duminică, 12 ianuarie 2014


Lungmetrajul "Sunt o babă comunistă", de Stere Gulea, proiectat în premieră în Suedia
Lungmetrajul "Sunt o babă comunistă", regizat de Stere Gulea, va fi proiectat, pe 3 februarie, în premieră în Suedia, în seria ecranizărilor inaugurate în 2013 în contextul participării României ca ţară invitată de onoare la Târgul de Carte de la Göteborg, informează Institutul Cultural Român (ICR).
Cateva concluzii dupa vizita Victoriei Nuland la Bucuresti: jocul ramane deschis
In cele 24 de ore petrecute in Bucuresti, Victoria Nuland a dat mesaje explicite ferme in iesirile publice. La fel de importante sint insa mesajele nespuse, criptate in alegerile simbolice facute de inaltul oficial american: agenda vizitei, alegerea partenerilor de dialog, temele de discutie alese. Le vom explica pe larg mai jos. Toate aceste mesaje la un loc duc insa spre o concluzie: SUA ramin i
Balonul de Aur va fi decernat luni. Lupta se dă între Ronaldo, Messi şi Ribery
Trofeul Balonul de Aur, pentru care finalişti sunt portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi francezul Franck Ribery (Bayern Munchen), va fi decernat luni seară, în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Zurich.
"Poziţia copilului" are premiera în Franţa pe 15 ianuarie. Presa franceză laudă "noul val" românesc
Filmul "Poziţia copilului", regizat de Călin Peter Netzer, va avea premiera în cinematografele din Franţa pe 15 ianuarie, oferind astfel presei franceze ocazia de a elogia încă o dată "noul val" din cinematografia română, pe care îl consideră "lipsit de concesii".
Accident pe o pârtie din Păltiniş: O femeie şi un bărbat, răniţi în timp ce se dădeau ...
O femeie si un barbat au fost raniti, duminica, in timp ce se dadeau cu sania pe una dintre partiile din complexul Arena Platos din statiunea Paltinis, informeaza Mediafax. Potrivit primelor informatii au suferit traumatisme la fata si la picioare, solicitandu-se interventia unui elicopter SMURD. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declar
Steaua a anunţat că l-a achiziţionat pe portarul Martin Bogatinov
FC Steaua a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe portarul macedonean Martin Bogatinov, în vârstă de 27 de ani, care va purta la gruparea bucureşteană tricoul cu numărul 86.
Peste 150 de participanţi din cel puţin 20 de ţări, la Europenele de snooker găzduite de Bucureşti
Peste 150 de concurenţi din cel puţin 20 de ţări vor participa la Campionatul European de snooker - juniori şi seniori echipe, la Bucureşti, în perioada 18-29 martie, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.
Christina Aguilera a strâns 37 milioane de dolari în scopuri caritabile în 2013
Cântăreaţa americană Christina Aguilera a strâns 37 milioane de dolari în scopuri caritabile în anul 2013, informează contactmusic.com.
Ziua mondială FĂRĂ PANTALONI, sărbătorită în multe oraşe de pe mapamond
Persoanele care călătoresc cu metroul, purtând doar lenjerie intimă, în Sydney, Hong Kong, Beijing şi New Delhi, au dat startul, duminică, celei de-a 13-a ediţii a Zilei mondiale fără pantaloni, un eveniment insolit lansat la New York în 2002.
Tânăr la spital, după ce a fost muşcat de câini, în aceeaşi zonă unde a mai avut loc un atac luna trecută
Un tânăr de 21 de ani a ajuns, duminică, la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce a fost atacat de câini în zona Gării de Nord din oraş - unde la sfârşitul lunii decembrie a avut loc un incident similar -, bărbatul fiind în afara oricărui pericol, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Un român a murit într-un accident rutier produs în Italia
Un român în vârstă de 25 de ani, care se deplasa pe o bicicletă, a murit în nord-estul Italiei, după ce a fost lovit de o maşină, relatează site-ul agenţiei ANSA.

Niciun comentariu: