duminică, 12 ianuarie 2014

Ziua mondială fără pantaloni, sărbătorită în multe oraşe de pe mapamond
Persoanele care călătoresc cu metroul, purtând doar lenjerie intimă, în Sydney, Hong Kong, Beijing şi New Delhi, au dat startul, duminică, celei de-a 13-a ediţii a Zilei mondiale fără pantaloni, un eveniment insolit lansat la New York în 2002, informează AFP.
Povestea lui Benny, câinele din Marea Britanie ajuns vedetă pe Internet
Benny, un câine din rasa cocker spaniel, a reuşit să stârnească râsul internauţilor din întreaga lume, după ce proprietarul său a trimis o fotografie amuzantă cu acesta la un ziar local.
Copil de trei ani din Bucureşti, rănit la grădiniţă. Incidentul, reclamat de tată la Poliţie
Tatăl unei fetiţe de trei ani din Capitală a reclamat la Poliţie că aceasta a venit de la grădiniţă cu o tăietură de câţiva centimetri la mandibulă şi a avut nevoie de intervenţia medicilor, iar incidentul nu a fost semnalat de educatoare, care s-ar fi scuzat spunând că "era în tura de după-amiază".
PDL cere demiterea ministrului Eugen Teodorovici, după atenţionarea experţilor CE privind Acordul de Parteneriat
Vicepreşedintele PDL, Alexandru Nazare, a anunţat duminică, într-o conferinţă de presă, că PDL îi cere premierului Victor Ponta demiterea ministrului Fondurilor europene, Eugen Teodorovici, după ce Acordul de Parteneriat transmis de acesta la Bruxelles a fost respins oficial, iar absorbţia fondurilor UE întârzie.
10 rezoluţii sănătoase pe care trebuie să le respecţi în 2014
Dacă ţi-ai pus în cap ca acesta să fie anul în care în sfârşit să adopţi un stil de viaţă sănătos, rezoluţiile tale ar trebui să se învârtă asupra acestor 10 reguli simple. Citeşte, ia aminte şi încearcă să le respecţi de acum şi în anii ce vin!
Teatrul Municipal "Bacovia" din Bacău lansează un proiect unic în România: "Bilet în aşteptare"
Proiectul "Bilet în aşteptare", o iniţiativă cultural-umanitară lansată de Teatrul Municipal "Bacovia" din Bacău, vine în sprijinul persoanelor defavorizate, pentru a le asigura accesul gratuit la spectacole, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
GLOBURILE DE AUR 2014. Nominalizaţii şi favoriţii de anul acesta la premiile Globurile de Aur. VIDEO
Numărătoarea inversă pentru cea de-a 71 ediţie a premiilor Globurile de Aur a început.
Efectele morţii lui Paul Walker: Actorul Christian Bale a renunţat la cursele de motociclete
Actorul galez Christian Bale a renunţat la cursele de motociclete la insistenţele soţiei sale, după ce actorul Paul Walker a decedat într-un tragic accident de automobil pe 30 noiembrie 2013.
Hollande, supus presiunilor pentru clarificarea situaţiei după dezvăluiri despre o relaţie amoroasă
Preşedintele Franţei, Francois Hollande, este supus presiunilor pentru clarificarea situaţiei personale, după dezvăluirile privind relaţia cu actriţa Julie Gayet, şeful statului urmând să facă marţi un anunţ important.
Cei trei medici de la Spitalul Târgu Cărbuneşti, reţinuţi pentru luare de mită, arestaţi
Cei trei medici de la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti, reţinuţi, vineri, după ce au fost prinşi în flagrant luând mită de la o pacientă pentru a-i face cezariană, au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Dolj.
"Aici se moare!" 500 de persoane au cerut dărâmarea "Zidului Morţii", locul unde au murit patru oameni - VIDEO
Peste 500 de oameni au cerut vineri seara dărâmarea sensului giratoriu din Suceva denumit "Zidul Morţii", aprinzând candele în memoria celor patru persoane care au murit în accidente petrecute în ultima perioadă. Aceştia susţin că proiectul este fără noimă, prost semnalizat şi iluminat, informează Ştirile ProTv.
Cum se fabrică crenvurştii. Mai ai chef să-i mănânci? VIDEO
Crenvurştii sunt foarte gustoşi, însă şi foarte nesănătoşi, fiind consideraţi unele din cele mai nesănătoase produse pe bază de carne de pe piaţă.

Niciun comentariu: