duminică, 12 ianuarie 2014

Şase copii şi doi adulţi, intoxicaţi cu fum într-un incendiu care a avut loc într-un bloc din sectorul 2
Şase copii şi doi adulţi au fost duşi la spital după ce s-au intoxicat cu fum într-un incendiu produs duminică dimineaţă în sectorul 2, la o garsonieră din cartierul Colentina, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
Cinci presupuşi terorişti, arestaţi la est de Soci. SUA avertizează că există risc de atentate la Jocurile Olimpice
Autorităţile ruse au arestat cinci presupuşi membri ai unei organizaţii teroriste în nordul Caucazului, la est de staţiunea Soci, unde vor avea loc Jocurile Olimpice de iarnă, după ce Statele Unite au avertizat că există riscul unor atentate în timpul evenimentului sportiv, relatează BBC.
Un proxenet din SUA condamnat pentru tentativă de omor acuză Nike că pantofii pot fi armă letală
Un proxenet din Statele Unite condamnat pentru tentativă de omor a dat în judecată compania Nike, argumentând că pantofii sport cu care era încălţat când a comis agresiunea nu conţineau avertismente că puteau fi folosiţi ca armă letală, informează Fox News.
Planul USL: EŞECUL devine temă de campanie. Marile proiecte ratate în primul an de mandat vor fi folosite în bătălia electorală din 2014. „E din cauza lui Băsescu”
În campania electorală din 2012, liderii USL au promis că în primul an de mandat vor realiza trei proiecte majore pentru ţară: revizuirea Constituţiei, regionalizarea şi descentralizarea.
Lupul care a intrat într-o gospodărie din Argeş şi a muşcat o bătrână avea rabie
Lupul care a intrat, vineri seară, într-o gospodărie din comuna argeşeană Mălureni şi a muşcat o bătrână avea rabie, arată analizele făcute pe cadavrul animalului, autorităţile sanitar-veterinare instituind mai multe măsuri în zonă, inclusiv izolarea câinilor femeii care s-au încăierat cu lupul.
Bucuresti: Incendiu la o garsoniera. Sase copii si doi adulti, intoxicati cu fum
Sase copii si doi adulti au fost dusi la spital dupa ce s-au intoxicat cu fum intr-un incendiu produs duminica dimineata in sectorul 2, la o garsoniera din cartierul Colentina, a declarat, pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.
Windows 9 ar putea debuta pe 15 aprilie 2015
Microsoft ar putea lansa o nouă versiune a sistemului de operare Windows, 9, pe 15 aprilie 2015, transmite The Verge, care îl citează pe Paul Thurrott, un cunoscut blogger specializat pe sistemul de operare dezvoltat de Microsoft.
Marele Salt Inapoi al plagiatorului Ponta: O comparatie cu Ceausescu
Pe 5 februarie 1988, Nicolae Ceausescu se intalnea la Bucuresti cu John Whitehead, adjunct al secretarului de stat al SUA. Trebuie sa recunoastem ca, desi a fost vorba de o intalnire extrem de tensionata, dictatorul roman a avut mai multa sira a spinarii decat premierul plagiator Victor Viorel Ponta cu un sfert de veac mai tarziu. Traind in supra-realitatea propriilor amagiri, Ceausescu a respins
Un membru al Guvernului libian a fost asasinat
Adjunctul ministrului libian al Industriilor, Hassan Al-Drui, a fost împuşcat mortal, sâmbătă seara, în oraşul Sirt, la 500 de kilometri est de Tripoli, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate.
Victor Ponta, invitat duminica seara la Antena 3
Premierul Victor Ponta va participa duminica seara la emisiunea lui Mihai Gadea de pe Antena 3, la ora 21.30, potrivit unui comunicat al Guvernului. Va fi prima aparitie publica a lui Victor Ponta dupa cinci zile de absenta, timp in care nu si-a facut publica agenda, cu exceptia unei confirmari ca este plecat din tara. Reamintim ca vineri si simbata a fost in Romania asistentul secretarului americ
Dacia Duster are cel mai mic preţ de exploatare dintre maşinile mici şi mari. Top 10 cele mai competitive maşini
Maşina Dacia Duster are cel mai mic cost de exploatare încă din primul an de rulare, potrivit clasamentului 2014 întocmit de Argus şi preluat de lefigaro.fr. A

Niciun comentariu: