din timpl unui protest sunt rareori distractive, dar pentru unii oameni experienta de a fi intr-o multime poate fi extrem de placuta, conform unei cercetari realizate de psihologul Dr. John Drury, de la Universitatea din Sussex. Rezultatele publicate in jurnalul PLoS ONE explica de ce oamenii gasesc placere în zone aglomerate.
Studenţii pregătesc noi acţiuni de protest.
Studentii sustin ca vor declansa noi proteste daca autoritatile nu gasesc solutii pentru problemele sistemului de educatie din Romania. "Ziua internationala a studentului este marcata si in acest an de o subfinantare puternica a educatiei. Romania aloca din nou un PIB record (de mic) educatiei si nu isi asuma masuri de natura sa imbunatateasca semnificativ calitatea sistemului de educatie si
Programul Prima trotineta
Acum cateva saptamani, in casa noastra a inceput campania "Trotineta". Victor incerca sa ma convinga la orice pas si in orice moment ca are nevoie de o trotineta. Ba chiar s-a simtit si rau din cauza asta. A acuzat niste dureri abdominale acute care, dupa cum declara, ar fi putut fi combatute numai cu o trotineta.
O operaţiune de scoatere a combustibilul nuclear de la Fukushima va începe luni
Compania care gestionează centrala accidentată de la Fukushima urmează să înceapă luni scoaterea combustibilului nuclear scufundat în piscina reactorului 4, o operaţiune foarte delicată care va dura în total peste un an.

Niciun comentariu: