luni, 24 iunie 2013


VREMEA. Prognoza METEO pentru 25 şi 26 iunie
VREMEA. În următoarele două zile vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor, iar temperaturile vor scădea.
SUA avertizează Rusia şi China că ar putea exista "consecinţe" în cazul Snowden
Secretarul de Stat american, John Kery, ameninţă Rusia şi China că ar putea exista "consecinţe" din cauza deciziei de a nu-l aresta pe fostul consultant NSA Edward Snowden, care se pare că a părăsit Rusia în direcţia Cuba.
Un copil de nouă ani şi unchiul acestuia, căutaţi de pompieri după ce au dispărut într-un lac
Un copil de nouă ani şi unchiul acestuia de 30 de ani sunt căutaţi, luni, de pompieri, pe un lac de lângă localitatea braşoveană Făgăraş, după ce au dispărut în apă în timp ce se aflau la scăldat împreună cu mai mulţi prieteni, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Circulaţia rutieră pe DN 1 dinspre Braşov spre Bucureşti a fost deviată
Circulaţia rutieră pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti este deviată, luni după-amiază, pe DN 1 A, din cauza numărului mare de maşini, în condiţiile în care mii de turişti care au petrecut weekend-ul la munte revin în Capitală, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cinci noi zone au primit statut de staţiune balneoclimaterică de la Guvern. Ce avantaje ar putea avea
1 Mai, Eforie, Băile Tuşnad, Geoagiu-Băi şi Buziaş au intrat de la finalul săptămânii trecute, în urma unei Hotărâri de Guvern, pe lista zonelor din România cu statut de staţiune balneoclimaterică.
Elevii chinezi învaţă astronomie direct din spaţiu. VIDEO
Astronauţii chinezi au susţinut săptămâna trecută prima lor lecţie din spaţiu printr-o legătură video, într-o încercare de a-i face pe tineri interesaţi de ştiinţă, scrie BBC.
Sofia Vicoveanca a deschis un muzeu
Solista de muzică populară Sofia Vicoveanca a deschis un muzeu în care expune obiecte vestimentare tradiţionale româneşti.
Samy Naceri, vedeta seriei Taxi, arestat de poliţia franceză. Actorul a fost găsit rănit şi beat, pe o stradă din Paris
Actorul Samy Naceri, rănit în noaptea de sâmbătă spre duminică, după o bătaie în care a fost implicat pe o stradă din Paris, a fost reţinut la un comisariat de poliţie local duminică seară, pentru comiterea unor "distrugeri şi a unor violenţe voluntare", relatează lefigaro.fr.
Ultima modalitate ingenioasă de identificare a imigranţilor ilegali din Marea Britanie
Un avion de spionaj a descoperit sute de imigranţi stabiliţi ilegal în garaje şi alte locuinţe improvizate din Marea Britanie, prin intermediul unor camere de termoviziune, informează Daily Mail.
Preşedintele rus Vladimir Putin a ales un nou ministru al Economiei
Prim-viceprşedintele Băncii Centrale a Rusiei, Alexei Ulyukayev, a fost numit în funcţia de ministru al Economiei, potrivit unui comunicat de presă emis luni la Kremlin.
Gigantul telecom Telefonia vinde operatorul irlandez O2 în încercarea de a scăpa de datorii
Reprezentanţii gigantului spaniol în domeniul telecomunicaţiilor, Telefonica, au aprobat vânzarea operatorului telecom irlandez O2 pentru suma de 780 de milioane de euro către o subsidiară a holdingului Hutchison Whampoa cu sediul în Hong Kong.
Un atacant spaniol va fi testat de FC Botoşani
Atacantul spaniol Antonio Trujillo Diaz va fi testat de nou-promovata FC Botoşani, el fiind aşteptat în cantonamentul echipei de la Câmpulung Moldovenesc, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Motivul pentru care Will Smith nu va juca în "Independence Day 2"
Will Smith nu va juca în filmul "Independence Day 2", regizorul Roland Emmerich declarând că actorul american este "mult prea scump", informează huffingtonpost.com.
Târgul de Ie Românească din Bucureşti îşi prelungeşte expoziţia până miercuri
Târgul de Ie Românească desfăşurat în Capitală sâmbătă şi duminică îşi prelungeşte expoziţia până miercuri, evenimentul înregistrând peste 600 de vizitatori şi peste 200 de ii vândute în primele zile, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru preşedinţia ICR
Preşedintele Comisiei pentru cultură din Senat, Georgică Severin, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că propunerea USL pentru funcţia de preşedinte al Institutului Cultural Român (ICR) este diplomatul Lilian Zamfiroiu.
VREMEA va fi caldă, dar instabilă: PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri, în Bucureşti şi în ţară
În ţară, vremea va fi în general instabilă marţi, iar în regiunile intracarpatice valorile de temperatură vor continua să scadă. Vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, ce vor lua trecător şi aspect de vijelie, în prima parte a zilei în vest, centru şi nord, precum şi în zona de deal şi de munte, apoi mai ales în centru, sud şi est.
Vodafone, aproape de cea mai mare achizitie din 2007 pana in prezent: Ofera 7,7 miliarde euro pe cel mai mare operator de cablu TV din Germania
Vodafone a decis sa cumpere cel mai mare operator de cablu TV din Germania, Kabel Deutschland, cu 7,7 miliarde euro (10 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie a sa din 2007 si pana in prezent, informeaza Reuters. Contopirea celor doua companii va crea unul dintre cei mai mari operatori de comunicatii integrate (TV, internet si telefonie), cu venituri de 11,5 miliarde euro, iar la f
Astra Giurgiu vs Domzale, in primul tur preliminar al Europa League
Astra Giurgiu (debutanta in cupele europene) o va intalni pe Champions LeagueDomzale (din Slovenia) in primul tur preliminar al Europa League, conform tragerii la sorti care a avut loc luni.
Cum ar ajuta România deţinerea preşedinţiei CE de către Martin Schulz.
Liderul social-democratilor romani din PE, Catalin Ivan, a precizat, luni, ca detinerea de catre Martin Schulz a presedintiei Comisiei Europene ar insemna un avantaj enorm pentru Romania si ar asigura o apropiere care nu a mai existat pana acum intre statul roman si Executivul european, scrie Mediafax. "Candidatura presedintelui Martin Schulz este extrem de imbucuratoare pentru Romania, acesta fii
Circulaţia rutieră pe DN 1 dinspre Braşov spre Bucureşti, DEVIATĂ.
Circulatia rutiera pe DN 1 intre Brasov si Bucuresti este deviata, luni dupa-amiaza, pe DN 1 A, din cauza numarului mare de masini, in conditiile in care mii de turisti care au petrecut weekend-ul la munte revin in Capitala, transmite Mediafax. Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca, luni dupa-amiaza, circulatia rutiera pe DN 1 dinspre Brasov spre Bucuresti a fost deviata pe DN 1 A, pe ru
Lilian Zamfiroiu, propunerea USL pentru preşedinţia ICR.
Presedintele Comisiei pentru cultura din Senat, Georgica Severin, a declarat, luni, pentru Mediafax, ca propunerea USL pentru functia de presedinte al Institutului Cultural Roman (ICR) este diplomatul Lilian Zamfiroiu. "USL sustine si va propune in Senat pe domnul Lilian Zamfiroiu, actualul adjunct al ambasadorului nostru la UNESCO, o persoana care, de sapte ani, este la UNESCO, extrem de familiar
TRAGEDIE în MUNTENEGRU. Autoritatea pentru Turism a dispus un control la agenţia Mareea Travel.
Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, a dispus un control la agentia de turism Mareea Travel, care a organizat circuitul in Muntenegru si Croatia, in cadrul caruia autocarul care transporta turistii romani s-a rasturnat intr-o prapastie, informeaza Mediafax. ANT mai precizeaza, intr-un comunicat dat publicitatii luni, ca nu are competente legale pentru verificar
Unde mănânci cel mai iefitin în Uniunea Europeană.
Ca sa faci economie, ia-ti painea din Bulgaria iar laptele si branza din Polonia. Cea mai ieftina friptura vine tot din Polonia iar tigara de dupa du-te s-o fumezi la unguri. Daca vrei sa uiti de preturi gasesti cea mai accesibila bautura la bulgari. O cercetare Eurostat asupra preturilor la alimentele de baza in Uniunea Europeana si cateva tari aspirante arata ca Romania are preturile la mancare

Niciun comentariu: