duminică, 26 mai 2013

COD GALBEN de ploi torenţiale, grindină şi vijelie. Vezi ZONELE AFECTATE.
UPDATE. Capitala si judetul Ilfov se afla duminica, intre orele 16.30 si 18.00, sub cod galben de furtuna, potrivit unei atentionari nowcasting care a fost emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), anunta Mediafax. Meterologii avertizeaza ca vor fi intensificari ale vantului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descarcari electrice, grindina de mici dimensiuni si ploi cu caracter
Polanski, declaraţie ŞOCANTĂ: Pilulele anticoncepţionale masculinizează femeile iar ...
Roman Polanski a declarat la Cannes, unde si-a prezentat cel mai recent film, "Venus in Fur", ca pastilele anticonceptionale masculinizeaza femeile iar egalitatea intre sexe este "o tampenie", scrie Huffington Post, citat de Mediafax. "Venus in Fur", prezentat sambata pe Croazeta , este adaptarea unei piese de David Ives si se joaca cu fatetele conceptului de gen. In rolul principal al filmului es
Fiu de deputat, eliberat pe o cauţiune de 30.000 de lei
Băiatul deputatului PSD Călin Matei din Maramureş a scăpat de închisoare în dosarul în care e acuzat de cămătărie şi şantaj. Tânărul a plătit 30.000 de lei pentru eliberare. El nu are voie să părăsească localitatea de domiciliu...
Intervenţie pentru salvarea a trei turişti polonezi rămaşi blocaţi pe Transalpina
Jandarmii montani au intervenit, duminică, pentru salvarea a trei turişti polonezi care se aflau cu motocicletele pe Transalpina (DN 67 C), deşi circulaţia în zonă este închisă, şi care au fost surprinşi de o ninsoare puternică.
Lagarde a evitat punerea sub acuzare în cazul Tapie, dar va fi martor asistat
Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a evitat să fie pusă sub acuzare în cazul Tabie, dar a fost declarată martor asistat, statut care nu exclude să fie investigată mai târziu.
Merkel vrea acţiuni urgente pentru combaterea şomajului în rândul tinerilor din Europa
Cancelarul german Angela Merkel avertizează că şomajul în rândul tinerilor din Europa a atins un nivel inimaginabil, care necesită acţiuni urgente, inclusiv cheltuirea mai eficientă a fondurilor comunitare, pentru crearea de locuri de muncă.
VREMEA se menţine instabilă. PROGNOZA METEO pentru luni şi marţi, în ţară şi în Bucureşti
Luni, vremea va fi răcoroasă în nordul, vestul şi centrul ţării şi cerul va fi mai mult noros. Vor fi averse şi descărcări electrice pe arii extinse în Maramureş şi Crişana şi local în Transilvania, Banat şi în jumătatea nordică a Moldovei, iar cantităţile de apă vor depăşi în nord-vest şi la munte local 20 l/mp şi izolat 35 l/mp.
Google intentioneaza sa construiasca propria retea wireless, la care sa aiba acces un miliard de oameni
Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de internet. Operatorul celui mai mare motor de cautare pe internet la nivel mondial a dezvoltat o tehnologie wireless pe care spera sa o foloseasca in colaborare cu companii locale din Asia de Sud-Est si Africa Sub-Sahariana, potrivit
Parchetul General: Dan Voiculescu este cel mult un mincinos.Nu poate fi judecat că a colaborat cu Securitatea
Pe 15 mai 2013, procurorii Parchetului General au decis că Dan Voiculescu nu poate fi urmărit penal sub acuzația de fals în declarații în ceea ce privește declarația sa de necolaborare cu Securitatea. Chiar dacă a primit verdict...
VEZI care sunt obiectivele Partidului Mișcarea Populară
După ce a demarat strângerea de semnături pentru înființarea partidului Mișcarea Populară, Fundația Mișcarea Populară a anunțat principalele obiective pe care formațiunea le va susține și care vor fi parte a programului politic...
COD GALBEN de ploi şi vijelii. Ce judeţe sunt afectate
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare nowcasting cod galben de ploi şi intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, valabilă pentru mai multe judeţe din ţară.
TVR 1 - lider de audienţă cu Finala UEFA Champions League
TVR 1 îşi adjudecă locul I, pentru a doua sâmbătă consecutiv, cu Finala UEFA Champions League, disputată de Borussia Dortmund şi Bayern Műnchen, informează un comunicat al televiziunii publice, remis MEDIAFAX.
Roman Polanski: Pilulele anticoncepţionale masculinizează femeile, iar egalitatea între sexe e o tâmpenie
Roman Polanski a declarat la Cannes, unde şi-a prezentat cel mai recent film, "Venus in Fur", că pastilele anticoncepţionale masculinizează femeile iar egalitatea între sexe este "o tâmpenie"
Neymar va semna un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona
Atacantul brazilian Neymar da Silva Junoir, care a anunţat că va juca din sezonul viitor la FC Barcelona, va semna, luni, un contract pe cinci ani cu formaţia catalană.
Dinamo Moscova - Volga 0-0/ Dan Petrescu a ratat prezenta in viitorul sezon al Europa League
Dinamo Moscova a ratat calificarea in viitoarea editie din Europa League, echipa pregatita de Dan Petrescu remizand, scor 0-0, cu Volga. Cum Rubin Kazan a invins cu 2-0 pe FC Krasnodar, Dinamo a incheiat sezonul pe locul 7.
VEDETE DEZBRĂCATE pe covorul roşu la Festivalul de la Cannes | GALERIE FOTO
Festivalul de Film de la Cannes atrage în fiecare an cele mai mari vedete din lumea filmului şi nu numai.
BEŢIVI PERICULOŞI. Doi indivizi AU SPART UŞILE SPITALULUI din Petroşani şi AU BĂTUT un brancardier şi un paznic
Scandal monstru la Spitalul din Petroşani. Doi tineri, localnici, s-au îmbătat criţă, au spart cu pumnii geamurile a două maşini şi s-au dus să se panseze. 

Niciun comentariu: