luni, 24 iunie 2013


Accidentul din Muntenegru - Pasager din autocarul prăbuşit: Şoferul era în depăşire şi avea viteză mult peste limită
Unul dintre pasagerii accidentaţi în Muntenegru a declarat că în momentul producerii accidentului şoferul era într-o depăşire la intrarea într-un viaduct şi deşi limita de viteză era de 50 km/oră, el avea în jur de 90 km/oră.
SPAŢIILE DE BIROURI din Bucureşti: Capitala, în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a birourilor
Bucureştiul se află în top 15 oraşe din lume cu cele mai mari reduceri ale costului de ocupare a spaţiilor de birouri în ultimul an, cu o scădere de 6,1% în trimestrul unu comparativ cu acelaşi interval din 2012, potrivit CBRE.
ACCIDENTUL din Muntenegru: Opt victime sunt din Curtea de Argeş. Doar despre două se ştie că sunt în viaţă
Opt dintre victimele accidentului din Muntenegru sunt din Curtea de Argeş, doar despre două ştiindu-se că sunt în viaţă, internate în spitalul din Podgoriţa, celelalte şase fiind fie la Terapie Intensivă, fie decedate.
CEL MAI GRAV ACCIDENT DIN TURISMUL ROMÂNESC: Numărul românilor morţi în Muntenegru a ajuns la 19. Ce spune directorul agenţiei de turism care a organizat circuitul - LIVE
Cel puţin 19 persoane au murit, iar alte patru sunt în stare critică, după ce autocarul în care se aflau, înmatriculat în România, a căzut într-o prăpastie, în Muntenegru, relatează site-ul postului B92. Guvernul anunţă că va iniţia rapid toate verificările necesare pentru a se constata dacă firma implicată în organizarea transportului din Muntenegru a respectat toate prevederile legale de siguran
FABRICA DE IDEI. Tinerii de la Politehnică au reinventat sensul cuvântului "donaţie"
Freemble a câştigat în luna mai premiul pentru cea mai bună prezentare “Best Pitch”, obţinând cele mai multe voturi la “hackathon-ul” - un maraton de programare de 24 de ore, pentru dezvoltare de idei de afaceri - Innovation Labs.
Steaua, informată oficial despre Sentinţa în “Dosarul Valiza”. Ce anunţă UEFA
Echipa Steaua va alfa luni, la ora 13.00, care este decizia Comisiei de Disciplină a UEFA în „Dosarul Valiza”.
ACCIDENT ÎN MUNTENEGRU. Ponta va conduce celula de criză din MAE. Primele concluzii oficiale, la ora 18.00
Premierul Victor Ponta va conduce, în lipsa ministrului Titus Corlăţean, celula de criză creată în Ministerul Afacerilor Externe după accidentul rutier din Muntenegru. După reunirea celulei de criză, la ora 18.00, Ponta va anunţa oficial şi primele concluzii ale autorităţilor române.
Tragere la sorţi Champions League 2013 - 2014. Posibilii adversari ai Stelei
Astăzi are loc tragerea la sorţi a turului doi preliminar a Champions League 2013 - 2014. Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi a turului doi preliminar.
Steaua poate întâlni adversari din Bosnia, Albania, Muntenegru sau Macedonia, în turul 2 preliminar
Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor şi poate întâlni campioana Bosniei-Herţegovina, FK Zeljeznicar, campioana Albaniei, KS Skenderbeu, campioana Maltei, Birkirkara FC, campioana Macedoniei, FK Vardar, sau campioana Muntenegrului, FK Sutjeska.
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Purcărete, cel mai bun spectacol la Festivalul Comediei Româneşti
"Conul Leonida faţă cu reacţiunea", de Silviu Purcărete, a primit premiile pentru cel mai bun spectacol şi cea mai bună regie la gala Festivalului Comediei Româneşti - festCO 2013, care a avut loc duminică, la sala Radu Beligan a Teatrului de Comedie din Bucureşti, informează organizatorii.
Prima bancă americană care se extinde în Irak: Citigroup "încearcă apa cu degetul"
Citigroup a devenit prima bancă americană care se extinde în Irak, pariind pe perspectivele economice pe termen lung ale unei ţări bogate în petrol, care este încă în curs de reconstrucţie după război.
Mii de credincioşi participă la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava
Mii de credincioşi participă, luni, la Sfânta Liturghie de la Mănăstirea "Sfântul Ioan cel Nou" din Suceava oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu IPS Teofan, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, IPS Pimen Suceveanul, IPS Teodosie Tomitanul şi PS Macarie, cu prilejul hramului lăcaşului de cult.
Crin Antonescu: Sentimentul meu a fost că Daniel Constantin e mult mai apropiat de PSD
Presedintele PNL Crin Antonescu a afirmat ca "sentimentul sau" este ca actualul lider al Partidului Conservator, Daniel Constantin, este mai apropiat de PSD si nu s-a aratat deranjat de perspectiva unei aliante intre PC si PSD.
Posta Romana vrea sa cumpere din fonduri proprii servicii de transport aerian international pentru expeditii postale, contract in valoarea estimata de 1,14 milioane euro
Posta Romana a demarat o licitatie deschisa pentru a cumpara servicii de transport aerian international pentru expedierea depeselor postale din categoria prioritar si neprioritar, pentru 93 destinatii, grupate in 52 loturi, valoarea estimata a contractului fiind de 1,14 milioane euro (fara TVA), conform unui anunt publicat sambata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).
Guvernul va face verificari la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru/ Firma de transport: Soferii aveau experienta de cel putin 10 ani, fara niciun incident
Guvernul roman a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca va intreprinde "rapid" verificari la firma de transport implicata in accidentul din Muntenegru, in care si-au pierdut viata 19 cetateni romani, iar patru sunt in stare critica. Directorul firmei de transport Gregory Tour, Stefan Grigore, care opera autocarul prabusit in Muntenegru, spune ca autovehiculul avea toate verificarile tehnice la zi
ATP: Victor Hanescu, locul 48 - Novak Djokovic, lider detasat
Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP, jucatorul din Romania aflandu-se pe pozitia 48 (895 de puncte). Pe prima pozitie se mentine Novak Djokovic, sarbul fiind urmat de Andy Murray, Roger Federer si David Ferrer.
BAC 2013 Absolventii vor sustine de maine examenul de limba straina. Cum se desfasoara proba
Bacalaureatul 2013, sesiunea iunie-iulie, continua maine cu examenul de limba straina. De pe 25 iunie si pana vineri, 28 iunie, absolventii de liceu vor sustine proba de Evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala - proba C. In cadrul acestui examen, elevii vor sustine o proba scrisa, una orala si o proba de intelegere a unui text audiat. Vezi in articol calendar
VIDEO Vezi accidentul în care a decedat Simonsen, tragedie după 27 ani la Le Mans 24.
Editia din acest an a circuitului de anduranta, de 24 de ore, de la Le Mans, s-a incheiat cu o tragedie, pierderea pilotului danez, Allan Simonsen, 34 ani. Este primul deces al unui pilot pe legendarul circuit in ultimii 27 de ani. Simonsen, care pilota un bolid Aston Martin, cu numarul 95, a pierdut controlul volanului intr-unul dintre virajele circuitului, denumit Tertre Rouge (Movila Rosie, mot

Niciun comentariu: