luni, 24 iunie 2013


Victor Hănescu, bătut măr de Roger Federer la Wimbledon
Victor Hănescu a fost eliminat în primul tur al probei de simplu masculin de la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlam al anului, de elvețianul Roger Federer. Victor Hănescu, revenit pe iarba londoneză, după un an de pauză, a fost bătut măr de elvețianul Roger Federer, cap de serie numărul trei. Românul a jucat foarte slab în fața elvețianului, pierzând meciul în trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-0
Ministerul de Externe se ”laudă„ cu măsurile luate în cazul accidentului din Muntenegru
Ca urmare a criticilor venite din partea mass-media, în legătură cu lentoarea și măsurile întârziate luate de MAE, ministerul precizează ce demersuri a luat în cazul tragicului accident românesc din Muntenegru. Ministerul Afacerilor Externe spune ă de când a fost notificat oficial de producerea accidentului din Muntenegru, a întreprins următoarele acţiuni: Duminică, 23 iunie, în jurul orei 21.30,
Un copil de nouă ani şi unchiul acestuia, căutaţi de pompieri după ce au dispărut într-un lac
Un copil de nouă ani şi unchiul acestuia de 30 de ani sunt căutaţi, luni, de pompieri, pe un lac de lângă localitatea braşoveană Făgăraş, după ce au dispărut în apă în timp ce se aflau la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni.
FOTO+VIDEO. Cum se vede lumea din Taipei 101, a patra cea mai înaltă clădire din lume
Taipei 101, numită astfel după numărul de etaje situate deasupra solului, este a patra cea mai înaltă clădire din lume.
Noul produs la care lucreză Facebook le este destinat utilizatorilor de smartphone-uri şi tablete
Facebook lucrează la un serviciu de agregare de ştiri, precum Flipboard sau Pulse.
Edward Snowden probabil a părăsit Rusia
Edward Snowden, fostul consultant NSA acuzat de spionaj de către Washington, a părăsit deja Rusia, afirmă o sursă oficială citată de agenţia Interfax.
Adrian Ungur eliminat de Benoit Paire, în primul tur la Wimbledon
Tenismenul Adrian Ungur, locul 94 ATP, a fost învins, luni, cu scorul de 4-6, 6-4, 3-6, 1-6, de francezul Benoit Paire, locul 27 ATP şi cap de serie numărul 25, în primul tur al turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al sezonului, după un meci care a durat o oră şi 51 de minute.
Poliţişti români, la Albena şi Nisipurile de Aur pe perioada verii
Poliţişti români, vorbitori de limbă bulgară, vor fi detaşaţi în perioada 1 iulie - 31 august în staţiunile Albena şi Nisipurile de Aur pentru a veni în întâmpinarea nevoilor cetăţenilor români alături de colegii bulgari, se arată într-un comunicat remis, luni, MEDIAFAX.
Circulaţia rutieră dinspre Braşov spre Bucureşti, deviată pe DN 1 A
Circulaţia rutieră pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti este deviată, luni după-amiază, pe DN 1 A, din cauza numărului mare de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut weekend-ul la munte revin în Capitală.
Tragerea la sorţi a LIGII EUROPA: Care sunt adversarele echipelor româneşti
Astăzi a avut loc tragerea la sorţi ale primelor două tururi preliminare ale Europa League 2013 - 2014. Adversarele echipelor româneşti sunt:
LOTO, LOTO 6 din 49. Numerele extrase duminică, 23 iunie, la LOTO. Nu s-a câştigat la cat. I a LOTO 6 din 49
Aici găseşti numerele extrase la LOTO duminică, 23 iunie. Nu s-a câştigat la LOTO 6 din 49.
A ÎNCEPUT! Hănescu - Federer, în primul tur la Wimbledon. Al nostru e măcelărit! | LIVE
Românul Victor Hănescu, locul 47 ATP, dă piept astăzi cu elveţianul Roger Federer, numărul trei mondial, în primul tur la Wimbledon. Meciul a început la ora 15.11!
Steaua, Pandurii, Petrolul și Astra și-au aflat adversarele din cupele europene
Echipele de fotbal Steaua Bucureşti, Petrolul Ploieşti, Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu şi-au aflat azi adversarele din tururile preliminare ale cupelor europene.
De ce nu este indicat să mâncaţi friptură cu cartofi. Iată cum asociaţi corect alimentele
Alimentele nu se digeră toate cu aceeaşi repeziciune, iar enzimele folosite de organism în acest proces diferă de la un tip de mâncare la altul, astfel încât combinarea lor incorectă duce la „războaie” între enzime.
Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc, marele premiu la festCO
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Silviu Purcărete, a primit premiile pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie la gala Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2013, care a avut loc duminică, la sala Radu Beligan a...
Nikolici: „Așteptăm doar un răspuns pozitiv din partea UEFA”
Stefan Nikolici, atacantul echipei Steaua, este mulțumit de adversarul pe care îl vor întâlni „militarii” în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.
TRAGEDIA DIN MUNTENEGRU. Ministerul de Interne VA TRANSPORTA MORȚII ACASĂ
Ministerul Afacerilor Interne a anunțat că a luat toate măsurile pentru ca cei decedați în teribilul accident din Muntenegru să fie transportați acasă, după sosirea în țară cu avionul.
Nadia Comăneci a premiat campionii naționali la înot
Ultima zi a Campionatelor Naţionale de înot a adus rezultate normale.
Statele europene se luptă să scape de băncile naţionalizate
Executivul de la Madrid analizează toate opţiunile privind vânzarea a două bănci naţionalizate, Catalunya Banc şi NCG Banco, înainte ca valoarea activelor acestor instituţii de credit să scadă şi mai mult.
Avionul pe ruta Moscova-Havana a decolat fără Snowden la bord
Fostul consultant CIA Edward Snowden, care a dezvăluit presei un important program de supraveghere electronică folosit de serviciile secrete americane, nu se află la bordul avionului companiei Aeroflot care a decolat azi...
Președintele Băsescu a trimis un mesaj de condoleanțe familiilor celor decedați în accidentul din Muntenegru
Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis un mesaj de condoleanțe familiilor cetățenilor români care au murit în accidentul rutier petrecut duminică, 23 iunie a.c., în Muntenegru.
Părintele legendarei MITRALIERE Kalaşnikov este la terapie intensivă. INCREDIBILUL destin al POETULUI care a inventat faimoasa ARMĂ /VIDEO
„Nu-mi place să văd că tot felul de criminali trag cu armele mele. Am creat arme cu scopul de a apăra societatea noastră"...
TRAGEDIA din Muntenegru. Vicepreședintele Parlamentului: "Imaginile mă vor urmări toată viața"
Printre zecile de oameni care au participat la operațiunea de salvare a turiștilor români aflați în autocarul care s-a prăbușit ieri în Muntenegru s-a aflat și vicepreședintele parlamentului, Suljo Mustafić.
SCRISOARE DESCHISĂ: ”Stimate domnule Primar, nu vă mai bateți joc de acest oraș!”
Un deputat din Parlamentul României îl pune la punct pe primarul unui mare oraș căruia, la un an de la preluarea mandatului, îi desființează, punct cu punct, minciunile electorale.
Astra, Petrolul și Pandurii și-au aflat adversarele din Europa League
Astra Giurgiu, Petrolul Ploiești și Pandurii Tg Jiu, și-au aflat azi, adversarele din Europa League, în urma tragerii la sorți de la Nyon. Astra Giurgiu va juca în primul tur preliminar din Europa League cu NK Domzale, locul 3 în ultima ediţia a campionatului sloven. Primul meci va avea loc pe 4 iulie în Slovenia. Meciul din România va avea loc pe National Arena, pe 11 iulie. Petrolul va evolua în
Adrian Ungur, eliminat în primul tur la Wimbledon de francezul Benoit Paire
Adrian Ungur a fost eliminat, luni,  în primul tur al probei de simplu masculin de la Wimbledon de francezul Benoit Paire. Adrian Ungur nu a reușit să treacă de primul tur la Wimbledon, nici în acest an, fiind învins în patru seturi de francezul Benoit Paire, cap de serie numărul 25 în turneul de simplu masculin. Adrian Ungur a pierdut primul set în fața francezului Benoit Paire, după ce la scorul

Niciun comentariu: