duminică, 26 mai 2013

POLIŢIŞTI ARESTAŢI pe motiv că AU BĂTUT UN PROCUROR DNA
Curtea de Apel Bucureşti a decis arestarea a trei poliţiști din Constanţa, după ce procurorii Parchetului General au stabilit că ar fi agresat un procuror DNA din Bucureşti.
Trei poliţişti de la BCCO Constanţa, arestaţi după ce ar fi bătut un anchetator sub acoperire
Trei poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa, acuzaţi de lipsire de libertate şi violenţe împotriva unui anchetator sub acoperire, au fost arestaţi după ce au fost audiaţi de procurorii instanţei supreme, informează surse judiciare.
MARATONUL DE LA BOSTON: Mii de oameni au alergat ultimii kilometri ai cursei
Mii de alergători şi susţinătorii lor au ieşit pe străzile din Boston, sâmbătă, în pofida ploii, pentru a încheia maratonul pe care mulţi nu au reuşit să îl termine la 15 aprilie din cauza exploziei a două bombe în apropierea liniei de sosire, potrivit presei americane.
REPORTAJ: Grădina din curtea şcolii sau cum învaţă copiii să cultive hrană sănătoasă - GALERIE FOTO
În grădina din spatele unei şcoli bucureştene se cultivă salată, roşii, căpşuni şi cam tot ce se găseşte în piaţă zilele acestea, gospodarii fiind copii de 8-12 ani, toţi la fel de entuziasmaţi de ce învaţă şi, mai ales, de masa la comun cu meniu alcătuit din ce au cules, care încheie ziua de lucru.
Romsilva introduce o noua metoda de teledetectie pentru depistarea taierilor ilegale de arbori
Regia Nationala a Padurilor - Romsilva a introdus o noua metoda de teledetectie pentru depistarea taierilor ilegale de arbori prin care poate fi comparata situatia actuala a unei paduri cu cea inregistrata in urma cu 5 ani.
POLIŢIŞTI ARESTAŢI pe motiv că AU BĂTUT UN PROCUROR DNA
Înalta Curte de Casație și Justiție a decis arestarea a trei polițiști din Constamța, după ce au stabilit că ar fi agresat un procuror DNA din București.
Dragnea vrea ca primarii să fie stăpâni peste ordine publică și circulație
Vicepremierul Liviu Dragnea este de părere că edilii ar trebui să aibă în subordine ordinea publică şi circulaţia, cu o implicare mai mare din partea Jandarmeriei. El a precizat că, altfel, nu se mai justifică existența Poliției...
Sever Voinescu: PDL va plăti SCUMP eroarea de a se fi debarasat de șeful statului
Foarte mulți dintre membrii PDL nemulțumiți de conducerea partidului se vor alătura Mișcării Populare pentru Traian Băsescu, spune democrat-liberalul Sever Voinescu.
Brandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima dată în România.
Brandon Bays, expert in vindecare holistica si autoarea best-seller-ului 'Calatoria', vine pentru prima data in Romania pentru a sustine seminarul "Journey Intensive". In cadrul seminarului, Brandon Bays va preda metoda de vindecare si de dezvoltare personala 'Calatoria', pentru care a devenit faimoasa in intreaga lume. Carte scrisa de Brandon Bays, The Journey ("Calatoria") in care este prezentat
Hezbollah: Introducerea noastră pe lista UE a grupărilor teroriste nu are nicio valoare.
Liderul miscarii siite libaneze Hezbollah, Hassan Nasrallah, a apreciat, sambata, drept lipsita de importanta intentia Uniunii Europene de a inscrie aripa sa militara pe lista organizatiilor teroriste. "De mult timp suntem pe lista organizatiilor teroriste. Aceasta nu este altceva decat cerneala pe o foaie de hartie, iar aceasta nu schimba nimic", a declarat el. Franta va propune ca aripa militara
Captură record, în Franţa, de aspirină contrafăcută provenind din China
Aproximativ 1,2 milioane de pliculeţe de aspirină contrafăcută provenind din China au fost confiscate în mai într-un port francez, aceasta fiind "cea mai importantă captură de medicamente contrafăcute realizată vreodată de serviciile vamale din Franţa şi din UE", a anunţat Ministerul Economiei.
REPORTAJ: Grădina din curtea şcolii sau cum învaţă copiii să cultive hrană sănătoasă
În grădina din spatele unei şcoli bucureştene se cultivă salată, roşii, căpşuni şi cam tot ce se găseşte în piaţă zilele acestea, gospodarii fiind copii de 8-12 ani, toţi la fel de entuziasmaţi de ce învaţă şi, mai ales, de masa la comun cu meniu alcătuit din ce au cules, care încheie ziua de lucru.
Sever Voinescu: Foarte mulţi nemulţumiţi din PDL vor adera la Mişcarea Populară, pentru Băsescu
Fostul vicepreşedinte al PDL Sever Voinescu a declarat pentru MEDIAFAX că foarte mulţi dintre membrii PDL nemulţumiţi în prezent de conducerea partidului se vor alătura Mişcării Populare pentru Traian Băsescu, iar "PDL va plăti astfel scump eroarea de a se fi debarasat" de şeful statului.
ProTV se pregăteşte de "Patru nunţi şi-o provocare"
"Patru nunţi şi-o provocare" este emisiunea pe care ProTV o propune mirilor, în această vară, informează un comunicat al postului de televiaiune remis MEDIAFAX.
Arafat: S-a ajuns la o explozie de donatori de organe. Finantarea trebuie adaptata/ Seful Clinicii de transplant hepatic: Ar fi regretabil sa fie oprit transplantul din lipsa de finantare
Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de Pro TV, ca Romania a inregistrat, in primele luni ale anului, o explozie de donatori de organe, iar finantarea trebuie adaptata acestei noi situatii, transmite Mediafax.
VIDEO Marele premiu la extragerea Loto 6/49 de duminica a ajuns la 7,8 milioane de euro
Duminica, 26 mai, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49 reportul este in valoare de peste 7,8 milioane de euro, informeaza Loteria Romana. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 34,1 milioane lei (peste 7,8 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,23 milioane
Froch i-a luat centura şi lui Kessler, iar acum îl cheamă în Anglia pe Ward | VIDEO
"O2 Arena" a găzduit aseară o super-gală de box. Meciul vedetă a fost cel dintre Carl Froch şi Mikkel Kessler. După o partidă echilibrată, britanicul şi-a îmbogăţit colecţia cu încă o centură.
Nave guvernamentale chineze, din nou în apele teritoriale nipone
Trei nave guvernamentale chineze au intrat duminică în apele teritoriale ale insulelor Senkaku din Marea Chinei de Est, disputate cu Japonia, a anunţat paza de coastă niponă, preluată de AFP.

Niciun comentariu: