luni, 24 iunie 2013


ACCIDENT MUNTENEGRU. Directorul Mareea Travel: transportatorul este RESPONSABIL.
Directorul Mareea Travel, Marius Usturoiu, a precizat, ca responsabilitatea pentru pagubele produse in urma accidentului din Muntenegru apartine transportatorului, Gregory Tour, conform contractului incheiat de acesta cu agentia de turism, transmite Mediafax. Una dintre prevederile contractului incheiat de Gregoy Tour, operatorul autocarului implicat in accidentul din Muntenegru, si Mareea Travel,
USL îl propune pe diplomatul Lilian Zamfiroiu la şefia ICR. Severin pentru Gândul: "Rolul preşedintelui e de manager, nu de a-şi promova un cult al personalităţii"
După forţarea demisiei lui Andrei Marga de la şefia Institutului Cultural Român, USL a agreat numele lui Lilian Zamfiroiu pentru a prelua preşedinţia instituţiei. Propunerea ca diplomatul Lilian Zamfiroiu să fie noul preşedinte al ICR a fost confirmată pentru gândul de senatorul PSD Georgică Severin, şeful Comisiei de Cultură din Senat.
Tragere la sorţi Europa League 2013 - 2014. Adversarele echipelor româneşti
Astăzi, de la ora 14:00, are loc tragerea la sorţi ale primelor două tururi preliminare ale Europa League 2013 - 2014. Astra intră în competiţie în primul tur preliminar. Pandurii şi Petrolul intră în competiţie în turul doi preliminar.
Giurgiu: Trupul nensufleţit al femeii luate de apele râului Argeş a fost găsit de un pescar
Cei doi copii de 7, respectiv 11 ani şi mătuşa acestora în vârstă de 24 de ani, luaţi duminică de apele râului Argeş, au decedat, trupul femeii fiind găsit luni de un pescar.
Cum arată orașul din COREEA DE NORD inclus pe lista monumentelor UNESCO | GALERIE FOTO
Națiunile Unite a introdus, ieri, orașul nord-coreea Kaesong pe lista monumentelor incluse în patrimoniului mondial, potrivit BBC.
Prahova: Trafic intens pe DN 1 Braşov - Bucureşti
Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, pe DN 1, pe sensul de coborâre dinspre Braşov către Bucureşti, în condiţiile în care mii de turişti care şi-au petrecut minivacanţa de Rusalii la munte se întorc...
Parchetul General face anchetă în cazul accidentului din Muntenegru
Parchetul General s-a sesizat din oficiu în cazul accidentului din Muntenegru, soldat cu decesul şi rănirea mai multor cetăţeni români, şi va cere autorităţilor muntenegrene sprijinul pentru efectuarea anchetei.
PRIMA IMAGINE cu Angelo, băieţelul cântăreţei Adele | FOTO
În ultimele opt luni, de când Adele a devenit mămică paparazzii au tot încercat să surprindă în fotografii chipul bebeluşului, dar fără succes. Adele a fost foarte protectivă cu privire la imaginea fiului său.
Mazda3 a schimbat prefixul
Mazda3, cel mai bine vândut model al producătorului japonez, aniversează mâine zece ani de viaţă! În urmă cu un deceniu, pe 25 iunie 2003, prima Mazda3 a ieşit de pe linia de producţie de la Hofu, Japonia.
Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru șefia ICR
Lilian Zamfiroiu este propunerea USL pentru șefia ICR, după demisia lui Andrei Marga de săptămâna trecută. Președintele Comisiei pentru cultură și media de la Senat, social-democratul Georgică Severin a afirmat că propunerea va...
Mercedes-Benz Vito, „soldatul universal”
În plină criză, producătorul german Mercedes vine cu o ofertă demnă de luat în seamă pentru modelul Vito, o maşină cu adevărat universală. Varianta Combi are preţuri începând de la 22.013 euro + TVA, în timp ce varianta Furgon...
Ce a făcut un român ULTIMA zi de muncă la un service AUTO. Șefii săi au rămas cu GURA căscată
Tânărul, în vârstă de 33 de ani, este căutat de polițiști după ce s-a “servit” cu o mașină luxoasă pe care o reparase chiar el în urmă cu o săptămână, dar și cu alte unelte indispensabile pentru afacerea șefilor...
Două inimioare bolnave cărora soarta le-a surâs. Narcisa şi Matei s-au întors acasă vindecaţi după ce au fost operaţi pe cord
Narcisa e nascuta pe 21 aprilie si a ajuns in Sectia de terapie intensiva nou-nascuti de la Marie Curie cand avea doar 13 zile de viata. O viata deja chinuita pentru ca s-a nascut cu o malformatie cardiaca grava (coarctatie de...
COPILĂRIE DE VEDETĂ. Nadia şi cele 3 ceasuri rele din care a scăpat cu viaţă
Primii ani din viaţa celei mai mari sportive din istoria României au fost marcaţi de momente de cumpănă. Legendara gimnastă a fost aproape de moarte, dar destinul i-a fost favorabil
Steaua va juca cu FK Vardar Skopje în Liga Campionilor
Steaua București va juca în turul doi preliminar la Ligii Campionilor la fotbal, cu echipa FK Vardar Skopje din Macedonia. Steaua a re parte de un adversar modest și accespibil în preliminariile Champions League. În urma tragerii la sorți de luni, de la Nyon, pentru primele două tururi ale Champions League şi Europa League, Steaua va juca cu FK Vardar Skopje. Primul meci va avea loc la București p
Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia şi China: "Ar putea exista consecinţe în cazul Snowden"
Secretarul de Stat american, John Kery, ameninţă Rusia şi China că ar putea exista "consecinţe" din cauza deciziei de a nu-l aresta pe fostul consultant NSA Edward Snowden.
George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor", s-a căsătorit
Cineastul american George Lucas, creatorul francizei "Războiul Stelelor/ Star Wars", s-a căsătorit weekendul trecut cu logodnica sa, Mellody Hobson.
Liga Campionilor: STEAUA va întâlni echipa FK Vardar Skopje în turul doi. LISTA MECIURILOR din primele două tururi preliminare
Echipa Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.
Edward Snowden reprezintă un "cadou" pentru serviciile secrete ruseşti - experţi
Fostul consultant al CIA Edward Snowden, autorul dezvăluirilor senzaţionale cu privire la supravegherea electronică practicată de Statele Unite, prezintă un mare interes pentru serviciile secrete ruseşti, care, fără îndoială, l-au interogat deja, apreciau luni experţi de la Moscova, relatează AFP.
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf probabil va fi judecat pentru înaltă trădare
Fostul preşedinte pakistanez Pervez Musharraf trebuie judecat pentru înaltă trădare, afirmă premierului Pakistanului, Nawaz Sharif, citat de BBC News online.
Fratele lui Amy Winehouse dezvăluie adevăratul motiv al morţii vedetei
Fratele cântăreţei britanice Amy Winehouse, Alex Winehouse, a declarat că vedeta a murit din cauza bulimiei, nu din pricina consumului excesiv de droguri şi alcool, potrivit thesun.co.uk.
Tragere la sorţi Europa League 2013 - 2014. Posibilii adversari ai echipelor româneşti
Astăzi, de la ora 14:00, are loc tragerea la sorţi ale primelor două tururi preliminare ale Europa League 2013 - 2014. Astra intră în competiţie în primul tur preliminar. Pandurii şi Petrolul intră în competiţie în turul doi preliminar.
Prima bancă americană care se extinde în Irak
Citigroup a devenit prima bancă americană care se extinde în Irak, pariind pe perspectivele economice pe termen lung ale unei ţări bogate în petrol, care este încă în curs de reconstrucţie după război.
Casa în care a murit Al Capone, vândută pentru 7,5 milioane de dolari
Locuinţa pe care Al Capone o deţinea în The Palm Island, Florida, şi în care acesta a şi murit, a fost vândută pentru suma de 7,5 milioane de dolari, informează dailymail.co.uk.
Dezvăluiri despre moartea lui Amy Winehouse, de la fratele ei: Vedeta nu ar fi murit din cauza abuzului de alcool
Fratele cântăreţei britanice Amy Winehouse, Alex Winehouse, a declarat că vedeta a murit din cauza bulimiei, nu din pricina consumului excesiv de droguri şi alcool.
Liga Campionilor: STEAUA va întâlni echipa FK Vardar Skopje în turul doi
Echipa Steaua va întâlni formaţia FK Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, s-a stabilit, luni, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.
Premierul Victor Ponta conduce Celula de criză convocată la MAE ca urmare a accidentului din Muntenegru, iar la ora 18.00 va avea loc o şedinţă a acesteia, informează Ministerul de Externe.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: