luni, 16 mai 2011

Câştigătorii Festivalului Național de muzică folk “Nord-Est”

Câştigătorii Festivalului Național de muzică folk “Nord-Est”: "
Dorohoianca Daniela Bejinariu, locul II la Categoria 10 - 18 ani
Competiţia s-a încheiat ieri, 15 mai 2011, la Sala Teatrului din Dorohoi, cu decernarea premiilor în cadrul Galei Laureaţilor.
Premiile acordate la categoria 10-18 ani sunt:
Tobias- Raul Apăscariţei- premiul de debut; Iulia Elena Parască-menţiune; Andrei Cîşlariu- menţiune;
Claudia Zebreniuc-menţiune; Lucas- Antonio Burighean-premiul al III-lea; Daniela Bejinariu-premiul al II-lea; Ştefania Iacob-premiul I.
La categoria peste 18 ani premiile acordate sunt:
Felicia Popescu-menţiunea a III-a; Alexandru Onciu-menţiunea a II-a; Ioan Mateiciuc, Ionuţ Alexandru Sandu şi Alexandru Kvaşinschi- menţiunea I; Ionuţ Mangu şi Mihai Boicu- premiul al III-lea; Zăpârţan Roxana- premiul al II-lea; Ştefan Tivodar- premiul I
Pasionat al muzicii celor de la Pink Floyd şi nu numai, Ştefan Tivodar a ales să cânte “Wish you were here” din repertoriul acestora, ca o dedicaţie pentru oamenii dragi care au plecat dintre noi.
În cadrul spectacolului au cântat şi grupul Pro Folk de la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi,care au interpretat piesele “Nebun de alb” şi “Amintire cu haiduci.” Alexandru Cozaciuc, copilul nevăzător care cântă la 12 instrumente a pregătit două piese folk, la nai şi fluier cu care a reuşit să impresioneze juriul. Recitalul susţinut de Adi Bezna şi Cătălin Ungureanu a strâns pe scenă majoritatea concurenţilor care au cântat împreună cu aceştia piese ca “Dacă mai crezi în mine”, “Ceaţă” sau “Cu lupii laolaltă.” Vizibil încântat de melodii, publicul a dorit o revenire pe scenă a celor doi artişti. Spectacolul a fost încheiat de artistul Emeric Imre. Mai multe detalii pe http://www.dorohoinews.ro/cultura-274-%5BVIDEO%5D%5BFOTO%5D-Festivalul-Na%C8%9Bional-de-muzic%C4%83-folk-%E2%80%9CNord-Est%E2%80%9D-%C5%9Fi-a-desemnat-c%C3%A2%C5%9Ftig%C4%83torii--%C5%9Etefania-Iacob-%C5%9Fi-%C5%9Etefan-Tivodar.html
"

Niciun comentariu: