duminică, 17 noiembrie 2013


Partenerii lui Băsescu.
Vestea ca presedintele ia in calcul ocuparea functiei de prim-ministru dupa incheierea mandatului prezidential a impartit in doua tabara sustinatorilor dreptei. Desi multi oameni care au votat cel putin o data pentru alegerea lui Traian Basescu ca primar, presedinte si impotriva demiterii sale au reactionat entuziast, sustinand ca presedintele este prea tanar pentru a renunta la functiile executiv
Funeriu: Domnul prim-ministru, las-o mai moale cu şpaga pesediştilor şi dă banii de navetă copiilor
Consilierul prezidenţial pentru Educaţie, Daniel Funeriu, îi cere premierului Victor Ponta "să o lase mai moale cu şpaga pesediştilor" şi să dea bani pentru navetă acelor copii care, potrivit fostului ministru PDL, nu pot ajunge la şcoală pentru că statul nu le mai plăteşte aceste cheltuieli.
Elena Udrea: Avem un guvern de pusti care joaca turca la Palatul Victoria/ Este o iluzie perdanta sa crezi ca poti merge in alegeri fara un parteneriat cu Traian Basescu
Romania este condusa de un guvern de pusti care joaca turca la Palatul Victoria, a declarat duminica Elena Udrea, potrivit Agerpres. Vicepresedintele democrat-liberal a mai declarat ca PDL trebuie sa isi asume rolul de unificator al dreptei romanesti si nu trebuie sa renunte la parteneriatul cu presedintele Traian Basescu.
"Cometa secolului" se apropie de Soare. Când va fi vizibilă cu ochiul liber
Cometa ISON, supranumită şi "cometa secolului", va trece prin sistemul nostru solar, la mică distanţă de Soare, în mai puţin de două săptămâni şi va crea un adevărat spectacol cosmic în timp ce gheaţa din corpul său se va vaporiza şi o va face să pară extrem de luminoasă.

Niciun comentariu: