luni, 24 iunie 2013

A refuzat internarea în spital şi a murit lovit de tren
Un bărbat de 37 de ani, în stare de ebrietate, a fost găsit decedat, fiind călcat de tren luni dimineaţă, la ieşirea din Mediaş spre Aţel, a anunţat Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.
Steaua a aflat cu ce adversari ar putea juca în preliminariile Ligii Campionilor
Dacă nu vor fi suspendați de UEFA, steliștii ar putea da peste adversari ușori în turul al doilea preliminar din Liga Campionilor.
Doi adolescenţi au tâlhărit un taximetrist
Unul dintre minori era din Craiova, iar celălalt din comuna doljeană Caraula. Ei au fost arestaţi preventiv.
Simona Halep a urcat pe locul 32 în ierarhia mondială WTA
Simona Halep este de azi, pe locul 32 în clasamentul mondial WTA, cea mai bună poziție ocupată de româncă în cariera ei de până acum în competiția de simplu feminin. Grație câștigării celor două turnee de tenis din Nuremberg și din ‘s-Hertogenbosch, Simona Halep a reușit să urce 13 poziții în clasamentul WTA, ajungând pe locul 32, cea mai bună poziție în ierarhia mondială din cariera româncei. În
Washingtonul exprimă dezamăgirea că Edward Snowden nu a fost arestat în Hong Kong
Statele Unite au exprimat dezamăgirea că autorităţile din Hong Kong nu l-au arestat pe fostul consultant NSA Edward Snowden, care se află la Moscova.
Nelson Mandela rămâne în STARE CRITICĂ. Preşedintele sud-african: Medicii fac tot posibilul pentru confortul lui
Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, în vârstă de 94 de ani, internat de peste două săptămâni cu infecţie pulmonară, este în continuare în stare critică, anunţă preşedintele Jacob Zuma.
SUPERLUNA: Fenomenul astronomic, în imagini spectaculoase din lume - GALERIE FOTO
O "aproape" SuperLună, fenomen astronomic în timpul căruia Luna Plină se află la cea mai mică depărtare de Terra, a fost vizibilă duminică în toată lumea, oferind peisaje spectaculoase .
CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN TURISMUL ROMÂNESC: Numărul românilor morţi în Muntenegru a ajuns la 19. Guvernul verifică dacă firma de transport a respectat condiţiile de siguranţă - LIVE
Cel puţin 19 persoane au murit, iar alte patru sunt în stare critică, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, relatează site-ul postului B92. Guvernul anunţă că va iniţia rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului din Muntenegru a respectat toate prevederile legale de siguran
ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Guvernul verifică firma al cărei autocar s-a răsturnat . Ponta le transmite condoleanţe familiilor victimelor
După accidentul din Muntenegru în care, după ultimele date, au murit 19 români aflaţi într-un circuit turistic, Guvernul a anunţat astăzi că "va iniţia rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului a respectat toate prevederile lagate de siguranţă"
Femeia luată de apele râului Argeş, alături de doi nepoţi ai ei, găsită moartă de un pescar
Femeia de 27 de ani care a fost luată de apele râului Argeş, alături de doi nepoţi ai ei, un băiat de şapte ani şi o fată de 11 ani, care ulterior au fost recuperaţi din apă, dar au murit la spital, a fost găsită moartă, luni dimineaţă, de către un pescar, transmite corespondentul MEDIAFAX.
VIDEO. Cântăreţul de blues Bobby Bland a murit la vârsta de 83 de ani
Cântăreţul Bobby "Blue" Bland, un pionier al stilului modern soul-blues, a murit duminică, la vârsta de 83 de ani, a anunţat presa din Memphis, informează Reuters.
VIDEO - Primul om care a traversat Marele Canion din SUA pe sârmă
Nik Wallenda, acrobatul supranumit "regele mersului pe sârmă la mare înălţime", a traversat, duminică, Marele Canion din SUA fără echipament de protecţie, stabilind un nou record, informează Discovery Channel, care a transmis în direct evenimentul.
Filmul de animaţie "Universitatea monştrilor" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Filmul de animaţie "Universitatea monştrilor/ Monsters University", în regia lui Dan Scanlon, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, cu încasări de 82 de milioane de dolari, informează Reuters.
Simona Halep, cea mai bună clasare din carieră, după câştigarea turneelor WTA de la Nurnberg şi 's-Hertogenbosch
Jucătoarea de tenis Simona Halep a urcat în urma victoriei obţinute în finala turneului de la 's-Hertogenbosch, de pe poziţia 45 pe locul 32 WTA, cu 1.540 de puncte, aceasta fiind cea mai bună clasare din cariera sportivei de 21 de ani, informează site-ul wtatennis.com.
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Silviu Purcărete - cel mai bun spectacol la festCO 2013
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Silviu Purcărete, a primit premiile pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie la gala Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2013, care a avut loc duminică, la sala Radu Beligan a 

Niciun comentariu: