duminică, 26 mai 2013

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se mentine instabila

RED mark featured as read

Statul ești tu!
Sunt zile în care simt cât de aproape de catastrofă suntem, iar asta e una dintre ele. Cu toate acuzele ce mi s-au adus, cum că nu mi-aș iubi neamul, țara, c-aș fi trădătoare și că-i vorbesc de rău pe români, cu toată ...
Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se mentine instabila
Vremea va fi racoroasa luni in nordul, vestul si centrul tarii si cerul va fi mai mult noros. Vor fi averse si descarcari electrice pe arii extinse in Maramures si Crisana si local in Transilvania, Banat si in jumatatea nordica a Moldovei, iar cantitatile de apa vor depasi in nord-vest si la munte local 20 l/mp si izolat 35 l/mp. In restul teritoriului valorile termice vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, cerul va fi variabil cu innorari trecatoare ziua, dar conditiile de ploaie vor fi reduse.
Bistriţa: Concurs internaţional de gătit gulaş, după reţete ungureşti, româneşti şi vieneze - FOTO
Un număr de 25 de echipe de bucătari din ţară şi din Ungaria au participat, duminică, la un concurs de gătit gulaş organizat de Primăria Bistriţa în Pădurea Schulerwald din oraş, cu ocazia Maialului bistriţean maghiar, gulaşul fiind gătit după reţete ungureşti, româneşti şi vieneze.

TODAY

Udrea: Mişcarea Populară va fi un partid de succes. PDL nu trebuie să-i fie adversar
Deputatul PDL Elena Udrea consideră că Mişcarea Populară va fi un partid de succes şi că PDL nu trebuie să-i fie adversar, ci să se regăsească în acelaşi proiect, împreună şi cu Alianţa DA, formată de FC şi PNŢCD.
PDL a sărbătorit cu mici şi bere 20 de ani de la înfiinţarea partidului
Democrat-liberalii şi-au sărbătorit duminică ziua partidului, cu bere, mici, cârnaţi, muzică, participanţii petrecând în curtea sediului central din Modrogan în pofida ploii.
PS Varsanufie Prahoveanul a slujit la Rahova. Gigi Becali nu a fost prezent
PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, a slujit, duminică, la Penitenciarul Rahova, unde face acest lucru periodic, Gigi Becali nefiind printre deţinuţii care au asistat la această slujbă, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Patriarhiei.
LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER şi NOROC: Numerele extrase duminică, 26 mai
Duminică, 26 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc. La LOTO 6 DIN 49 reportul este în valoare de peste 7,8 milioane de euro, informează Loteria Română.
Bilanţ relaxat.
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat de Agerpres, anunta, pe un ton de curtean bine rulat, ca 'Romania trebuie sa suporte corectii financiare in valoare de aproape 700 de milioane de euro, din cauza neregulilor constatate in urma derularii unor proiecte care au beneficiat de sprijinul financiar al UE'. Faptul, zice ministrul, are parti rele si parti bune. Si unele, si altele se
Bechtel pleacă luni din România: din ce alte ţări a mai fost compania alungată cu scandal.
Bechtel este considerata cea mai mare companie de constructii din SUA. De-a lungul a peste un secol de existenta a construit santiere navale, baraje grandioase, buncare, a asigurat infrastructura pentru mai multe editii ale jocurilor olimpice sau a dat in folosinta sisteme complexe de autostrazi la preturi decente. In istoria Bechtel, aceste realizari s-au impletit cu un sir numeros de esecuri si
FOTBAL EUROPEAN. Rednic s-a calificat în cupele europene după ce Standard a zdrobit-o pe Gent
Standard Liege, formație antrenată de Mircea Rednic, a învins, astăzi, pe Gent, în returul meciului de baraj pentru calificarea în Liga Europa.
PREMIAT la Geneva pentru un sistem de SECURITATE, în ÎNCHISOARE pentru CARDURI CLONATE | VIDEO
Designer de meserie, un tânăr este închis pentru că a proiectat un dispozitiv de clonat carduri bancare, în 2009. Tot el, de data aceasta din spatele gratiilor, a realizat şi un sistem de securitate pentru ATM-uri, pentru care a...
Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti, scor 2-4, în Liga I
Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (2-0), echipa Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XXXIII-a, penultima, a Ligii I.
Norvegia şi Belarus, adversarele României în preliminariile CE de handbal feminin din 2014
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa a 6-a, alături de Norvegia şi Belarus, în preliminariile Campionatului European din 2014, la tragerea la sorţi de la Veszprem.
Baconschi: Nu mai sper nimic de la PDL, putregaiul intern e prea mare, corpul nu mai poate fi operat
Fostul ministru de externe Teodor Baconschi apreciază pe Facebook că Traian Ungureanu i-a transmis un mesaj într-un limbaj nedemn de un om cu pretenţii de intelectual şi menţionează că el nu mai speră nimic de la PDL, susţinând că "putregaiul intern e prea mare", iar corpul nu mai poate fi operat.
Bărbat prins în Capitală după ce a ameninţat cu pistolul o farmacistă, pentru a primi analgezice
Un bărbat cunoscut ca fiind consumator de droguri a fost prins de poliţiştii bucureşteni, duminică, la scurt timp după ce a intrat, înarmat cu un pistol cu aer comprimat, într-o farmacie de pe Şoseaua Mihai Bravu şi a obligat-o pe farmacistă să-i dea trei fiole cu un analgezic puternic.
Blaga: Băsescu şi Stolojan ne-au învăţat ce înseamnă să treci peste orgolii şi mândrie pentru ţară
Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat duminică la sărbătorirea zilei partidului că sub conducerea lui Traian Băsescu PDL a obţinut cele mai mari succese electorale şi că actualul şef al statului şi Theodor Stolojan i-au învăţat pe democrat-liberali "ce înseamnă să treci peste orgolii" pentru ţară.
Udrea: Mişcarea Populară va fi un partid de succes. PDL nu trebuie să-i fie adversar.
Deputatul PDL Elena Udrea considera ca Miscarea Populara va fi un partid de succes si ca PDL nu trebuie sa-i fie adversar , ci sa se regaseasca in acelasi proiect, impreuna si cu Alianta DA, formata de FC si PNTCD, potrivit Mediafax. "Cred ca Miscarea Populara va fi o formatiune politica de succes pentru ca porneste cu un electorat pe care il are: simpatizantii lui Traian Basescu la care se adauga
Bărbatul care a JEFUIT o farmacie pentru medicamente a fost prins.
Un barbat cunoscut ca fiind consumator de droguri a fost prins de politistii bucuresteni, duminica, la scurt timp dupa ce a intrat, inarmat cu un pistol cu aer comprimat, intr-o farmacie de pe Soseaua Mihai Bravu si a obligat-o pe farmacista sa-i dea trei fiole cu un analgezic puternic, potrivit Mediafax. Reprezentantii Politiei Capitalei au declarat ca incidentul s-a produs in jurul orei 11.00. B
Udrea: PDL să continue parteneriatele pentru România începute cu Traian Băsescu.
Elena Udrea ureaza PDL "sa aiba puterea sa straluceasca pe scena politica romaneasca" si "sa continue parteneriatele pentru Romania pe care le-a inceput cu presedintele Traian Basescu", potrivit Mediafax. "Urez PDL sa aiba puterea sa straluceasca pe scena politica romaneasca, asa cum a facut-o pana acum si sa-si construiasca viitorul, sa se mandreasca cu ceea ce a facut partidul in Romania, sa con
Baconschi: Nu mai sper nimic de la PDL. Putregaiul intern e prea mare..
Fostul ministru de externe Teodor Baconschi apreciaza pe Facebook ca Traian Ungureanu i-a transmis un mesaj intr-un limbaj nedemn de un om cu pretentii de intelectual. Baconschi spune ca nu mai spera nimic de la PDL, pentru ca "putregaiul intern e prea mare", iar corpul nu mai poate fi operat, potrivit Mediafax. "Fostul meu prieten, Traian Ungureanu, ne invita pe mine si pe Cristian Preda sa pleca

Niciun comentariu: