duminică, 17 noiembrie 2013


Opt români au fost condamnaţi în Grecia după meciul de aseară
Opt români au fost judecaţi în regim de urgenţă şi condamnaţi la 5 luni de închisoare cu suspendare în Grecia după meciul de vineri seară din Pireu. Aceştia au fost .
Cinci capete de statui faraonice, descoperite in Egipt
O echipa de arheologi francezi si egipteni a descoperit cinci capete de statui regale din Egiptul faraonic la sud de Luxor, a anuntat sambata Ministerul pentru Antichitati din Egipt, citat de AFP.
Rusia predă Indiei portavionul Amiral Gorşkov, cu o întârziere de cinci ani
Rusia a predat sâmbătă Indiei, cu o întârziere de cinci ani, portavionul modernizat Amiral Gorşkov, care datează din perioada fostei Uniuni Sovietice.
Dispozitivul revoluţionar "plută-şurub" care poate evita complicaţiile apărute la naştere în afara spitalelor. Din ce s-a inspirat inventatorul
Un argentinian de profesie mecanic auto a inventat un dispozitiv cu un serios potenţial în scăderea riscurilor de complicaţii apărute în timpul travaliului, mai ales la gravidele care nu pot ajunge în timp util la spital pentru a naşte.
Topul în care românii sunt fruntaşi. Cum apare România în traducerea chinezilor
În ciuda neîncrederii în propriul potenţial, există şi topuri în care românii stau foarte bine. Statisticile arată că românii sunt la acelaşi nivel cu ţările europene în privinţa consumului de alcool pe cap de locuitori, însă păstrează un loc onorabil şi în privinţa numărului de kilometri acoperiţi de cale ferată, de exemplu.
Topul întrebărilor dificile la care trebuie să răspundă cei care vor să lucreze pentru Twitter
Mulţi îşi doresc un loc de muncă în cadrul gigantului american Twitter. Pentru a-l obţine însă, candidaţii care aplică pentru o funcţie în cadrul acestei companii trebuie să treacă de un interviu în timpul căruia sunt puşi în faţa unor întrebări neobişnuite.
Ce a descoperit un client McDonald's în băutura sa: "Mi-a fost fizic rău tot weekend-ul"
Un client McDonanld's din Marea Britanie a descoperit că în paharul de milkshake pe care îl comandase de la un drive-thru se afla sare, scrie Metro.
Oficial SUA: Baza de la Mihail Kogălniceanu, nod de transport esenţial pentru echipamentele ce revin din Afganistan. România este unul dintre cei mai buni şi mai loiali aliaţi ai SUA
Însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, Duane Butcher, a afirmat, sâmbătă seară, la Constanţa, că baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu va deveni un nod de transport esenţial pentru echipamentele americane care se reîntorc din Afganistan.
Tricolorii, ignorați de suporteri
Tricolorii au revenit sâmbătă acasă, după înfrângerea usturătoare, suferită vineri seară în manșa tur a barajului cu Grecia. Niciun suporter nu a făcut deplasarea la Aeroportul Henri Coandă pentru a-i întâmpina pe fotbaliști. Tricolorii au fost ignorați de suporteri, la sosirea pe Aeroportul Otopeni. Niciun fan nu i-a întâmpinat pe fotbaliști. Înfrângerea usturătoare suferită la Pireu, le-a luat g
La presiunile Uniunii Europene, Serbia a cedat, după ce zeci de ani respinsese această idee ...
Un moment istoric este consemnat zilele acestea in Serbia, mai precis pentru romanii care traiesc pe Valea Timocului. Copiii lor invata, in sfarsit, in limba romana, anunta Agentia Rador. Asta, dupa zeci de ani de eforturi diplomatice, pe de-o parte, dar si dupa lupta pe care organizatiile romanesti din Serbia au dus-o pentru apararea identitatii nationale. Serbia, pe de alta parte, a fost gata sa
VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3. O nouă seară a duelurilor a luat startul
VOCEA ROMÂNIEI, SEZONUL 3 revine sâmbătă seara cu cea de-a doua ediţie din etapa confruntărilor.
Primarul din Sfântu Gheorghe a cerut scuze românilor pentru o declaraţie din campania electorală
Primarul din Sfântu Gheorghe, Antal Arpad (UDMR), a cerut scuze românilor, sâmbătă, pentru o declaraţie din campania electorală pentru alegerile parlamentare când susţinea că din cauza PPMT municipiul ar putea da, pentru prima dată în 23 de ani, un deputat român.
Dumitru Dragomir e convins de calificare: E uşor să îi batem pe greci cu 2-0
Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că prima reprezentativă a jucat prost în meciul tur cu Grecia, pierdut cu scorul de 1-3, dar în retur va întoarce situaţia şi va obţine calificarea la Cupa Mondială, informează dolce-sport.ro.
România - campioana europeană la creşterea preţurilor, în 2013.
Daca zilele trecute se vorbea despre Romania ca o campioana a cresterii economice in UE, la fel putem spune si azi, ca suntem campioni, dar la cu totul alt capitol – al cresterii preturilor. Asta se vede din datele publicate de Oficiul European de Statistica. Dupa cum anunta Agentia de presa Rador, in ultimele 12 luni tara noastra a inregistrat o crestere a preturilor de 3,7%. Noi ne situam astfel

Niciun comentariu: