joi, 28 noiembrie 2013

UPDATE Victor Ponta: Astazi aprobam deblocarea a peste 1.000 de posturi in sanatate
Premierul Victor Ponta este multumit de modul in care a reusit ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, sa poarte discutiile cu sindicatele din sanatate care amenintau cu greva generala pe 28 noiembrie. "De amenintari nu o sa dam niciodata nimic", a spus Ponta la inceputul sedintei Guvernului de miercuri. Premierul a precizat si ca in sedinta va fi aprobata deblocarea a 1.000 de posturi in
UE a subestimat capacităţile de "şantaj" ale Rusiei asupra Ucrainei, apreciază preşedintele polonez
Bruxelles-ul a subestimat capacităţile de "şantaj" ale Moscovei asupra Kievului, care au determinat Ucraina să suspende pregătirea Acordului de Asociere cu UE, a declarat miercuri preşedintele polonez, Bronislaw Komorowski.
Berea poate preveni infarctul.
Un studiu realizat de oamenii de stiinta din Israel a demonstrat ca persoanele care consuma bere in cantitati moderate prezinta o incidenta mai mica a infarcturilor. Rezultatele studiului pot fi explicate prin faptul ca un consum moderat de bere poate avea un rol in stimularea producerii de 'colesterol bun' in organism. Studiul din Israel a implicat 48 de barbati, cu varste cuprinse intre 46 - 72
Ministrul Transporturilor: TAROM-ul va relua cursa Bucureşti-Beijing.
Ministrul Transporturilor a anuntat ca TAROM-ul va relua cursa pe ruta Bucuresti-Beijing cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana. "Am discutat cu conducerea TAROM si cursa Bucuresti-Beijing va fi reluata, pentru inceput cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana", a spus Ramona Manescu in sedinta de Guvern. Citeste si: Cursa Bucuresti - Beijing suspendata din cauza unor mari compani
Motivul pentru care acest bătrân nu a putut cumpăra votcă dintr-un magazin. "Am fost foarte surprins"
Un britanic în vârstă de 92 de ani a fost surprins să afle că nu poate cumăra băuturi alcoolice dintr-un magazin Tesco din Feltham pentru că nu avea buletinul la el.
Ce cauta chinezu' in Romania, in vizita la tigrul Ponta?
Daca l-ar putea dezlipi cineva pe premier de pe fundul oficialilor chinezi, l-am putea intreba ce e cu toata exaltarea asta guvernamentala pe relatia cu Beijingul si miliardele chinezesti pentru investitii-minune. E cumva aceeasi propaganda desantata si fara continut marca proprie, mult dincolo de PR-ul ipocrit si acceptabil in asemenea ocazii, cu parteneri scortosi si predispusi la flatarisire hi
Pensiile, plătite în avans în luna decembrie, între 11-23 decembrie
Pensiile vor fi plătite, în luna decembrie, cu câteva zile în avans, respectiv în 11-23 decembrie în loc de 14-28 decembrie, a anunţat ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.
Prima carte tipărită în America, vândută la licitaţie cu preţul record de 14,1 milioane de dolari
Un volum de psalmi datând din 1640, prima carte tipărită în America, a devenit, marţi, cea mai scumpă carte vândută vreodată la licitaţie, după ce a fost achiziţionată cu 14,1 milioane de dolari, la New York.
Bărbat reţinut după ce a fost prins când lua 80.000 euro ca să intervină pentru o persoană arestată
Un bărbat a fost reţinut de procurorii DNA, după ce a fost prins când lua 80.000 de euro, din 250.000 de euro pe care îi ceruse spunând că ar putea interveni la magistraţi pentru ca o persoană arestată într-un dosar de evaziune fiscală să fie pusă în libertate şi să nu fie trimisă în judecată.
CRONOLOGIE: Principalele momente ale carierei politice a lui Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi riscă să fie exclus din Senat, miercuri seara, după 20 de ani de prezenţă neîntreruptă în Parlament, relatează AFP, prezentând o cronologie a principalelor momente ale carierei sale politice.
Traian Băsescu, ziariştilor de la Cotroceni: A venit iarna, snowmobil!
Preşedintele Traian Băsescu a avut, miercuri, un scurt dialog cu reprezentanţii presei, înainte de primirea premierului Chinei, el spunând că, deşi a venit iarna, încă nu a venit şi vacanţa, pentru a se plimba cu snowmobilul.
Blaga: Vizita premierului chinez a fost pregătită şi de Boc şi Ungureanu
Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat miercuri că vizita premierului chinez în România a fost pregătită şi de premierii Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu.
Premierul ucrainean: Kievul continuă să caute un acord cu UE.
Premierul ucrainean Mikola Azarov a anuntat ca pregatirile pentru un Acord de Asociere intre Ucraina si Uniunea Europeana continua, informeaza Mediafax. "Declar cu toata responsabilitatea ca procesul de negocieri privind semnarea unui Acord de Asociere continua, iar munca ce vizeaza apropierea tarii de standardele europene nu se opreste nicio zi", a declarat Azarov in deschiderea reuniun

TODAY

Şcolile primesc 46 milioane lei din TVA, pentru salarii, sporuri şi restanţele câştigate în instanţă
  News Unităţile de învăţământ preuniversitar de stat finanţate din bugetele locale vor primi 46 milioane lei din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată, pentru plata salariilor şi sporurilor (41 milioane lei) şi achitarea salariilor restante câştigate în instanţă (5 milioane lei).
Ionuţ Chirilă îi ia apărarea lui Cristi Popovici: „El este un antrenor bun. Se schimbă prea repede antrenorii în România”
  News Antrenorul principal al formaţiei Concordia Chiajna a aflat de ultimatumul pe care conducătorii clubului FC Botoşani i l-au dat tehnicianului Cristi Popovici. Ionuţ Chirilă susţine că este o greşeală şi consideră că nu sunt rezultate deoarece nu există stabilitate la cluburi.
Ionuţ Chirilă, antrenor Chiajna: „Botoşaniul este o echipă bună. Noi trebuie să fim foarte atenţi”
News Antrenorul principal al formaţiei Concordia Chiajna se aşteaptă la un meci dificil pe Municipal chiar dacă FC Botoşani vine după o perioadă foarte dificilă, cu şase înfrângeri consecutive.
Ofertele pentru reabilitarea Teatrului Mihai Eminescu deschise saptamana viitoare
Ofertele pentru rabilitarea Teatrului Mihai Eminescu vor fi deschide pe 4 decembrie.
VEZI ordinea de zi din sedinta de Consiliu Local de azi
Azi consilierii locali se intalnesc in cadrul sedintei de Consiliu Local de la ora 11.00. Pe ordinea de zi sunt 41 de puncte.
Peste 1000 de portii de ciolan cu fasole vor fi pregatite pentru darabaneni de Ziua Nationala
Autorităţile locale din Darabani au stabilit programul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României, în care s-au implicat Primăria şi Consiliul Local din oraşul de pe malul ...
Replica INCREDIBILĂ a fostului şef al SIS-ului modovenesc pentru Băsescu: Potoleşte-te, că de altfel România va trebui să întoarcă ceea ce nu-i aparţine
"Potoleşte-te, Băse, că de altfel va trebuie ca România să întoarcă ceea ce nu-i aparţine: Iaşiul, Suceava şi întreaga Moldovă de peste Prut"! Deputatul PCRM Artur Reşetnicov, fost director al Serviciului de Informaţii şi...

Niciun comentariu: