luni, 24 iunie 2013


Un bătrân era să rămână fără ECONOMIILE de o VIAȚĂ după ce a invitat două TINERE în apartamentul său
Omul în vârstă de 75 de ani din Suceava a vrut să cumpere o plapumă de la două femei pe care le-a întâlnit în fața blocului. Ospitalier, acesta le-a invitat în casă și le-a pus masa, însă drept răsplată, tinerele i-au furat...
Se scumpesc alimentele din august
Tarifele la gaze vor fi majorate de la 1 iulie, iar efectele acestei scumpiri se vor vedea în preţul plătit de consumatorii români pentru alimente, începând cu luna august.
Gest incredibil făcut de muntenegreni. Au donat sânge pentru românii răniți în accident
Zeci de cetățeni din Muntenegru au mers să doneze sânge la spital, după ce au văzut la televizor, tragedia în care 19 români și-au pierdut viața, în accidentul de autocar. Gest incredibil făcut de muntenegreni. Aceștia au mers în număr mare la spitalul din Podgorița, unde sunt internați 28 de români răniți în accidentul de autocar de duminică seară. Localnicii au dorit ca prin gestul lor să ajute
Experţi: Edward Snowden reprezintă un "cadou" pentru serviciile secrete ruseşti
Fostul consultant al CIA Edward Snowden, autorul dezvăluirilor senzaţionale cu privire la supravegherea electronică practicată de Statele Unite, prezintă un mare interes pentru serviciile secrete ruseşti, care, fără îndoială, l-au interogat deja, apreciau luni experţi de la Moscova.
SPAŢIILE DE BIROURI din Bucureşti: Capitala, în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a birourilor
Bucureştiul se află în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spaţiilor de birouri în ultimul an, cu o scădere de 6,1% în trimestrul unu comparativ cu acelaşi interval din 2012, potrivit CBRE.
ACCIDENTUL din Muntenegru: Opt victime sunt din Curtea de Argeş. Doar despre două se ştie că sunt în viaţă
Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Argeş, doar despre două ştiindu-se că sunt în viaţă, internate în spitalul din Podgoriţa, celelalte şase fiind fie la Terapie Intensivă, fie decedate.
CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN TURISMUL ROMÂNESC: Numărul românilor morţi în Muntenegru a ajuns la 19. Ce spune directorul agenţiei de turism care a organizat circuitul - LIVE
Cel puţin 19 persoane au murit, iar alte patru sunt în stare critică, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, relatează site-ul postului B92. Guvernul anunţă că va iniţia rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului din Muntenegru a respectat toate prevederile legale de siguran
FABRICA DE IDEI. Tinerii de la Politehnică au reinventat sensul cuvântului "donaţie"
Freemble a câştigat în luna mai premiul pentru cea mai bună prezentare “Best Pitch”, obţinând cele mai multe voturi la “hackathon-ul” - un maraton de programare de 24 de ore, pentru dezvoltare de idei de afaceri - Innovation Labs.
Steaua, informată oficial despre Sentinţa în “Dosarul Valiza”. Ce anunţă UEFA
Echipa Steaua va alfa luni, la ora 13.00, care este decizia Comisiei de Disciplină a UEFA în „Dosarul Valiza”.
ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Ponta va conduce celula de criză din MAE. Primele concluzii oficiale, la ora 18.00
Premierul Victor Ponta va conduce, în lipsa ministrului Titus Corlăţean, celula de criză creată în Ministerul Afacerilor Externe după accidentul rutier din Muntenegru. După reunirea celulei de criză, la ora 18.00, Ponta va anunţa oficial şi primele concluzii ale autorităţilor române.
Tragere la sorţi Champions League 2013 - 2014. Posibilii adversari ai Stelei
Astăzi are loc tragerea la sorţi a turului doi preliminar a Champions League 2013 - 2014. Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi a turului doi preliminar.
Steaua poate întâlni adversari din Bosnia, Albania, Muntenegru sau Macedonia, în turul 2 preliminar
Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor şi poate întâlni campioana Bosniei-Herţegovina, FK Zeljeznicar, campioana Albaniei, KS Skenderbeu, campioana Maltei, Birkirkara FC, campioana Macedoniei, FK Vardar, sau campioana Muntenegrului, FK Sutjeska.
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Purcărete, cel mai bun spectacol la Festivalul Comediei Româneşti
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Silviu Purcărete, a primit premiile pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie la gala Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2013, care a avut loc duminică, la sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie din Bucureşti, informează organizatorii.
Prima bancă americană care se extinde în Irak: Citigroup "încearcă apa cu degetul"
Citigroup a devenit prima bancă americană care se extinde în Irak, pariind pe perspectivele economice pe termen lung ale unei ţări bogate în petrol, care este încă în curs de reconstrucţie după război.

Niciun comentariu: