luni, 15 iulie 2013

a fost creat sutienul care se desface singur – VIDEO

Vești bune pentru bărbații nepricepuți la desfacerea sutienelor. Un artist din San Francisco a îndeplinit unul dintre cele mai arzătoare dorinţe ale bărbaţilor: a creat sutienul care se desface singur.
femeie sutienEste de ajuns să bați din palme și femeia care poartă sutienul cu pricina, rămâne în sânii goi.
Clasicele clame, numite de bărbaţi şi “instrumente de tortură” în momentele intime, au fost înlocuite cu un adevărat gadget.
Sutienul creat de designerul Randy Sarafan se desface şi cade dacă cineva bate din palme.
Sutienul este realizat din două plăci cu circuite electronice, un mic transformator, şuruburi, rezistoare, precum şi alte lucruri electrice.
Însă, femeile care-l vor purta riscă să rămână în sânii goi în orice moment, dacă cineva va bate din palme, sau se va produce un sunet asemănător care să declanșeze senzorii.

The post Visul bărbaților s-a împlinit: a fost creat sutienul care se desface singur – VIDEOappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Mirela Lavric, aur și argint la Europenele de atletism de la Tampere
Mirela Lavric, campioană europeană vineri la 800 m, a obţinut sâmbătă încă o medalie, de argint, la Europene de tineret de la Tampere din Finlanda, în proba de 400 m.
mirela lavricMirela Lavric a reușit sâmbătă, în cursa de 400 m liber, cel mai bun rezultat din carieră. Atleta a terminat cursa în 52 secunde și 6 sutimi, timp cu care a realizat baremul B pentru Mondialele de seniori de la Moscova din perioada 10-18 august.
Adelina Pastor, a doua sportivă româncă prezentă în finală la 400 m, a sosit a 5-a, fiind cronometrată în 52 de secunde și 44 de sutimi.
Medalia de aur a revenit atletei franceze Lenora Guion Fermin – 51 secunde și 68 sutimi, iar cea de bronz, polonezei Justyna Swiety cu timpul de 52 secunde și 22 sutimi.
Argintul de azi vine după aurul de ieri, câștigat în proba de 800 m liber, cu un timp de 2 minute, o secundă și 56 sutimi, cel mai bun rezultat al sezonului.
The post Mirela Lavric, aur și argint la Europenele de atletism de la Tampere appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Victor Hănescu, eliminat în semifinale la turneul de tenis din Stuttgart
Victor Hănescu a ratat calificarea în turneului de tenis de la Stuttgart, fiind învins în semifinale de neamțul Philipp Kohlschreiber.
hanescu portugal openVictor Hănescu a fost învins în semifinale de neamțul Philipp Kohlschreiber, cap de serie numărul doi, în două seturi, scor 6-3, 6-3.
Victor Hănescu a pierdut primul set cu germanul Philipp Kohlschreiber, după 40 de minute de joc, cu scorul de 3-6.
Neamțul și-a adjudecat victoria în fața românului, după doar o oră și 20 de minute de joc.
Este pentru a treia oară când cei doi jucători se întânlesc pe terenul de tenis. Hănescu a reușit să-l învingă o singură dată pe Philipp Kohlschreiber, în 2009 la turneul Masters din Montreal.
Philipp Kohlschreiber îl învinge astfel pe român pentru a doua oară în 2013, după victoria obținută anul ăsta la Roland Garros.
Pentru accederea în semifinale, Victor Hănescu va încasa un cec în valoare de 21.130 de euro și 90 puncte ATP.
The post Victor Hănescu, eliminat în semifinale la turneul de tenis din Stuttgart appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Iluzia care i-a uimit pe şoferi, pe străzile din SUA


Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
4 români morți în accident în Franța
Patru cetăţeni români au murit sâmbătă dimineață, într-un accident rutier produs în vestul Franţei, în apropierea oraşului Bordeaux.
accident romani frantaCei patru români și un algerian au murit striviți într-o mașină, după ce un camion a căzut peste autoturismu marca Opel Vectra.
Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 5.00 (6.00, ora României) în localitatea Teich, departamentul Gironde.
Accidentul s-ar fi produs după ce un pneu al camionului a explodat, iar vehiculul de mare tonaj s-a răsturnat peste autoturismul în care erau românii.
Potrivit autorităților franceze, românii și algerianul, au au murit pe loc. Şoferul camionului, un francez în vârstă de 33 de ani, grav rănit, a fost transportat la spital.
Românii cu vârste între 19 și 46 de ani, lucraseră în Bilbao, Spania și veniseră în Franța ca să caute de muncă în zona Arcachon.
Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul a patru cetăţeni români în accidentul rutier din Vestul Franţei: Conform ultimelor informaţii primite de Ambasada României la Paris de la Jandarmeria franceză, doar 4 din cei 5 cetăţeni decedaţi în accident sunt români. Cei patru cetăţeni români au fost identificaţi. Autorităţile române competente sunt în curs de a informa oficial familiile celor decedaţi.
În accident au fost implicate alte trei vehicule, două persoane fiind rănite.
La locul accidentului au fost trimise nouă autospeciale de intervenţie şi 45 de agenţi de poliție.
The post 4 români morți în accident în Franța appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: