duminică, 26 mai 2013

Froch i-a luat centura şi lui Mikkel Kessler
"O2 Arena" a găzduit aseară o super-gală de box. Meciul vedetă a fost cel dintre Carl Froch şi Mikkel Kessler. După o partidă echilibrată, britanicul şi-a îmbogăţit colecţia cu încă o centură.
Report de peste 7,8 milioane de euro la Loto 6/49
Astăzi vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Cum nici joi nu s-a câştigat potul cel mare la Loto 6/49, reportul la categoria I a urcat la peste 7,8 milioane de euro.
Cutremur violent în Uzbekistan
Un seism cu magnitudinea de cel puţin 6 s-a produs duminică în sud-estul Uzbekistanului.
NEWS ALERT. Microbuz răsturnat pe DN1. Mai multe persoane au fost rănite
Doi oameni au fost răniţi azi, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe DN1, la ieşirea din Huedin.
Arafat: S-a ajuns la o explozie de donatori de organe. Finanţarea trebuie adaptată. Irinel Popescu: Ar fi regretabil să fie oprit transplantul din lipsă de finanţare
Secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, în emisiunea "După 20 de ani" difuzată duminică de Pro TV, că România a înregistrat, în primele luni ale anului, o explozie de donatori de organe, iar finanţarea trebuie adaptată acestei noi situaţii.
Actorul Petre Moraru, internat de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău la Teatrul Mic
Actorul Petre Moraru a fost transportat de urgenţă la spital, sâmbătă seară, după ce i s-a făcut rău în sala Teatrului Mic din Capitală, unde asista la spectacolul "Visul unei nopţi de vară".
ATACUL de la LONDRA: Trei noi arestări în cazul militarului decapitat de doi islamişti
Trei bărbaţi, suspectaţi de implicare în uciderea unui soldat, miercuri, la Londra de către doi islamişti, au fost arestaţi sâmbătă, a anunţat Scotland Yard.
Ploi în toată ţara. La munte va NINGE.
Duminica, regiunile intracarpatice vor avea parte de vreme racoroasa si ploi pe arii extinse, iar la munte la altitudini de peste 1800 m sunt posibile precipitatii mixte. In restul tarii, vremea va fi placuta termic, chiar calda pentru data din calendar in Moldova, Dobrogea si Baragan unde soarele se arata generos. Spre dupa-amiaza, insa, se strang norii si se vor semnala averse torentiale, descar

Niciun comentariu: