duminică, 12 ianuarie 2014

Studiu. Cum afectează televizorul creierul copiilor
Cu cât un copil se uită mai mult la televizor, cu atât mai profund îi este afectat creierul. Concluzia apare într-un studiu recent al unor cercetători japonezi care avertizează că privitul zilnic la televizor înainte de maturitate are efecte negative asupra inteligenţei verbale.
Un nor de gaz se va ciocni de o gaură neagră supermasivă
Astronomii susţin că o coliziune în nucleul Căii Lactee va lumina cerut. În următoarele luni, un nor gazos numit G2 se va ciocni de Săgetător A*, gaura neagră supermasivă situată în centrul galaxiei noastre, se arată într-un comunicat de presă al Universităţii din Michigan
O nouă ipoteză. Cum a murit Alexandru cel Mare
Un toxicolog din Noua Zeelandă susţine că a găsit cel mai plauzibil scenariu prin care Alexandru cel Mare ar fi fost otrăvit, scrie Daily Mail.
Laptopul lui Lindsay Lohan, pe care se aflau mai multe fotografii nud cu actriţa, a fost furat
Laptopul lui Lindsay Lohan, pe care se aflau mai multe fotografii în care actriţa apare goală, a fost furat în timp ce starleta se afla în aeroportul din Shanghai, China.

YESTERDAY

Gigantul francez Total va investi in industria gazelor de sist din Marea Britanie
Compania petroliera franceza Total va investi in exploatarea gazelor de sist din Marea Britanie, anuntul oficial urmand sa fie facut luni, relateaza BBC. Total va fi primul "gigant" petrolier care investeste in industria gazelor de sist din Marea Britanie.
Ministrul Maria Grapini sustine uniformizarea TVA-ului in turism la 9%
Ministrul delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a sustinut sambata, la Arad, uniformizarea TVA-ului in turism la 9%, intrucat situatia de acum ii nedreptateste pe hotelieri, transmite Agerpres.
VIDEO Vanatoarea de la Balc, organizata de Ion Tiriac, s-a desfasurat pe parcursul a doua runde
Vanatoarea de mistreti din localitatea bihoreana Balc, organizata de omul de afaceri Ion Tiriac, a avut loc sambata, pe parcursul a doua runde, participantii primind un scurt instructaj, iar gazda lor cerandu-le sa foloseasca responsabil arma de vanatoare, potrivit Mediafax.
MAE: Corlatean si Nuland au discutat si pe tema unor proiecte legislative aflate in dezbaterea Parlamentului
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizeaza sambata, intr-un comunicat de presa difuzat dupa intrevederea avuta de ministrul Titus Corlatean cu asistentul secretarului de stat al SUA pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland, ca discutiile intre cei doi oficiali au vizat, printre altele, si un "schimb de vederi pe tema unor proiecte legislative aflate inca in discutia Parlamentului".
Luchin, transferat la gruparea Botev Plovdiv: Îmi lasă puţin un gust amar această despărţire de Dinamo
Fotbalistul Srgian Luchin a declarat, sâmbătă, după ce el şi Alexandru Curtean au semnat contracte cu gruparea Botev Plovdiv, că despărţirea de Dinamo îi lasă "puţin un gust amar".

Niciun comentariu: