vineri, 14 ianuarie 2011

Am devenit obsedaţi de Facebook?

Am devenit obsedaţi de Facebook?: "

Semne privind creșterea obsesiei pentru Facebook se găsesc în ultimele statistici, surprinzătoare de altfel, despre cât de prezentă este rețeaua de socializare în viețile noastre.

Începând cu 2011 numărul userilor activi ai Facebook despășește 500 de milioane, adică una la fiecare 13 persoane ale lumii. Jumătate dintre acestea se conectează zilnic la rețeaua de socializare. Statele Unite ale Americii are 206,2 milioane de utilizatori ai internetului, ceea ce înseamnă că 71,2% dintre ei sunt pe Facebook.

Şi românii sunt foarte prezenţi pe celebra platformă inventată de Mark Zuckerberg, peste 10 la sută din populaţia ţării.

Dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, 48% își verifică Facebookul îmediat ce se trezesc. Aproximativ 28% își verifică FB pe telefonul mobil, înainte de a se da jos din pat. Persoanele mai în vârstă de 35 de ani reprezintă în prezent mai mult de 30% din întreaga bază de useri. Popularitatea rețelei de socializare în rândul studenților (tineri cu vârste între 18 și 24 de ani) a înregistrat cea mai mare creștere în ultimul an ajungând la 74%.

Interesant este că 57% dintre persoane vorbesc cu restul mai mult online. În weekendul de după Anul nou au fost uploadate pe Facebook 750 de milioane de poze, reprezentând doborârea unui record.

Voi ce părere aveţi suntem obsedaţi de Facebook?

The Stats on Digg

Via: Online Schools“>

"

Niciun comentariu: