joi, 28 noiembrie 2013

Avioane japoneze au zburat în "zona aeriană de identificare" chineză
Aeronave ale Pazei de Coastă japoneze au pătruns şi zburat, joi, fără să întâmpine opoziţie, în "zona aeriană de identificare" decretată sâmbătă de Beijing deasupra Mării Chinei de Est.
FOTO. Cadavrul unei femei, găsit în Lacul Morii din Capitală.
Cadavrul unei femei a fost gasit, joi dimineata, in Lacul Morii din Capitala, in apropierea malului dinspre Cartierul Militari. Potrivit ISU Bucuresti, o persoana a sunat la 112 in jurul orei 8.45. 'Echipajul medical venit la fata locului a apreciat ca trupul femeii se afla in lac de mai multe zile', a declarat pentru Romania Libera Daniel Vasile. Cadavrul femeii a fost scos de scafandrii si trans
Summit-ul de la Vilnius şi problemele UE la graniţa estică.
Summit-ul de la Vilnius, de joi si vineri, incepe sub semnul refuzului de ultim moment al Ucrainei de a semna un acord cu Uniunea Europeana. Ucraina a parafat Acordul de Asociere in 2012, insa in urma cu cateva zile a anuntat ca nu va semna documentul. Citeste si: Ucraina da vina pe FMI pentru refuzul de a semna acordurile cu UE Reprezentantii UE au declarat ca acordul este inca 'pe masa', insa ap
Ponta: România, o ţară care renaşte.
Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca organizarea Forumului Economic intre China si statele din Europa Centrala si de Est a fost o uriasa oportunitate pentru Romania. "In primul rand, forumul Economic intre China si statele din Europa Centrala si de Est a reprezentat o oportunitate pentru discutii bilaterale. Toate memorandum-urile semnate vor fi urmarite de mine si de fiecare ministru,
Victor Ponta despre declaratia lui Traian Basescu privind unirea cu Republica Moldova: Le da apa la moara comunistilor moldoveni
Victor Ponta a spus joi ca declaratie lui Traian Basescu, potrivit caruia "Urmatorul proiect de tara pentru Romania e unirea cu Republica Moldova", este "declaratia de final de mandat a unui presedinte dupa 9 ani in care nu a facut nimic pentru Moldova". "Dupa ce 9 ani nu ai facut nimic, decat ai ciocnit cu Voronin pe la petreceri... nu cred ca e serioasa treaba", a m
Avioane japoneze au zburat în "zona aeriană de identificare" chineză
Aeronave ale Pazei de Coastă japoneze au pătruns şi zburat, joi, fără să întâmpine opoziţie, în "zona aeriană de identificare" decretată sâmbătă de Beijing deasupra Mării Chinei de Est, relatează AFP.
Summitul de la Vilnius se deschide joi, după refuzul Ucrainei de a semna Acordul de Asociere cu UE
Summitul dintre Uniunea Europeană şi şase foste republici sovietice se deschide, joi, la Vilnius, umbrit de refuzul Ucrainei de a semna un acord cu europenii, ceea ce fragilizează în ansamblu strategia lor în Est, relatează AFP.
Panama a eliberat 32 de marinari nord-coreeni de pe nava descoperită în iulie cu arme nedeclarate ascunse în zahăr
Autorităţile panameze se pregăteau miercuri să elibereze 32 dintre cei 35 de membri ai echipajului navei nord-coreene descoperite în iulie cu arme nedeclarate provenind din Cuba, relatează AFP.
Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat oficial
Actorii Demi Moore şi Ashton Kutcher, care s-au separat în noiembrie 2011, au obţinut oficial hotărârea de divorţ, marţi, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din "Doi bărbaţi şi jumătate" a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei.
Firmele estimează stagnarea activităţii în industrie, comerţ şi servicii, până în ianuarie
Managerii companiilor se aşteaptă pentru perioada noiembrie-ianuarie la stagnarea activităţii în industria prelucrătoare, comerţ, servicii şi la scădere în construcţii, în raport cu cele trei luni anterioare, conform indicatorului sold conjunctural, a anunţat Institutul Naţional de Statistică (INS).
Premierul chinez a plecat din România. A fost condus de Ponta până la scara avionului
Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din România, fiind condus, cu gardă de onoare, până la scara avionului de către premierul Victor Ponta.
VORBEŞTE ROMÂNEŞTE. Cum ne-au învăţat limba ambasadorii Franţei şi Marii Britanii: „Dacă nu vorbesc română, atunci nu mai sunt credibil”. VIDEO
Să ne vorbească limba este "un semn de respect", afirmă într-o română perfectă Excelenţele lor, Philippe Gustin şi Martin Harris, cei mai cunoscuţi vorbitori diplomatici de limbă română. Un gest firesc, de bun simţ, în faţa căruia noi, vorbitori nativi ai unei limbi care nu este una de circulaţie internaţională, ne putem pleca.
Cea mai scăzută temperatură din ţară: minus 11 grade Celsius la Miercurea Ciuc
Cea mai scăzută temperatură din ţară s-a înregistrat, joi dimineaţă, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 11 grade Celsius.
Bătăuşul Alexandrei Stan, scos de sub urmărire penală.
Fostul impresar al Alexandrei Stan, Marcel Prodan, a fost scos de sub urmarire penala de DNA in ceea ce priveste infractiunea de santaj, conform Realitatea TV. Citeste si: FOTO: Adevarata poveste a Alexandrei Stan, vedeta de milioane de euro, batuta de manager "La data de 22 noiembrie 2013, s-a dispus, de catre Serviciul Teritorial Constanta scoaterea de sub urmarire penala (n.r. -SUP) a invi
Banii din creşterea accizelor se duc pe autostrăzi, drumuri naţionale şi judeţene
  News Ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri seară, la Comisiile de buget-finanţe, că sumele prevăzute în bugetul de stat pentru a fi încasate în creşterea accizelor la carburanţi vor fi alocate pentru autostrăzi, drumuri naţionale şi drumuri judeţene.
Amenda de 2000 de lei pentru transportarea marfii fara documente de proveniență
News La data de 27.11.2013, în jurul orei 11.00, poliţiştii din comuna Roma, judeţul Botoşani au depistat pe raza localității Roma, autoutilitara condusă de Constantin P.de 23 ani, din comuna Baia, județul Suceava, care transporta cantitatea de 3.70 m steri de material lemnos pentru care nu avea asupra sa avizul de însoțire sau alte documente legale de proveniență.

Niciun comentariu: