luni, 24 ianuarie 2011

24 ianuarie: Cronica Cârcotașilor reîncepe fără Șerban Huidu

24 ianuarie: Cronica Cârcotașilor reîncepe fără Șerban Huidu: "
Emisiunea matinală Cronica Cârcotaşilor difuzată de Kiss FM va fi reluată de luni, fiind prezentată de Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a declarat pentru Mediafax Corina Vâlcu, PR al radioului. Potrivit reprezentantului radioului, Şerban Huidu îşi continuă programul de recuperare şi nu se ştie data exactă la care va reveni în emisiune. ”Şerban va fi doar ascultător. Nu se ştie exact când va reveni”, a declarat Vâlcu, adăugând că este posibil ca luni cei doi prezentatori ai emisiunii să intre în legătură directă prin telefon cu Huidu.
“Cronica Cârcotaşilor” de pe Kiss FM, reluată de luni, fără Şerban Huidu

Licitaţia prin care compania Kantar Media a fost aleasă să măsoare audienţele TV, de la 1 ianuarie 2012, a fost un proces “complex, dar corect”, în care a fost aleasă “cea mai bună ofertă pe raportul calitate/preţ”, a declarat într-un interviu pentru HotNews Lucia Antal, preşedintele Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA). Faţă de actualele măsurători, principalele schimbări ţin de metoda de recunoaştere a canalelor TV şi de selecţia celor 1.200 de gospodarii care vor intra studiul de configurare, urmând să fie folosite “cel mai probabil” peste 2.000 de peoplemetere.
Şefa ARMA, Lucia Antal: Din 2012, în măsurarea audienţelor se schimbă metoda de recunoaştere a canalelor TV şi alegerea eşantionului. Vor fi raportate 1200 de gospodarii, ca în prezent
Regia de presă locală Midas Media şi partenerii săi, reuniţi sub brandul Presa Bună, anunţă că vor scădea preţurile de publicitate la jumătate, începând cu 1 februarie, într-un interviu acordat Mediafax de Silviu Ispas, managing partner Midas Media. “Este o decizie şi un gest care, pe de o parte, readuce presa locală pe un loc foarte bun în competiţia cu orice tip de media, ca şi cost al investiţiei publicitare, iar pe de altă parte, întinde o mână clienţilor de publicitate cărora le pasă nu numai unde, dar şi cu ce efect sunt cheltuite bugetele lor de publicitate”, a declarat Silviu Ispas. Acesta a mai spus că obiectivul Midas este să “realizeze până la sfârşitul lui 2011 un sistem solid şi viabil pe termen lung prin care clienţii de publicitate să ajungă foarte eficient la cei peste două milioane de cititori de presă locală”.
INTERVIU: Silviu Ispas: Midas Media şi Presa Bună vor să scadă preţurile la publicitate la jumătate
Mihnea Vasiliu (44 de ani) a fost numit în locul lui Marius Hagger în poziţia de administrator non-executiv al companiei Dogan Media Internaţional SA, operatorul postului TV Kanal D, scrie DailyBusiness.ro. Mandatul de administrator al lui Mihnea Vasiliu la operatorul Kanal D a început în 15 noiembrie 2010 şi se va finaliza pe data de 24 iulie 2011, potrivit unui anunţ al Dogan Media Internaţional publicat vineri în Monitorul Oficial. Compania Ringier deţine 22,67% din acţiunile trustului Dogan Media Internaţional Gmbh, care operează Kanal D în România.
Mihnea Vasiliu, numit în locul elveţianului Marius Hagger şi la conducerea Kanal D
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) a lansat procedura de achiziţie a serviciilor de creaţie şi producţie a şase spoturi TV de promovare a turismului românesc, scrie DailyBusiness.ro. Valoarea totală a contractelor este estimată la 80.000 de euro, fără TVA, potrivit unui anunţ făcut vineri de instituţie. Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile.
MDRT va cumpăra 6 spoturi TV de promovare a turismului. Contractul este estimat la 80.000 euro
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri seară, că trusturile de presă deţinute de Vîntu şi Voiculescu au manipulat naţiunea şi au promovat exemple mincinoase legate de pensiile militarilor, scrie Adevărul. “Nu pot să nu fac câteva observaţii legate de campania care s-a desfăşurat în această perioadă, legat de recalcularea pensiilor militare. Este, pentru mine, evident că, după ce cele două trusturi de presă ale domnilor Vîntu şi Voiculescu au avut o importantă contribuţie la a ţine naţiunea dezbinată într-o perioadă de criză, au încercat aceeaşi performanţă şi cu corpul militar.
Băsescu: Vîntu şi Voiculescu au ţinut naţiunea dezbinată într-o perioadă de criză
Firma SC Retail Management Systems SRL cere insolvenţa Adevărul Holding, potrivit dosarului depus la tribunalul Bucureşti. Primul termen de judecată a fost stabilit pentru 16 februarie 2011. Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, firma, care desfăşoară activităţi în domeniul comerţului cu calculatoare, echipamente periferice şi software, a înregistrat în 2009 un profit de 751.253 lei. Contactaţi telefonic, reprezentanţii firmei au refuzat să comenteze.
Se cere insolvenţa Adevărul Holding
Luana Ibacka revine pe micul ecran cu emisiunea Cunoaşte, Visează, Iubeşte!, difuzată la Prima TV, în fiecare duminică, de la ora 11.30. În prima ediţie vor fi invitaţi Anatol Basarab (psiholog şi numerolog), Horia Vârlan (bucătar) şi Dani Klein, de la formaţia Vaya con Dios.
Luana Ibacka face o emisiune de bine
Din această săptămână, ţările vorbitoare de limbă franceză din Vestul Africii vor afla povestea din telenovela Iubire şi onoare (“In the Name of Honor”), o producţie MediaPro Pictures pentru Acasă TV. “MediaPro Distribution a finalizat negocierile pentru vânzarea telenovelei «In the Name of Honor» în teritoriile vorbitoare de limbă franceză din vestul Africii şi teritoriile sub administraţie franceză din afara Europei, contractul urmând să se semneze săptămâna viitoare”, a declarat pentru Evenimentul Zilei Anca Truţă, general manager MediaPro Distribution. Până acum, Iubire şi onoare a ajuns în case din America Latină (Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Venezuela etc.), dar şi în cele din Statele Unite.
Telenovela “Iubire şi onoare”, exportată în ţările din Africa
Taxa pe care o va impune New York Times pentru accesarea conţinuturilor sale online va fi sub 20 de dolari pe lună, potrivit unei surse din interiorul companiei, scrie Mediafax, care citează Brand Republic. Potrivit aceleiaşi surse, conducerea New York Times ar fi vrut să introducă această taxă încă de luna aceasta, dar au amânat iniţiativa pentru începutul lunii februarie. Abonamentul la versiunea online a New York Times, de sub 20 de dolari, va fi mai ieftin decât cel pentru tableta Kindle, care costă 19,99 dolari.
Taxa New York Times de accesare a conţinuturilor sale online va fi sub 20 de dolari pe lună
Formatul TV Miss Country Girl/ Miss fata de la ţară, produs de compania Media Factory şi difuzat de Prima TV, va fi lansat la Miami, la NATPE – unul dintre cele mai importante târguri de televiziune din lume -, de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenţi distribuitori de formate din SUA, scrie Mediafax. Tim Crescenti, preşedintele Small World IF, a luat legătura cu reprezentanţii Media Factory, înţelegerea dintre aceştia privind distribuirea la nivel internaţional a formatului “Miss fata de la ţară”încheindu-se zilele trecute, a declarat pentru Mediafax Marius Toader, director de creaţie al Media Factory.
Formatul de televiziune românesc “Miss fata de la ţară” va fi lansat la Miami
Audienţa TV a Campionatului Mondial de Formula 1 a crescut în 2010, atingând 527 de milioane de telespectatori în toată lumea, a anunţat, vineri, patronul Bernie Ecclestone, scrie Mediafax. Potrivit Formula One Management, organismul care gestionează Formula 1, 16.000 de ore de transmisii au fost difuzate în 187 de ţări.
Audienţă în creştere pentru F1 în 2010, cu 527 de milioane de telespectatori în toată lumea
"

Niciun comentariu: