duminică, 26 mai 2013

Prinţul moştenitor al Belgiei va lua startul unui semi-maraton
Prinţul Philippe, moştenitorul coroanei Belgiei, ia startul, azi, în cursa de 20 km de la Bruxelles.
Jurgen Klopp: "Vom reveni. Le-am spus jucătorilor că vom mai juca o finală"
Antrenorul formaţiei Borussia Dortmund a încercat să îşi îmbărbăteze jucătorii după eşecul dramatic de aseară, din finala Ligii Campionilor cu Bayern Munchen, scor 1-2.
Cât să-ntindem coarda? Reguli de bună purtare în cadrul negocierilor
Vechiul Cod civil nu trata problema negocierii contractelor. Cât priveşte instituţia bunei-credinţe, aceasta nu avea un sediu al materiei, dedicat exclusiv
Bayern Munchen a învins Borussia Dortmund cu 2-1 și a cucerit Liga Campionilor
FC Bayern Munchen a devenit în această seară campioana Europei la fotbal. Bayern a învins în finala de la Londra pe rivala din campionat, Borussia Dortmund, printr-un gol marcat în minutul 88 de olandezul Robben.
ACCIDENT RUTIER pe DN1: Două persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat
Două persoane au fost rănite duminică într-un accident rutier care a avut loc pe DN1, la ieşirea din Huedin, după ce microbuzul cu care se întorceau din Italia şi în care se aflau în total opt pasageri s-a răsturnat în afara şoselei.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 26 mai.
In 2010 a incetat din viata actorul Jean Constantin, cunoscut mai ales pentru rolurile din filmele "Supravietuitorul", "Coana Chirita", "Nea Marin miliardarul", "Eu, tu si Ovidiu", "Toate panzele sus" (n. 21 august 1928). In 1488 a inceput construirea Bisericii "Sf. Gheorghe" de la Voronet, ctitorie a lui Stefan cel Mare. In 1591 s-a incheiat construirea Manastirii "Mihai Voda" din Bucuresti. In 1
Casa cu aspecte multiculturale si amenajare jucausa
Marisa si Peter formeaza un cuplu care a transpus pasiunea de a calatori intr-o casa speciala, tinereasca si plina de culoare. Cei doi au adunat suveniruri din intreaga lume si si-au creat un cuibusor in care toate se imbina intr-un stil jucaus, plin de personalitate.

Niciun comentariu: