joi, 28 noiembrie 2013

O femeie, găsită MOARTĂ într-o toaletă de la ÎCCJ.
O femeie a fost gasita decedata, miercuri seara, intr-o toaleta de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, conform B1 TV. Femeia era citata ca martor intr-un dosar judecat la instanta suprema. Medicii chemati la fata locului suspecteaza ca moartea a survenit unui infarct.
Ponta: Gestul lui Băsescu de a respinge bugetul ar fi iraţional. Sunt convins că vom evita situaţia
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că gestul preşedintelui Traian Băsescu de a retrimite Parlamentului bugetul pe 2014 ar fi unui iraţional, el arătând că îşi doreşte şi că este convins că, până la urmă, se va evita această situaţie.
Băsescu, despre pactul de coabitare: Funcţionează, cât stăm în limitele constituţionale
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la TVR, că din punctul său de vedere, pactul de coabitare funcţionează, atâta timp cât se stă în limitele instituţionale, el anunţând că i-a semnat mandatul lui Titus Corlăţean pentru reuniunea de la Vilnius.
Predescu: Măsurile lui Cameron îi vizează pe toţi europenii, Londra asigură că nu face discriminări
Intenţia lui David Cameron de a restricţiona accesul la sistemul de beneficii sociale îi vizează pe toţi europenii, a precizat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al MAE, Brânduşa Predescu, care avertizează că CE va declanşa un infringement dacă Londra încalcă legislaţia UE privind piaţa muncii.
Banca Centrală Europeană: Stresul financiar din zona euro a scăzut la nivelul anterior crizei declanşate în 2007
Stresul financiar din zona euro a scăzut aproape de nivelul anterior crizei financiare declanşate în 2007, dar condiţiile rămân fragile şi procesul de ajustare bugetară din regiune este incomplet, potrivit unui raport al Băncii Centrale Europene (BCE) privind riscurile din sectorul financiar.
Ponta, despre summitul China-ECE: Un moment istoric, de mare oportunitate pentru România
Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după discursul premierului chinez Li Keqiang din Parlament, că summitul China - Europa Centrală şi de Est, organizat la Bucureşti, a reprezentat un moment istoric, de mare oportunitate pentru România.
VIDEO. Berlusconi a fost exclus din Senat: Este zi de doliu în Italia.
Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, a fost exclus din politica, miercuri, dupa votul Senatul din Pensinsula. Inainte de vot, Berlusconi a declarat ca miercuri este zi de doliu in Italia 'pentru lege, pentru drept si pentru democratie', dar si ca fortele de stanga au 'acaparat puterea'. Citeste si: Curtea de Apel fixeaza la doi ani interdictia lui Berlusconi de a exercita o functie public
Premierul Chinei în Parlament: „Mă simt ca acasă”. Trăirile lui Li în Casa Poporului, aplaudat de „prieteni dragi”
Urcat pe cel mai înalt fotoliu din Parlament, cu steagul UE înlocuit cu cel al Chinei şi aplaudat frenetic de sală la fiecare pauză de discurs, premierul chinez, Li Keqiang, n-a avut niciun dubiu - reîntors în România după 20 de ani, s-a simţit în Casa Poporului ca acasă.
Aspirina, paracetamolul şi ibuprofenul în formă solubilă cresc riscul de atac de cord
Pacienţii care iau în mod regulat aspirină, paracetamol, ibuprofen şi alte medicamente în formă solubilă prezintă un risc cu 22% mai mare de a suferi un atac de cord, iar posibilitatea de a dezvolta hipertensiune arterială este de şapte ori mai mare, potrivit unui studiu, informează dailymail.co.uk.
VIDEO Declaratie surprinzatoare a lui Traian Basescu inainte de summitul de la Vilnius: Urmatorul proiect de tara pentru Romania - unirea cu Republica Moldova
Urmatorul proiect politic pentru Romania, dupa NATO si Uniunea Europeana, este unirea cu Republica Moldova, a declarat, la TVR 1, presedintele Traian Basescu, care a precizat insa ca acest lucru nu se va intampla "maine". Mesajul a venit cu doar o zi inaintea inceperii, la Vilnius, a summitului pentru Parteneriatul Estic, unde Moldova va parafa acordul de asociere cu UE si intr-un moment
Poate juca România cu SUA şi China împotriva Rusiei?.
Bruxelles-ul nu a putut castiga in fata Moscovei partida de la Vilnius, fie pentru ca a subestimat capacitatea de manevra a Kremlinului in regiune, fie pentru ca nu a inteles importanta dislocarii periferiei estice a Uniunii Europene de sub influenta Rusiei. Implicarea Romaniei in aceasta partida a fost deocamdata simbolica, dar miza extragerii Republicii Moldova din inlantuirea Rusiei ramane impo
UE impune Chinei taxe de pana la 42% pe importul de sticla pentru panouri solare
Uniunea Europeana a anuntat miercuri taxe dure impuse Chinei pe importurile de sticla folosita la panouri solare, afirmand ca producatorii chinezi exporta la preturi incorect de joase, ceea ce ameninta manufacturierii europeni, noteaza Reuters. Acesta este un nou episod in disputa comerciala UE vs. China in privinta panourilor solare, dupa ce in iulie cele doua parti au anuntat ca ar fi ajuns la u
Premierul chinez: Vaporul cooperării chino-române taie valurile şi merge înainte
Premierul chinez, Li Keqiang, a comparat, miercuri, în Parlament, cooperarea româno-chineză cu un vapor, care beneficiază de vânt potrivit şi va putea merge înainte.
Premierul chinez: Antonescu mi-a pregătit o surpriză, o întâlnire cu un prieten vechi, senator
Premierul chinez, Li Keqiang, a povestit, miercuri, în Parlament, că aşteaptă, în cursul serii, o surpriză pregătită de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, şi anume o întâlnire cu un prieten vechi, pe care l-a cunoscut cu ocazia primei vizite în România.
Comisia Europeană, de acord cu transferul datelor cu caracter personal al europenilor către SUA.
Desi relatia dintre statele comunitare si Casa Alba parea una tensionata in urma acuzatiilor de spionaj a SUA, Comisia Europeana a adoptat miercuri Raportul de evaluare a Programului de urmarire a finantarilor in scopuri teroriste (Terrorist Finance Tracking Programme - TFTP) si Raportul privind analiza comuna a acordului cu SUA privind registrul cu numele pasagerilor (Passenger Name Record - PNR)
Astrofizicienii au păreri împărţite în ceea ce priveşte soarta cometei ISON
Astrofizicienii americani au păreri împărţite în ceea ce priveşte soarta cometei ISON, care va trece cel mai aproape de Soare joi, determinându-i pe mulţi dintre specialişti să creadă că acest uriaş bloc de gheaţă cosmică se va fragmenta.

Niciun comentariu: