joi, 28 noiembrie 2013

Premierul chinez, la Parlament: Mă simt în România ca acasă
Premierul chinez, Li Keqiang, a declarat, miercuri, în Parlament, că se simte la Bucureşti ca acasă, subliniind că primirea făcută delegaţiei chineze de către Guvernul României a fost foarte călduroasă şi a reuşit să transforme iarna în primăvară.
SONDAJ: Aproximativ 36% dintre bucureşteni merg la teatru cel puţin o dată pe an
Aproximativ 36% dintre bucureşteni (585.500) merg la un spectacol de teatru cel puţin o dată pe an, mare parte dintre aceştia fiind tineri, potrivit unui proiect de cercetare realizat de Institutul de Marketing şi Sondaje IMAS, la cererea Teatrului Nottara din Capitală.
Adrian Năstase ar putea afla în 4 decembrie dacă va câştiga procesul cu Inspectoratul de Stat în Construcţii
Fostul premier Adrian Năstase ar putea afla săptămâna viitoare dacă va câştiga procesul cu Inspectoratul de Stat în Construcţii (ISC), legat de plata daunelor din dosarul "Trofeul calităţii", după ce Judecătoria Sectorului 5 a stabilit, miercuri, să se pronunţe la 4 decembrie.
Daunele pentru tânăra care şi-a pierdut o mână într-un accident, scăzute la 200.000 de euro, de la un milion
Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a stabilit, miercuri, la 200.000 de euro daunele morale pe care CNADNR trebuie să le plătească tinerei care şi-a pierdut mâna dreaptă într-un accident rutier, după ce Tribunalul Capitalei a decis ca ea să primească un milion de euro.
Noua varianta a site-ului ReporterVirtual.ro va fi online joi, 28 noiembrie
De joi, 28 noiembrie, cititorii reportervirtual.ro vor putea intra pe noua varianta (beta) a site-ului, anunta publicatia de media. Varianta beta va fi online timp de cateva zile, simultan cu actuala varianta a Reporter Virtual.
Polonia va incepe exploatarea gazelor de sist in 2014
Exploatarea comerciala a gazelor de sist in Polonia va incepe in 2014, a anuntat miercuri ministrul adjunct pentru Mediu, Piotr Wozniak, citat de AFP.
Surse: Posibila extindere a raportului MCV pe combaterea crimei organizate
Expertii europeni aflati la Bucuresti in cadrul misiunii de evaluare din cadrul MCV (Mecanismul de Cooperare si Verificare) au cerut informatii despre progresele DIICOT din luna iunie pana in prezent, ceea ce ar putea echivala cu extinderea monitorizarii Romaniei si pe crima organizata, nu doar la capitolul coruptiei, au declarat pentru HotNews.ro surse din Parchetul General. Potrivit acestora, es
OCDE cere Greciei să renunţe la 555 de reglementări depăşite, care limitează creşterea economică
Grecia ar trebui să renunţe la 555 de reglementări depăşite impuse companiilor, întrucât acestea limitează dezvoltarea economiei şi reduc competitivitatea, potrivit unui raport al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE).
Premierul chinez, decorat cu Colanul Parlamentului României
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, i-a înmânat, miercuri, premierului chinez Li Keqiang Colanul Parlamentului, cea mai înaltă distincţie acordată de această instituţie.
Un nou împrumut din Trezorerie pentru beneficiarii fondurilor UE.
Guvernul Romaniei a aprobat miercuri un nou imprumut in valoare de 350 milioane de lei, de la Trezoreria Statului, destinat efectuarii de plati catre beneficiarii de fonduri europene contractate in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) si in cadrul Programului Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice (POS CCE), se arata intr-un comunicat
Pericolul imigraţiei româneşti, arma politicienilor britanici pentru a câştiga electorat.
“Discutiile privind pericolul imigratiei romanesti in Marea Britanie incepand cu 1 ianuarie 2014, au mai degraba o motivatie politica decat una obiectiva', se arata intr-o scrisoare trimisa de catre senatorul Petru Filip, Presedintele Comisiei pentru Politica Externa, Primului Ministru al Marii Britanii, David Cameron si omologilor sai din Camera Lorzilor: Timothy Boswell – Presedintele Comisiei d
​VIDEO Premierul Chinei, discurs in Parlamentul de la Bucuresti: Alegem Romania ca un pilon pentru cooperarea cu Europa Centrala si de Est si cu UE
China alege Romania ca un pilon important pentru cooperarea cu Europa Centrala si de Est si pentru cooperarea cu Uniunea Europeana, a afirmat miercuri premierul chinez Li Keqiang, care a sustinut un discurs in Parlamentul Romaniei.
MAE, despre masurile anti-imigratie anuntate de Cameron: Referirea la instituirea unor masuri tranzitorii fata de liberalizarea pietei muncii vizeaza doar viitoare extinderi ale UE, nu are legatura cu actualele state membre
Masurile anti-imigratie anuntate de premierul britanic David Cameron vizeaza cetatenii tuturor statelor UE care ar tinde sa acceseze sistemele sociale din Marea Britanie fara a fi indreptatiti, explica Ministerul Afacerilor Externe (MAE) intr-un raspuns transmis la solicitarea HotNews.ro, precizand totodata ca referirile liderului britanic la instituirea unor masuri tranzitorii fata de liberalizar
Şedinţă la Parlament: Premierul chinez rosteşte un discurs
Şedinţa plenului reunit al celor două Camere ale Parlamentului în care premierul chinez Li Keqiang va rosti un discurs a început, miercuri după amiază, în prezenţa premierului Victor Ponta, a membrilor Guvernului şi a reprezentanţilor autorităţilor locale.
Crin Antonescu face o vizită oficială în Republica Moldova în luna decembrie
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va face, în perioada 4-5 decembrie, o vizită oficială în Republica Moldova, la invitaţia omologului său, Igor Corman, preşedintele Parlamentului moldovean.
Procesele de malpraxis, un război cu mize tot mai mari.
Centrul oftalmologic Oculus din Bucuresti a pierdut, intr-o prima faza, procesul intentat de un pacient, care a obtinut, de la instanta, despagubiri in valoare de 50.000 de euro, ca daune morale provocate in urma unor erori medicale. Conform Societatii civile de avocati Ionescu si Sava, care a reprezentat pacientul in instanta, acesta ar fi suferit, in urma unei operatii in cadrul centrului Oculus
FOTO: Cum arată femeia de 28 de ani care a devenit străbunică
Daily Mail publică povestea lui Kelly Baker, o femeie de 28 de ani din Marea Britanie care este străbunică.
Top 3 mituri legate de grăsimile din alimentaţie
Grăsimile sunt nutrienţi adesea evitaţi de majoritatea persoanelor pe motiv că acestea sunt responsabile de apariţia kilogramelor în plus.
Porumboiu consideră drept calomnii acuzaţiile formulate de Ioan Niculae
Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, anunţă, miercuri, într-un comunicat de presă, că îl va acţiona în judecată pentru calomnie pe patronul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, după ce acesta l-a acuzat că i-a oferit 600.000 de euro pentru a truca un meci în urmă cu trei sezoane.
Papa Francisc a lansat un îndemn la o reformare de amploare a Bisericii
Papa Francisc a făcut apel marţi la o reformă complexă pentru revitalizarea Bisericii, care ar trebui să fie mai colegială şi să apere săracii, dar care să rămână implacabilă în anumite probleme, precum hirotonirea femeilor.

Niciun comentariu: