duminică, 26 mai 2013


Jaf armat la o farmacie din Bucuresti
Un jaf armat a avut loc duminica la o farmaciei din zona Mihai Bravu din Bucuresti. Atacatorul le-a amenintat pe farmaciste cu un pistol cu capse si a cerut substante halucinogene, anunta B1 Tv. Potrivit Mediafax, atacatorul a fost prins de politisti la scurt timp dupa incident.
Gigi Becali va fi adus în boxa acuzaților pentru judecată în dosarul ”Valiza”
Instanța supremă judecă mâine un nou termen al dosarului "Valiza". În fața a cinci judecători va fi adus și Gigi Becali, el fiind citat la Penitenciarul Rahova.
EXCLUSIV PRINT. Spune-mi ce mănânci ca să îţi spun cât vei trăi
Românii s-au obişnuit deja să fie în topuri negative, fie că este vorba de folosirea pastei de dinţi şi a săpunului, sau de automedicaţie.
Atacul din Londra: Principalul suspect in cazul soldatului ucis fusese arestat in Kenya in 2010
Principalul suspect in cazul militarului britanic ucis pe o strada din Londra a fost arestat in 2010 in Kenya, in apropiere de Somalia, politia kenyana suspectandu-l ca vrea sa se alature islamistilor shebab, au anuntat duminica publicatiile britanice, citate de Mediafax.
Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu
Elena Udrea urează PDL "să aibă puterea să strălucească pe scena politică românească" şi "să continue parteneriatele pentru România pe care le-a început cu preşedintele Traian Băsescu".
Gigi Becali, citat la Rahova pentru termenul de luni din dosarul "Valiza"
Dosarul "Valiza", aflat în faza de recurs după ce procurorii anticorupţie au atacat decizia de achitare a inculpaţilor, are termen luni, la un complet de cinci judecători al ICCJ, Gigi Becali fiind citat la Penitenciarul Rahova.
Blaga: Praful şi pulberea se vor alege de cei care cred că pot funcţiona în afara PDL
Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică, la aniversarea PDL, că "praful şi pulberea" se vor alege de cei care părăsesc partidul şi a arătat că oricine îşi are locul în PDL, dar "să vină la muncă".
Preda: Mesajul lui Traian Ungureanu este expresia dispreţului faţă de membrii simpli ai PDL. Se va ivi o oportunitate
Cristian Preda spune că vede în mesajul transmis de Traian Ungureanu "expresia dispreţului faţă de membrii simpli ai PDL", el apreciind totodată că actuala conducere a partidului e o frână pentru politica democratică,iar militanţii merită o soartă mai bună şi speră că se va ivi curând o oportunitate.
AMENINŢAREA lui Blaga: PRAFUL şi PULBEREA se vor alege de cei care cred că pot funcţiona ...
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat duminica, la aniversarea PDL, ca "praful si pulberea" se vor alege de cei care parasesc partidul si a aratat ca oricine isi are locul in PDL, dar "sa vina la munca", potrivit Mediafax. "Nu o data cand ne-a fost greu unii ne-au parasit! Nu s-au inhamat la munca, ne-au parasit si in 2000, erau unii chiar ministri, ne-au parasit pe urma altii. Ce s-a ales de
Care sunt OBIECTIVELE viitorului partid înfiinţat de Mişcarea Populară.
Fundatia Miscarea Populara anunta obiectivele partidului pe care il va infiinta, intre care Parlament unicameral cu maximum 300 de alesi, vot prin corespondenta pentru toti alegatorii, fiscalitate redusa, ajutoare sociale contra munca in folosul comunitatii, comasarea judetelor si comunelor mici, potrivit Mediafax. Conform unui comunicat al funcatiei, in urma consultarilor publice avute cu aderent
Cristian Preda: Mesajul lui TRU, expresia DISPREŢULUI faţă de membrii simpli ai PDL.
Europarlamentarul PDL Cristian Preda spune ca vede in mesajul transmis de Traian Ungureanu "expresia dispretului fata de membrii simpli ai PDL", potrivit Mediafax. "La aniversarea a 20 de ani de la crearea PDL, nu am primit o invitatie de a participa la ceremonii, ci solicitarea de a pleca din partid. Cine nu rade la glumitele spuse de TRU trebuie sa iasa din scena. Vad in mesajul care mi-a fost t
TOP 10 CADOURI EXTRAVAGANTE. Află cine a primit cel mai COSTISITOR DAR din lume | GALERIE FOTO
Uneori a face un cadou este o mai mare bucurie decât atunci când primeşti daruri. Orice regulă de bun simţ spune că preţul unui cadou este mai puţin important decât faptul că a fost cumpărat special pentru tine şi corespunde,...
”Prințesa Clisurii” candidează pentru soțul ei închis
Ani de zile soțului ei i s-a spus „Prințul Clisurii” . Apropiat de Sorin Frunzaverde, Omer Radovancovici a fost șeful celei mai mari grupări de contrabandă cu țigări care acționa în zonă. Asta nu l-a oprit să aibă două mandate...
F1: Nico Rosberg s-a impus la Monte Carlo
Germanul Nico Rosberg, Mercedes AMG, a câştigat astăzi Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco. Rosberg reuşise cel mai bun timp în calificările de la Monte Carlo şi a plecat primul de pe grila de start.
Excluderea lui Chiliman din PNL, aşteptată luni, după un an de conflict deschis cu Antonescu
Excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, din PNL este aşteptată a fi decisă luni în Delegaţia Permanentă a PNL, la un an de la declanşarea publică a conflictului cu actualul lider al partidului, Crin Antonescu, perioadă în care edilul a primit mai multe avertismente din partea acestuia.
Nico Rosberg a câştigat Marele Premiu al Principatului Monaco
Pilotul german al echipei Mercedes, Nico Rosberg, a câştigat, duminică, Marele Premiu al Principatului Monaco, a şasea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, el fiind urmat de piloţii Red Bull, în ordinea Sebastian Vettel - Mark Webber.
Noua problemă a Californiei: Ce poate face cu excedentul bugetar
După ani şi ani în care California s-a confruntat cu deficite bugetare şi reduceri ale cheltuielilor, statul american are acum o nouă problemă, un excedent bugetar neaşteptat care a provocat o dispută legată de cum ar trebui să fie cheltuiţi banii.
FC Utrecht va juca în Liga Europa
Formaţia FC Utrecht a câştigat barajul pentru Liga Europa disputat cu FC Twente, astfel că va evolua în următoarea ediţie a celei de-a doua competiţii europene.
Care sunt secretele de stil ale lui Adele
Persoana care se ocupă de ţinutele lui Adele, Gaelle Paul, a dezvăluit câteva dintre secretele artistei - lenjeria Spanx, care garantează o siluetă fermă, dar şi pasiunea pentru negru, semn al admiraţiei artistei pentru Johnny Cash.
Fergie, apariţie impecabilă la un bal de caritate în Viena. Vedeta de 38 de ani şi-a etalat burtica de gravidă - FOTO
Cântăreaţa Fergie a avut o apariţie impecabilă sâmbătă seara la evenimentul Life Ball din Viena, care este organizat pentru a strânge fonduri pentru persoanele cu HIV/ SIDA; vedeta de 38 de ani şi-a etalat silueta, în ţinute elegante, chiar dacă este însărcinată.
EXCLUDEREA lui Chiliman din PNL, aşteptată luni, după un an de CONFLICT deschis cu Antonescu.
Excluderea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, din PNL este asteptata a fi decisa luni in Delegatia Permanenta a PNL, la un an de la declansarea publica a conflictului cu actualul lider al partidului, Crin Antonescu, perioada in care edilul a primit mai multe avertismente din partea acestuia, potrivit Mediafax. Delegatia Permanenta a PNL urmeaza sa decida asupra propunerii de excludere din p
Formula 1: Nico Rosberg se impune la Monaco
Nico Rosberg (Mercedes - a plecat din pole-position) a castigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, pilotul german fiind urmat de Sebastian Vettel (RedBull) si Mark Webber (RedBull). Pe patru a incheiat Lewis Hamilton, coechipierul lui Rosberg.
Elvetia: 61 de persoane arestate la Berna ca urmare a violentelor din timpul unei parade techno
Politia din Berna a arestat 61 de persoane implicate în actele de violentă care s-au petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în capitala federală elvetiană cu ocazia unei parade techno numite "Tanz Dich Frei" (Elibereaza-te prin dans), transmite AFP.
Liga I: "U" Cluj - Petrolul 2-4. Victorie importantă pentru "găzari"
Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti s-au confruntat azi într-o partidă contând pentru etapa a 33-a a Ligii I. Petrolul a învins cu 4-2 şi speră la locul doi, cu o etapă înainte de finalul campionatului
AUSTRIAC OMORÂT DE UN UNGUR pe o şosea românească. TRAGEDIE pe DN7 Arad-Deva
Un motociclist austriac şi-a găsit sfârşitul, astăzi, pe Drumul Naţional (DN) 7 în urma impactului cu un microbuz condus de un cetăţean maghiar.
Guvernul britanic înfiinţează un grup de lucru pentru combaterea fundamentalismului religios
Guvernul britanic are în vedere constituirea unui nou grup pentru combaterea mesajelor transmise de lideri religioşi musulmani şi alte persoane care ar putea încuraja actele de violenţă, a anunțat executivul de la Londra, la...
Victor Ponta: "Sunt optimist că anul se va încheia cu o creștere de 2,1%"
Este de așteptat ca România să obțină o creștere economică de 2,1% la finalul anului 2013, a declarat premierul Victor Ponta în cadrul unui interviu acordat săptămânalului New Europe.
NEWS ALERT. JAF ARMAT la o farmacie din Bucureşti
Un bărbat a intrat, înarmat cu un pistol, într-o farmacie de pe Șoseaua Mihai Bravu, şi a furat mai multe medicamente, scrie Româna TV.
Vijelii, descărcări electrice şi grindină în Bucureşti şi în patru judeţe
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, azi, o avertizare nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni şi ploi cu caracter de aversă care pot atinge 10 litri/mp valabilă până la ora...
Atacurile asupra militarilor: Pista teroristă, analizată atât la Londra, cât şi la Paris. Hollande: Trebuie să analizăm toate ipotezele
Deschiderea, în Franţa, a unei anchete antiterorism privind agresiunea comisă cu o armă albă împotriva unui militar, la trei zile după moartea unui soldat la Londra, a relansat temerile privind multiplicarea unor atacuri izolate ale militanţilor islamişti în ţările occidentale.
Cabină telefonică tipic londoneză, dezvelită de ambasadorul Marii Britanii la Cluj. Mesajul lui Martin Harris cu ocazia Zilelor municipiului - FOTO
O cabină telefonică tipic londoneză, de culoare roşie, a fost dezvelită, duminică, pe "Aleea Oraşelor Înfrăţite" din Cluj-Napoca, de către ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, şi primarul Emil Boc, cu ocazia Zilelor municipiului.
Diaghilev și Ballets Russes
National Gallery of Art din Washington găzduiește în aceste zile o superbă expoziție, în detalii de o precizie și eleganță copleșitoare, a poveștii celebrei companii Ballets Russes. Aceasta a funcționat între 1909-1929 și a fost impresariată de foarte controversatul Sergei (sau Serge) Diaghilev, un personaj căruia nu-i era străină nicio metodă în tentativa de a-și susține financiar proiectul (a fo
Vosganian: Piperea va fi înlăturat de la conducerea Oltchim dacă nu-şi îndeplineşte ...
Administratorul judiciar al combinatului Oltchim, avocatul Gheorghe Piperea, va fi inlocuit de la conducerea companiei daca nu-si va indeplini obiectivele promise. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Economiei, Varujan Vosganian. Invitat in emisiunea Perspectiva, ministrul a vorbit despre modul in care Oltchim a fost adus pe marginea prapastiei chiar de catre conducerea combinatului, dar si de
Gigi Becali, pomenit la SLUJBA de duminică a bisericii pe care a construit-o în Pipera.
Numele lui Gigi Becali a rasunat duminica in biserica din Pipera, pe care parlamentarul, aflat acum la inchisoare, a finantat-o. Becali a fost pomenit de doua ori de preoti, la o slujba la care au participat mama si una dintre fetele patronului echipei de fotbal Steaua, potrivit b1.ro. Credinciosii care au venit la slujba regreta situatia lui Gigi Becali. Unii spun ca i-au trimis la Penitenciarul
TOPUL celor mai SCUMPE telefoane mobile | GALERIE FOTO
Telefonul mobil a încetat de mult să mai fie doar un dispozitiv folosit pentru comunicații, devenind și un obiect de lux. Persoanele cu posibilități materiale sunt în stare să scotă din buzunar de la câteva sute de mii până la...
F1: Nico Rosberg s-a impus la Monte Carlo
Germanul Nico Rosberg, Mercedes AMG, a câştigat astăzi Marele Premiu de Formula 1 al statului Monaco. Rosberg reuşise cel mai bun timp în calificările de la Monte Carlo şi a plecat primul de pe grila de start.
Cea mai scumpă rețea de metrou din lume va fi construită în 4 ani. Noi am avut nevoie de 11 ani să facem 2 stații
Asemenea interiorului unui hotel de cinci stele, rețeaua de metrou propusă pentru Riad, capitala Arabiei Saudite, va avea alei pavate cu marmură, pereți placați cu aur și bineînțeles, pentru unul dintre cele mai calde locuri de...
TVR 1 - lider de audienţă cu Finala UEFA Champions League
După Finala Eurovision 2013, TVR 1 îşi adjudecă locul I, pentru a doua sâmbătă consecutiv.
Un adolescent din Oregon plănuia un atac în stil Columbine împotriva şcolii sale
Câini special antrenaţi vor participa la căutări într-un liceu din Oregon, în Statele Unite, deoarece unul dintre elevi încerca să îşi atace colegii cu dispozitive explozive, a anunţat poliţia.
Întâlnire pe tema descentralizării: Transferul de competenţe în plan local trebuie însoţit obligatoriu de unul de resurse
Orice proces de transfer de competenţe şi atribuţii în plan local să se facă în mod obligatoriu şi cu un transfer de resurse, au convenit participanţii la o întâlnire pe tema descentralizării organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prilej cu care au fost propuse şi competenţe la nivel local, regional şi central.
CANNES 2013: Filmul "L'inconnu du lac" a câştigat premiul Queer Palm
Filmul "L'inconnu du lac" de Alain Guiraudie a câştigat premiul Queer Palm, dedicat filmelor ce rulează în cadrul Festivalului de la Cannes şi aduc în centrul atenţiei tematica gay, se arată pe site-ul oficial dedicat acestei distincţii.
COD GALBEN de ploi şi vijelii în Capitală şi mai multe judeţe din ţară
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o avertizare nowcasting cod galben de ploi şi intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, valabilă pentru mai multe judeţe din ţară. Capitala şi judeţul Ilfov se află duminică, între orele 16.30 şi 18.00, sub cod galben de furtună.
Obiectivele partidului infiintat de Fundatia Miscarea Populara: Parlament unicameral, vot prin corespondenta si comasarea judetelor
Fundatia Miscarea Populara a anuntat duminica, printr-un comunicat dat presei, obiectivele partidului pe care il va infiinta. Potrivit Mediafax, printre acestea se numara Parlament unicameral cu maximum 300 de alesi, vot prin corespondenta pentru toti alegatorii, fiscalitate redusa, ajutoare sociale contra munca in folosul comunitatii, comasarea judetelor si comunelor mici.
Un adolescent din Oregon plănuia un ATAC în stil Columbine împotriva şcolii sale.
Caini special antrenati vor participa la cautari intr-un liceu din Oregon, in Statele Unite, deoarece unul dintre elevi incerca sa isi atace colegii cu dispozitive explozive, a anuntat politia, citata de CNN. Cu ajutorul unor dispozitive explozive, liste si diagrame, scopul tanarului Grant Acord "era de a modela atacul de la Columbine, cu unele ajustari care l-ar fi facut un si mai mare succes", a

Niciun comentariu: